Viktor89 wrote: ↑Sat Mar 27, 2021 1:50 am
StopBup wrote: ↑Sat Mar 27, 2021 1:26 am
Viktor89 wrote: ↑Sat Mar 27, 2021 1:01 am
Opet si preskočila suštinu, a videla si je. Dobro, neću. Lično volim ta gruvanja, što kažeš i situacije kada izbije na površinu onaj treš kao u StopBupu, koji se ovde pravi fin.
Šta se kmeziš njoj o meni?
Ja jesam uvek prvo kulturan i fin, a kad neko krene bezobrazno na mene, onda bezobrazan i ja postajem. Kako u stvarnom životu, tako i na forumu.
Naravno da jesi sitni delikventu, robijašu kazni za parkiranje. O tome i pričam, ali ti manjka prostora da shvatiš.
Hvala Bogu što ni pretpostaviti ne mogu kako se u realnom životu snalazi osoba koja sa sobom nosi praznu kesicu od droge u dzepu i padne zbog iste i priča o tome umesto da ćuti i ne blamira se. To ti i nije problem, jer blama nemaš. Uhodiš je čoveče po forumu, ne propustaš joj ime u postovima, Xano, čuvaj se ovakvih:)
Nisam pao, kako možeš da padneš sa ako ti ne nađu ništa?

Startovali me zbog bahatog parkiranja na minut, pa našli i tragove drogiranja u autu. Pretresli mene i auto, nisu ništa našli, i ćao.
Robijao sam zbog policijskog časa, i zarekao sam se odmah da neću platiti, em što sam se iznervirao, em što sam računao da bi mi to verovatno dobro došlo, kao što i jeste. Čim mi se desilo to, prošlog proleća, objavio sam na temi, i rekao da neću platiti kaznu, a zatvor mi je odlično došao radi lečenja. Kad ćeš ti da se lečiš?
Ja nju ne uhodim, a toga što je ovde najviše gotivim se ne stidim ni malo.
Mogu ja da kažem da je ti uhodiš, eto njoj najviše pišeš, ali čemu to zašto bih to radio? Nemam pametnija posla, nego da "etiketiram" nekoga...
Ma ti si samo jedan sitan provokator, još amater, koji će brzo biti izvaljen od svih. Ili ćeš se možda smiriti, i pisati normalno, daj Bože...
P.s. Evo ti, prijavi se Ličaninu da te "rešeta", kad kapiraš njegovo pisanje, i u njemu vidiš suštinu.