i ti sanela ga znas metniti. a de mi reci ko se ovdje ne ponavlja. jednog mi reci. pa pisem ove kilometarske postove zato sto sam na kompu i sv to ide onda puno brze dok na mobitelu tipkam slovo po slovo. nisam ja od generacije mobitela da ripkam brzinom ko na kompu. i nak raju krajeva ja nemam neki ocni tlefon da bi on to mogo ngo nasljedujem stare stvari od djece, kako oni kupuju sebi neke nove modele tako meni ostane drlog od telefona. sjeban,razbijen i eto.
O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
-
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Jebac u rangu zmaja od Sipova, jeb'o te, hahahahhahahah. 

Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Otvorila mu se dizna izgleda
Do prosle godine je samo virio komsinicama, sada je presao na direktnu igru
Mislim da njega pali (kao i vecinu) pomisao da ce ga ova ubiti ako ga negde umoci. Granatujem da mu je sex sa zenom dobio drugu dimenziju posle svega. Treba malo razdrmati ucmalost
Ooo evo je Akasa
Ustala macka
Ustala macka
-
ma koji makedonac frajla? masta smo mi pisali. sta ja znam sta se prekjucer pisalo. a pp nemam jer su sve obrisane.ma o cemu smo pisali. nemam pojma uopce sta oces da mu kazem. koji kurac oe on sada?Frajla wrote: ↑Tue Mar 23, 2021 10:37 am Gosn Liko, makedonac me u privatnoj poruci pitao gde moze da nadje nesto sto smo pisali ili temu, ne secam se tacno.
Ne praktikujem bas dopisivanje u pp pa sam odgovorila javno. Nemam ja niti vremena a ni volje svima ponavljati nesto sto je vec sto puta napisano.
Ti bas imas volje pisati tj ponavljati vec napisano
i ti ne seri. uhvatio sam se kompjutera u zadje vrijeme zato toliko pisem i vidis i sama koliko ima gresaka jer uopće ne ispravljam nista pa ni ja ne kuzim sta sam napisao.
sta oce taj makedonac? pa eto tebi se najpametnjoj obratio sta mu ti ne pomazes sada. ma ne pada mi napamet njemu objasnjavati narkomaniju u pp. nek zajebe to. koliko kuzim lik jeimo saobracajku i ako seu svim tim bolovima sada nije skinio nikad ni nece. eto to mu napisi na pp. da je pusionicarr u zivotu. bogg te jebo covjek slomljem u bolnici lezze i doma prima ko na krz infuzije kakve lijekove koji se mozda kose sa suboxonom i ne idu zajedno i on se ne skine i ne isrpi to malo danka da se fizicki ocisti a polomljen cijeli. pa di mu je pamet i di mu je mozak. ma nek se dobro napusi. moze ili traave ili kurca jer kako kaze akasa ezna dal je lik musko ili zensko. i koje su to fore na p slati svoje tetovaze. koja je to bolest. ma ne znam fraja sta on oce i sta mu je na pameti
Meni on nije jasan. Prvo, apsolutno ne podrzavam te price o varanju, drugo, pre neki dan je pisao da mesecima nije imao seks. Znaci pusi sankcije, fasovao kerecu kucicu, a nije ni kar'o sa strane.Frajla wrote: ↑Tue Mar 23, 2021 10:47 amOtvorila mu se dizna izgleda
Mislim da njega pali (kao i vecinu) pomisao da ce ga ova ubiti ako ga negde umoci. Granatujem da mu je sex sa zenom dobio drugu dimenziju posle svega. Treba malo razdrmati ucmalost

Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
-
- Akkasha Come Back
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
-
nemozes ti shvatiti moj zivot nikako stopeStopBup wrote: ↑Tue Mar 23, 2021 10:52 amMeni on nije jasan. Prvo, apsolutno ne podrzavam te price o varanju, drugo, pre neki dan je pisao da mesecima nije imao seks. Znaci pusi sankcije, fasovao kerecu kucicu, a nije ni kar'o sa strane.Frajla wrote: ↑Tue Mar 23, 2021 10:47 amOtvorila mu se dizna izgleda
Mislim da njega pali (kao i vecinu) pomisao da ce ga ova ubiti ako ga negde umoci. Granatujem da mu je sex sa zenom dobio drugu dimenziju posle svega. Treba malo razdrmati ucmalostPlus sad zena kao besna, kaznjava ga, a satro jedva ceka da dodje na opremanje, ima raznih nelogicnosti u njegovom pisanju.
![]()
-