O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Akkasha Come Back

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by Akkasha Come Back »

Bože, ako pakao postoji, molim te da nas razvrstaš po žanrovima :lol: ☠️🎧🎵😂
"Pametnom čoveku je gotovo sve smešno; mudrome gotovo ništa."
J. V. Gete (1749 - 1832)
Akkasha Come Back

StopBup wrote: Fri Mar 12, 2021 4:44 pm
Zna se sta se jedino mora u zivotu, ali niko tom moranju ne zuri, cak i onaj koji to sam uradi, ne uradi to iz nekog hira, vec iz ocaja. Kad coveku dodju neke pozne godine, uvek misli "mogao bih jos makar malo".
Ono što masa govori, nisu tvoje misli, floskula, ajmo dalje.
Ne zivis zato sto moras, vec zato sto hoces. Sve zivo hoce da zivi.
Floskula, tačna, nagon za životom prevlada želju za samoubistvom, ništa vredno zadržavanja, ae dalje
E sad, fora je sto te pogresna htenja, i neko davno pogresno dozivljavanje sveta i zivota mogu odvesti gde ne treba, pa mozes zapasti u zajebanu situaciju.
Ja sam verovala da ne mogu da se iznerviram na forumu, ali uspeo si i da me iznerviraš 😂
"Davno pogrešno doživljavanje sveta i života"?!
Ja sam već sa 6 godina starosti pitala majku "U čemu je smisao života?" tako da jeste bilo davno kada sam o tome počela da razmišljam.
Sa 11-12 godina već sam bila prilično sigurna šta u životu hoću i neću, a to sam sa 20 samo potvrdila.
Učvrstila.
Nema to veze što sam bila narkomanka. Zapravo, možda i ima. Kada sam shvatila koliko je ceo svet ustvari pogrešan i da kao pojedinac ništa ne mogu, droga je možda učinila život malo podnošljivijim i ne postoji (sem u krajnjem ludilu i bolesti) "pogrešno doživljavanje sveta i života", svako doživljava na svoj način, jedino ako si mislio na kliše " normalno je udati se i rađati za žene" i ako žena to ne želi onda "pogrešno doživljava svet i život".
Ali ne bih dalje o tome, samo sam morala da ti odgovorim.

Aj reko' da kazem nesto, inace mi mozak ne radi ni na 10 posto,
Onda bolje ćuti..izlupetao si se bez veze a mene iznervirao. Gluplju izjavu stvarno skoro nisam čula.
J. V. Gete (1749 - 1832)
StopBup

Post by StopBup »

Akkasha Come Back wrote: Fri Mar 12, 2021 6:53 pm
Mojne da se nerviraš! :D Samo opušteno...

Ja se sećam da sam jednom kad sam imao neke 3 i po godine plakao kad sam shvatio da će svi moji nekad umreti i da ću ja umreti. :)
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
exosss

Post by exosss »

StopBup wrote: Fri Mar 12, 2021 7:07 pm

Ja se sećam da sam jednom kad sam imao neke 3 i po godine plakao kad sam shvatio da će svi moji nekad umreti i da ću ja umreti. :)

Tu negdje sam se predstavio al ću opet. Dakle, 47 god., Hr., eh,zaboravih, nemam pojma kako napisati NOVI post a da ne citiram nekog. Naučit ću. Pratim od Noela pa se vratio na Frajlu, pa sve postove nakon toga, NoSub je najozbiljniji ovdje! Ličanin haj IQ! Nemre njega niko skužit jer je prošao SVE u životu, pa su svi oko njega brodski štakori a on (ti) zadnji (kao pravi secondo zadnji bježiš s broda), koji si user! Nitko tebe nije slomio, ni Balić, ni Saša, Tin i onaj treći! Ego do neba, Zeta Retikuli. Da te nije spasio odmak, na brod mislim, bio bi isto govno ko i ja, i svi ovdje koje podcjenjuješ.
Frajla jedina realna. Pa nek se drobi AD, bori se i svaka joj na mjestu.
NoSub, ti si stvarno nerazuman! Odeš u buksu da se skineš a kao čist si.... Pa nakon mjesec dana skužiš da ti IPAK treba pomoć, ccccccc! Daj ne seri. Ti za sebe nisi đanki, nego vikendaš. To kaj radiš ti je kita od alibija! Recidivi od 2 mjeseca!?!? Jel ti znaš kae recidiv? Guglaj malo! Ti se rokaš 2 mj. i to podrazumjevaš pod recidiv!?!? Je, ok, čist si 3 tjedna al onda opet “recidiv” od 2 mjeseca. Djeluješ pametno al prika ti su u aktivi i ne razumijem da to ne shvačaš!
Pisat čemo još. Baš me zanima reakcija...
Akkasha Come Back

