Život bez poroka uspeh ili dosada (?)
Moderator: sanela
- Akkasha Come Back
Re: Život bez poroka uspeh ili dosada (?)
Xxxana, vidiš da je o'šlo sve u 3 lijepe, jedino je ostalo zezati se. Šta se nerviraš šta piše StopBup kad ga ionako niko ne zarezuje 2%.
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
A gde zeka pije vode?

Dosta mi je, odoh na terasu, "ubuđao" sam se...
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Ne nerviram se, ali treba znati statiAkkasha Come Back wrote: ↑Mon Mar 29, 2021 4:23 pm Xxxana, vidiš da je o'šlo sve u 3 lijepe, jedino je ostalo zezati se. Šta se nerviraš šta piše StopBup kad ga ionako niko ne zarezuje 2%.

Neće taj stati. Nema mogućnost shvatiti razmere svog neznanja.xxxana wrote: ↑Mon Mar 29, 2021 4:32 pmNe nerviram se, ali treba znati statiAkkasha Come Back wrote: ↑Mon Mar 29, 2021 4:23 pm Xxxana, vidiš da je o'šlo sve u 3 lijepe, jedino je ostalo zezati se. Šta se nerviraš šta piše StopBup kad ga ionako niko ne zarezuje 2%.![]()
Jedina nada nam je licaninsasela, ako nam izađe iz glave.
- Akkasha Come Back
LMAOViktor89 wrote: ↑Mon Mar 29, 2021 7:00 pmNeće taj stati. Nema mogućnost shvatiti razmere svog neznanja.xxxana wrote: ↑Mon Mar 29, 2021 4:32 pmNe nerviram se, ali treba znati statiAkkasha Come Back wrote: ↑Mon Mar 29, 2021 4:23 pm Xxxana, vidiš da je o'šlo sve u 3 lijepe, jedino je ostalo zezati se. Šta se nerviraš šta piše StopBup kad ga ionako niko ne zarezuje 2%.![]()
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
- Akkasha Come Back
E, ovo je više nego jadno, koliko si slep (da ne kažem slepac, da ne vređam, da poštujem ljudska pravaNe sugerišem baš, pišem kako mi izgleda, a i jeste Akkassha pod njegovim uticajem krenula ne mene više puta.
Ličanin je jedini ovde koji ako čitaš, a čitaš tebe tretira kao čoveka i to čoveka koji nije "ni zao, ni iskvaren", to su njegove reči.
Lično smatram da si đubre podmuklo i kod mene ti neće pomoći to što si u svom ovom haosu od Srbije neiskusan, na nekoliko mesta si odreagovao toliko nisko i ljigavo i to je jednostavno neoprostivo.
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Svidja mi se smisao za humorViktor89 wrote: ↑Mon Mar 29, 2021 7:00 pmNeće taj stati. Nema mogućnost shvatiti razmere svog neznanja.xxxana wrote: ↑Mon Mar 29, 2021 4:32 pmNe nerviram se, ali treba znati statiAkkasha Come Back wrote: ↑Mon Mar 29, 2021 4:23 pm Xxxana, vidiš da je o'šlo sve u 3 lijepe, jedino je ostalo zezati se. Šta se nerviraš šta piše StopBup kad ga ionako niko ne zarezuje 2%.![]()

Neverovatno! Pa pre par dana si se čudila zašto se ne branim dok me Ličanin "gazi". Toliko o njegovom "tretiranju" mene. Mislim boli me uvo za to "tretiranje", samo tebe podsećam. Nemaš ti pojma šta je on meni sve ranije pisao. A i ovo pisanje kao kako nisam "zao i pokvaren", je bila manipulacija, da bi kasnije napisao da sam "glup i naivan". Alo bre, pa sama si pre par dana pisala, kako ti je Ličanin "otvorio oči", ono kad si umislila da nisam bio u jebenom zatvoru, isto kao što si i sad nakon njegovih napada na mene, ponovo krenula na mene, a krenula si direkt nakon nekog njegovog pisanja.
Ja ti samo kažem da debelo grešiš što se mene tiče, a ti misli šta hoćeš, ne moramo više pisati. Neću se više praviti budalom, pa ti bilo šta dokazivati.
Ono si u pravu, jesam odgovorio nisko, ali na nisku i ljigavu provokaciju sam tako odgovorio.
Eto, toliko.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
- Akkasha Come Back
E, PA TO upravo govori najviše o čoveku.StopBup wrote: ↑Mon Mar 29, 2021 9:40 pm
Ja ti samo kažem da debelo grešiš što se mene tiče, a ti misli šta hoćeš, ne moramo više pisati. Neću se više praviti budalom, pa ti bilo šta dokazivati.
Ono si u pravu, jesam odgovorio nisko, ali na nisku i ljigavu provokaciju sam tako odgovorio.
Eto, toliko.
Ovo ti pričam ozbiljno nije ni sprdnja ni pokušaj vređanja, ako se sećaš, ja sam kad sam došla objasnila tu svoju neku "tehniku provaljivanja ljudi", da nekoga isprovociram (Ličanin se kao nije slagao sa mnom a u biti ima identičan metod koji on naziva virtualnim šamarčinama) i onda vidim kako će da odreaguje.
Po tome se vidi i čovekova mudrost a na prvom mestu karakter.
Ovo je rečeno objektivno i više ti neću objašnjavati.
(Subjektivno: dva puta si mi se smučio i zgadio)
Neke stvari se ne rade i neke stvari se ne pišu i neke stvari su neoprostive, i ti ćeš shvatiti jednog dana, glup nisi, ali nisi nešto posebno ni pametan, a ta tvoja "izletanja" te mogu u životu mnogo koštati, pusti forum, jebo forum, gledaj život.
Što toliko kriješ identitet? Koga se toliko plašiš, lajav si, pa si vrv i tamo u NS neš' zasrao.
Ne smeš da postaviš fotografije MAČKE jer se plašiš da će neko skužiti ko si, jer si te iste fotke objavljivao na Facebooku, Ej, a meni si rekao imena naših zajedničkih poznanika, što živih što mrtvih, i šta misliš za koliko dana ako ne SATI bih mogla da saznam tvoj identitet, još uvek imam brojeve fiksnih telefona od 3-4 ljudi, FIKSNIH, razumeš, ne pretim ti, daleko bilo niti ću se raspitivati, i opet DOBRONAMERNO ti kažem nemoj biti gad kad nisi nikome ovde dorastao do kolena...laku noć, ljudi.
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."