dobro jutro,ljudi!evo ja opet k'o vampir-pisem nocu a lezem cim svane,samo nocas necu ni spavati,nema svrhe,''ustajem'' u 5 pa za Beograd da sredim neku ''papirologiju''...bljaaak!
Eheeej..evo Vlade...bubreg mi je tu,hvala na pitanju! A zaradis li ista u toj kaldionici?Ako si,sto se kaze;''srecne ruke'' mogao bi probati loto i te pizdarije,mozda postanes ''milijunas''

!?A stvarno,sta bi radio sa tolikom kintom??!!Jedno je sigurno;ne bi se pitao ''kako provesti vece'',ali..
sto ne pronadjes neku devojcicu,pa se lepo izvalite uvece i...pijete pivu i gledate zvezdano nebo..pa je vodis u bioskop,pa joj kuvas,mazis & pazis?
A ako te mrzi da pricas i da gledas filmove,pokupi neko kuce,lutalicu s' ulice pa se setaj nocu..idi na nocno pecanje itd.I pisi te pesme,'ajde,ja jedva cekam!Samo sto ce ti to nasa Sanela

premestiti odavde tamo pod ''inspirativne misli...''.Ej,Sanela mislim na obicnu(kiselu)pavlaku ona ide u onaj prvi recept(s' jajima),a slatka pavlaka se ovde prodaje u tetrapaku...to je drugo...nego,Omar pomenuo URMASICE!!!Jaooo kako ja to vooolim,a nisam ih jela 100 godina!Kako se ti,Omare snalazis sa ''oklagijom u kuhinji''?
A vidim i OXO se pojavio..kaze;'samo da vas pozdravim',pa daj,pisi,kako si ti?sta ima?
E a ''okrugli sto''-pa meni je to sjajna ideja!Ajde,ko je ZA(nek' digne ruku

!!)ma,ozbiljno,to uopste nije problem izvesti,zar,ne?Evo Snela kaze da dodjem ja u Bosnu da se ugojim,hahaha

a imam ja ovde jednog prijatelja iz Bosne,izbegao za vreme rata,i on mi stalno govori i prigovara nesto oko hrane,jedi,kaze ''jaku'' hranu..i stalno me nudi;probaj ovo,probaj ono a stvarno ta bosanska klopa je strava,pogotovo te orijentalne poslastice..mmmmm...rahatluk,baklave..joooj!!!
I evo za kraj da vam saopstim da sam napravila glupost-danas sam posle 6 meseci uzela dop.Ne nameravam da se navlacim,nemam snage za to,a sve se danas tako poklopilo...kod lekara odem po terapiju i naletim na jednog lika i on kao da me odbaci na groblje...imao je kod sebe a ja sam uzela jer sam htela da mi misli makar na kratko vreme stanu,da se smire..ovo mi je sve jako tesko palo,sad znam da me u zivotu nista nije saseklo tako kao ovaj gubitak ali isto tako znam da od dopa necu dobiti ni utehu ni nista sto mi treba i hocu bas u inat sebi a i za mog dragog da nastavim(da se silno potrudim)i da nastavim da zivim bez dopa.Danas sam,eto,bila preslaba...jebi ga..sad opet treba da cekicam 5-7 dana do blokatora,na svu srecu ovih dana imam puno toga da radim,love imam ali je u steku..i uhhh..tek kad me je 'pustio' skontala sam koliko mi ne treba...ma,bezveze..
VLADO,stekaj te pare,nemoj da mi ne dojdes za exit,jes' cuo?!