To sto nikad nece biti kao pre to me i boli to me i muci to me jede i opet dolazim do pitanja zasto? Okej odrasta se i ne moze biti bas isto kao pre ne bi bilo normalno ali da li me bar malo razumes sta ja pokusavam da pojasnim,objasnim ne znam ni ja vise kako da taj osecaj prenesem,da li iko razume verujem da razume ali da taj koji razume takodje nema odgovore na neka pitanja. Sta mi se desava....ne znam emocije mi se desavaju, ocu da puknem ponavljam svaki put da me boli mnogo me boli sve sto mi se desilo i sve sto osecam ne mogu da zaustavim to su reke koje me nose ne mogu da zaustavim!!!!!!!!
Mila slazem se da treba da nadjem posao i trazim ga,slazem se da treba da se obrazujem i nadoknadim mnogo toga i oko toga cu se potruditi sve se ja to slazem sa vama ali lomi me,lomi i lomi....istina svetske i kosmicke probleme ne mogu resiti ali neke zivotne mozda mogu i zato se toliko cimam jer ako to ne uradim mozda cu se jednog dana kajati sto nisam probala,zbunjena sam ne znam sta mi se desava,ne znam sta da radim kako da zaboravim....ne mogu,ne mogu tek tako zaboraviti sve to su ziva bica koja ja volim,da li oni mene vole nije mi bitno znam da su me bar voleli ako nista drugo,ne mogu ih izbrisati iz srca iz glave,i okej ja cu naci posao i poradicu na sebi ali oni su tu u mom srcu i mojoj glavi i necu biti srecna cak i kad sve budem imala ako budem imala.....opet kukam znam....ali tako je....hvala vam na savetima i podrsci stvarno mi znace,jer ja vise ne znam gde sam i raskrsnica koju sam pominjala jos sam tu ne znam gde da krenem,ponestaje mi snage,volju imam ali snage mi ponestaje koncuc me jedan drzi....nadam se da ce me izdrzati nisam mnogo teska