ZVRKY

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

zvrky

Post by zvrky »

:smt100 ja bih jako volela da tako bude ali znam da nece,meni ne prolaze kroz zivot ljudi tek tako danas jedan sutra drugi nema veze a prekosutra ce biti neko treci,ja tako nisam naucila da zivim da me bas briga za sve i da mislim samo na sebe,dinela ja razumem tvoju pricu sa tvojom drugaricom ali ipak tu su se desile neke zivotne svari i tako je moralo da bude a ovo nije moralo da bude...zagrli me i tiho me privuci da mi suze ne vide....eh dinela ubadas,ubadas.
To sto nikad nece biti kao pre to me i boli to me i muci to me jede i opet dolazim do pitanja zasto? Okej odrasta se i ne moze biti bas isto kao pre ne bi bilo normalno ali da li me bar malo razumes sta ja pokusavam da pojasnim,objasnim ne znam ni ja vise kako da taj osecaj prenesem,da li iko razume verujem da razume ali da taj koji razume takodje nema odgovore na neka pitanja. Sta mi se desava....ne znam emocije mi se desavaju, ocu da puknem ponavljam svaki put da me boli mnogo me boli sve sto mi se desilo i sve sto osecam ne mogu da zaustavim to su reke koje me nose ne mogu da zaustavim!!!!!!!!
Mila slazem se da treba da nadjem posao i trazim ga,slazem se da treba da se obrazujem i nadoknadim mnogo toga i oko toga cu se potruditi sve se ja to slazem sa vama ali lomi me,lomi i lomi....istina svetske i kosmicke probleme ne mogu resiti ali neke zivotne mozda mogu i zato se toliko cimam jer ako to ne uradim mozda cu se jednog dana kajati sto nisam probala,zbunjena sam ne znam sta mi se desava,ne znam sta da radim kako da zaboravim....ne mogu,ne mogu tek tako zaboraviti sve to su ziva bica koja ja volim,da li oni mene vole nije mi bitno znam da su me bar voleli ako nista drugo,ne mogu ih izbrisati iz srca iz glave,i okej ja cu naci posao i poradicu na sebi ali oni su tu u mom srcu i mojoj glavi i necu biti srecna cak i kad sve budem imala ako budem imala.....opet kukam znam....ali tako je....hvala vam na savetima i podrsci stvarno mi znace,jer ja vise ne znam gde sam i raskrsnica koju sam pominjala jos sam tu ne znam gde da krenem,ponestaje mi snage,volju imam ali snage mi ponestaje koncuc me jedan drzi....nadam se da ce me izdrzati nisam mnogo teska :wink: eto vise ne znam ni sta da kazem....
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
MILA

Post by MILA »

Zvrky,
nesto sam ili propustila ili nisi rekla, ali izgleda da te neko tebi drag povredio i to te boli?
Nista nije vecno, dragi ljudi, prijatelji nekada prodju kroz nas zivot i odu, ostave tugu ili srecu, to se desava i nije smak sveta. Ima jos ljudi i prijatelja koji ce doci, to je zivot. Inace ja imam obicaj da kazem kao iz nekog licnog iskustva (nemoj se smejati na ovo sada) da te bez rezerve vole samo majka i tvoj pas. Svi ostali imaju neku svesnu ili nesvesnu kalkulaciju, deca, prijatelji, familija, samo te majka i pas vole bez rezerve, ko god da si i kakav god da si.
Ono sto sam pokusavala da kazem mojim postovima je da ti je sada potreban drugi cilj, drugi golovi i da ne rasplinjujes energiju koju imas posle te teske bitke koju si dobila, nego da je usmeris ka sledecem golu-obrazovanju i zaposlenju, da radis na sebi. Fokusiraj se na to, ostavi ovo sto te muci za sada, nije primarno trenutno u tvom zivotu u ovom momentu. Postavi sebi drugi (tezak) cilj, razgovaraj sa Spirit, napravite zajedno strategiju i kreni. NAJTEZE je iza tebe, idi sada polako dalje, ostavi drugo po strani, neka te nista ne ometa da stignes tvoje vrsnjake koji nisu imali problem koji si ti imala.
Spirit, nadam se da ne pisem nesto sto ti ne odobravas, molim te reci mi ako je neumesno da joj ja tu nesto savetujem kada znam da si ti tu i veoma aktivna? Ako je tako, kazi, nema ljutnje. Ne bih zelela nesto da se mesam ili napravim neku stetu, sve ovo sto govorim je iskreno i onako kako kazem i svom detetu, ne znaci da je automatski dobro i za drugo dete.
zvrky

