licaninsasela wrote: ↑Thu Apr 01, 2021 3:54 pm
Akkasha Come Back wrote: ↑Thu Apr 01, 2021 3:22 pm
StopBup wrote: ↑Thu Apr 01, 2021 2:54 pm
Ti si mene danima vređala javno, isto tako i sinoć kao i prethodnih dana, plus sažaljenje, koje je takođe vređanje. Haha, pa kome još treba sažaljenje u životu? Kad i ima nekog stvarnog razloga, kapiram da to sažaljenje boli više nego klasični udarci.
Zašto je sažaljenje vređanje?
Kome treba? Pa evo meni na primer.
Niko me ne sažaljeva. Vidiš kako se ti ponašaš prema meni, kao da nisam ljudsko biće, gazi, vređaj, svađaj se, dokazuj nešto, iskrivi priču itd samo NE, nikada nisi pokazao ni najmanje saosećanje ni sažaljenje.
Zato što nemaš to u sebi, nikoga ti nije žao (a očekuješ da svi tebe razumemo, da budeš centar foruma oko kojeg će svi da obigravaju, itd nmg više ni da objašnjavam)
danas sama nestopopizdiopa da i tebi kazem akasa. necu da cujem vise rijec baba.kojakurceva baba?ti si zena u najboljim godinama i ne serimi vise da si baba.bogati. onda sam ja dida kuzis. a nisam. nit izgledam staro.je me zadnji brod bio dobro uzeo ali sam fizicki nadosoi ko curica sam stose kaze. za prstepolizati. e tako moras i ti gledati na sebe. ti si zena bog te jebo u najboljim godinama. nije da te zajebavam. ozbiljno to mislim. a zdravlje i problemi? sve zene imaju probleme koje imas i ti. jako puno . samo ti otome pricas otvoreno a druge sute ko sto sam reko pa kao da seru upakirano mirisljavo govno. prebrutalno iskreno pises i ako tako nastavis pisati mislim da ces nasem stopiliju zgaditi s time zenski rod i da ce o otici u toplice medu tolpu bracu. kuis li ti da ima dankija musih da ne znaju sta je zena i nisunkad zivili sa zenom. pa misle da su zene ko u filmovima. a zene ustvari gorekad zivis s njima od muskaraca. ja kad one krvave uloske vidim u kupatilu mada je poklopacuvijek zatoren a jatamo bacam one stapie za usi meni se nekad zeludac digne od te krvi. ili sto zene imaju problema pa se upisaju.pa bog te jebo zena ocenito uvijek ima vise problema i oko zdravlja i oko higijene i oko odrzavanja. svaka zena.
Žensko telo je odvratno.
Ne krivim nijednog homo koji isto misli, samo se ja ne bih mogla heftati u anal jer vrv boli
Meni više sise smetaju nego menzis, tu su svaki jebeni dan, brushalter mi izaziva napade panike jer ne mogu disati.
Skinem ga- ne mogu podneti onaj osećaj kad "vise".
A šta će meni sise kad nemam koga dojiti, mislim, samo žene i krave imaju sise bez obzira rađale ne rađale.
Da imam gomilu love promenila bih pol. Ustvari ne mora ni to skroz, samo da nemam sise, da me plastično operišu da povade ova sranja jajnike, matericu, zašiju rupu, prikače mi neki penis od 7 centimetara tek da pišem stojeći i ništa mi više ne treba.
Erekcija i sex mi ne trebaju, muda mi ne trebaju, imam ih u glavi, ne moraju biti i između nogu, meni bi vrv i muda smetala jer vise.