Da, ja sam isto sa 3 i po krišom gledala kroz prozor jednog dedu kome su to bili poslednji udisaji, pa su me babe neke spazile i oterale me.
Posle toga dosađivala sam svima pitanjima o smrti,ali nisam kao ti shvatila, tek mnogo kasnije.
U stvari ja to još uvek istražujem :lol:
Nego...drago mi je da postoji još neko ko se seća događaja sa 3 godine života, Stope niko nam ne bi verovao, čak doktori tvrde da je nemoguće sećati se pre 4 ili 5 godina, što je glupost, ihaaaj 4-5, ja tad već bila iskusni filozof :!: :lol:
J. V. Gete (1749 - 1832)
xxxana

Post by xxxana »

[
Last edited by xxxana on Sun Apr 11, 2021 3:24 pm, edited 1 time in total.
Akkasha Come Back

Pritisak u vreme Covida ubi.
Sve plati kod privatnika.
Prvo su rekli javno da izveštaji o lekovima VAŽE i ako je prošlo tj isteklo 6 meseci a ovamo po apotekama niko ne radi tako.
Nisam mogla da dođem do mog doktora (državnog) nego sam morala da idem kod privatnika, 2500 dinara samo da prepiše izveštaj i lupi pečat.
Kako neću biti nervozna?!
Sve kao radi a ne radi. Po principu: sve morate da završite, uplatite, produžite itd, mi ne radimo a vi se sad snađite kako ćete.

Jebotebog a u manjim mestima samo ljudi koji su zaraženi imaju pristup ambulanti (a sve su tamo premestili, nijedan specijalista ne radi niti je moguće doći do njega) a za sve ostalo- pojedinac nije bitan. Znači "crkni ko te ebe"

Idem u prodavnicu, subota je, ionako ne može da se "pohvata" više kad rade. Da kupim jogurt, med, hleb, mleko i beli luk. Šta ću, to je dobro i da spusti tlak (što meni u ovom trenutku očigledno treba) a i prirodni je antiseptik i antibiotik, pa se "vidimo" kasnije.
J. V. Gete (1749 - 1832)
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Sat Mar 13, 2021 11:47 am
Akkasha Come Back wrote: Sat Mar 13, 2021 11:31 am

Da, ja sam isto sa 3 i po krišom gledala kroz prozor jednog dedu kome su to bili poslednji udisaji, pa su me babe neke spazile i oterale me.
Posle toga dosađivala sam svima pitanjima o smrti,ali nisam kao ti shvatila, tek mnogo kasnije.
U stvari ja to još uvek istražujem :lol:
Nego...drago mi je da postoji još neko ko se seća događaja sa 3 godine života, Stope niko nam ne bi verovao, čak doktori tvrde da je nemoguće sećati se pre 4 ili 5 godina, što je glupost, ihaaaj 4-5, ja tad već bila iskusni filozof :!: :lol:
To verujem, jer se ja takodje secam nane, a umrla je kad sam imala 3, ali brate, Stop se seca da je nosio zutu gumu sa roze cveticima na more u 2. godini!
Inace, misljenja su o tome podeljena, nista dokazano..
Ti si verovatno "moju gumu" pomesala sa svojim tripom kao klinka, kad si navlacila misice za vodu na noge, kako bi hodala, po vodi. Kako si ono rekla? "Genije od malena". Ali ima tu neke pozitivno/napredne logike, hahaha.

Inace, ne sacam se druge godine zivota, vec trece, imao sam 2 godine i nekih 5 meseci otkad mi dopiru prva secanja, Budva, jul 1988.-e, od tada pamtim prve slike iz zivota, i po koju rec.
Akkasha Come Back wrote: Sat Mar 13, 2021 11:31 am
Je l' se secas italijanske serije "Hobotnica", ital. "La Pivora", e neke 1989.-e, ili 1990.-e je prikazivano ono kad izresetaju onog Korada, i ja sam to zapamtio, e posle jedno dve, godine, kad su pustali ponovo seriju, ja prepoznam scenu pre nego sto ce ga opkoliti, i kazem, sad ce ga izresetati, a tu nas bilo dosta u sobi, ne znam kojim povodom, bila tu i tetka, i ona kaze nesto u fazonu da lazem/izmisljam, da se ja ne mogu toga secati, a ja znam da se secam, znas kako mi je bilo krivo kad me tetka optuzila da lazem, a ja znam da ne lazem. :)
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
xxxana

Post by xxxana »

.
Last edited by xxxana on Sun Apr 11, 2021 1:57 pm, edited 1 time in total.
xxxana

Post by xxxana »

.
Last edited by xxxana on Sun Apr 11, 2021 1:58 pm, edited 1 time in total.
Post Reply