Post by zvrky »

Da povredio me meni neko jako drag, da nisam pisala o tome niti cu ali eto moze se shvatiti iz onoga sto pisem.Sto se mene tice nista lose nisi rekla mislim na ono sto si se spirit obratila na kraju.Znam da utakmicu moram da nastavim ibar jos koji go da dam,sve ja to znam ali koci me nesto koci me ta neka visa sila u meni....Ne mogu sama,jedino cega sam se uvek plasila je da ostanem sama bez prijatelja,drugova,drugarica a upravo mi se to desilo,i to me mnogo koci u svom malom zivotu koji pokusavam da podignem na noge.
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Spirit

Post by Spirit »

MILA wrote: Spirit, nadam se da ne pisem nesto sto ti ne odobravas, molim te reci mi ako je neumesno da joj ja tu nesto savetujem kada znam da si ti tu i veoma aktivna? Ako je tako, kazi, nema ljutnje. Ne bih zelela nesto da se mesam ili napravim neku stetu, sve ovo sto govorim je iskreno i onako kako kazem i svom detetu, ne znaci da je automatski dobro i za drugo dete.
:lol: Daleko od toga da si rekla nesto neumesno ili sto bi napravilo stetu.. To je bas ono sto bih joj i sama rekla, ali nemam priliku. Zvrky je izgleda najteze na svetu da razgovara sa mnom. Ne znam, valjda je to zato sto sam joj majka. Pa em postoji klasican jaz roditelji - deca, em je ja jako dobro poznajem tak da joj je jako tesko argumentovano pobiti neku moju tvrdju.

:lol: Najteza stvar na svetu je priznati da ti je roditelj u pravu, makar i ponekad. Kad pogledas, i mi smo imali slican problem nekad. :lol:
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

ZATO ĆUTI
ŠTA ĆE REČI,KADA OČI GOVORE
MENE TVOJE SOMOT USNE UVEK LAKO PREVARE.....
ILI RECI DA ME VOLIŠ,SLATKO NAJSLAĐE ŠTO ZNAŠ.......
ILI PRIZNAJ DA JE LJUBAV IZA NAS
:!:

TOLIKO......SMEJ SE.....ZAUVEK
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Spirit

Post by Spirit »

Stvarno??? Toliko???
Tebi bas djavo ne da mira

Sta reci...
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Draga teta Spirit,ja se stvarno izvinjavam ako sam svojim postom uznemirila vam ljubljenu i voljenu vam Zvrky,ali ipak i ja JOŠ UVEK imam pravo da se izrazim tj. da kažem šta mislim kada mislim da je to potrebno.....I GOVORIĆU UVEK GLASNO I JASNO...

Još nešto-to nije upućeno vama već njoj :?: :!:

Baš mi đavo ne da mira :twisted:

Jebeš ovo.....
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Spirit

Post by Spirit »

Tacno!!!
Da je bilo upuceno meni ja se ne bih ni oglasila.
Ne bih ni primetila.
zvrky

Post by zvrky »

Spirit da li je moguce da ti u sve moras da se ubacis,da li je moguce????????????? Jel te neko nesto pitao ovde??????????Jel ti se neko obratio???????????????Ne mesaj mi se u neke stvari ubicu nekoga a mislim da cu tebe ovog puta!!!!!!!!!!!!!!!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Erineja

Post by Erineja »

Daj Zvrk, smiri se. Ubices osobu koja te voli najvise na svetu zato sto te brani??? Ma daj!
Slobodna sam da promenim mišljenje i izaberem drugaciju budućnost ili drugačiju prošlost.
Post Reply