Ma ok, neću, nego mi pišeš nepotrebne priče, pa zato.Akkasha Come Back wrote: ↑Mon Mar 08, 2021 7:39 pm Joj, nemoj molim te da mi pišeš "istoriju" u inboxu!
Nemam ja tebi šta da kažem u inboxu, ono što smo na početku "pretresli" samo zato što si iz Novog Sada nije bilo za javnost, sve ostalo piši javno, što se mene tiče.
O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
- Akkasha Come Back
Jbte, neverovatno, ja pišem kilometarske postove, ubih se da što bolje objasnim, ko ono reče na prethodnim stranicama da ko god pokuša tebi dati savet, samo se oseti k'o idiot. I ja se sad osećam kao idiot. Radi više šta znaš, sam. A u pm.StopBup wrote: ↑Mon Mar 08, 2021 7:52 pmMa ok, neću, nego mi pišeš nepotrebne priče, pa zato.Akkasha Come Back wrote: ↑Mon Mar 08, 2021 7:39 pm Joj, nemoj molim te da mi pišeš "istoriju" u inboxu!
Nemam ja tebi šta da kažem u inboxu, ono što smo na početku "pretresli" samo zato što si iz Novog Sada nije bilo za javnost, sve ostalo piši javno, što se mene tiče.
"Pametnom čoveku je gotovo sve smešno; mudrome gotovo ništa."
J. V. Gete (1749 - 1832)
J. V. Gete (1749 - 1832)
Mislio sam da ne moraš da mi pišeš šta je dop, na to sam mislio, nisam hteo da te uvredim. Znam ja odlično šta biva sa ljudima od svake gudre, pa i od dopa, nije dop suština zavisnosti, niti su svi narkomani živeli kao oni sa "stanice zoo".Akkasha Come Back wrote: ↑Mon Mar 08, 2021 8:01 pmJbte, neverovatno, ja pišem kilometarske postove, ubih se da što bolje objasnim, ko ono reče na prethodnim stranicama da ko god pokuša tebi dati savet, samo se oseti k'o idiot. I ja se sad osećam kao idiot. Radi više šta znaš, sam. A u pm.StopBup wrote: ↑Mon Mar 08, 2021 7:52 pmMa ok, neću, nego mi pišeš nepotrebne priče, pa zato.Akkasha Come Back wrote: ↑Mon Mar 08, 2021 7:39 pm Joj, nemoj molim te da mi pišeš "istoriju" u inboxu!
Pominješ glupavu "novelu" Trainspotting, glupava priča, i u opšte to nije neki realan dzanki film.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
- Akkasha Come Back
"Trainspotting” (eng. posmatranje vozova) je referenca na opsesivnu naviku praćenja vozova i zapisivanja njihovih brojeva u svesku. Autor knjige Irvin Velš (Irvine Welsh) je objasnio da je zavisnost o heroinu, baš kao i posmatranje vozova, “nešto što razumiju samo ljudi koji u tome uživaju, jer njima to ima savršenog smisla dok svi ostali smatraju da je besmisleno”.
J. V. Gete (1749 - 1832)
J. V. Gete (1749 - 1832)
-
izvini aksasa sto pisem na ovom tvom postu. film je mrak i kako ga covjek sam interpretira u glavi film cu mu biri taki. cesto sam vidio i bio u engleskoj iliti velikoj britaniji i tamo ima svega. od sitnih lopova po pravih mangupa i kriminilaca. i film je ok i dosta je realno biti.Akkasha Come Back wrote: ↑Mon Mar 08, 2021 8:59 pm "Trainspotting” (eng. posmatranje vozova) je referenca na opsesivnu naviku praćenja vozova i zapisivanja njihovih brojeva u svesku. Autor knjige Irvin Velš (Irvine Welsh) je objasnio da je zavisnost o heroinu, baš kao i posmatranje vozova, “nešto što razumiju samo ljudi koji u tome uživaju, jer njima to ima savršenog smisla dok svi ostali smatraju da je besmisleno”.
a sad ovo u svezi tebi Stope. meni je tebe zao sto ti ovdje pricas od odjebavanja primjer mene. sta ti mene ili akasa ili ksana mogu ili frala odjebati iz ekipe. koje ekeipe i drustva? ti ovaj forum smatras kao stvarni zivot di normalni ljudi imaju drustvo. to je zalosno po tebe jer izgleda da ti ovdje trazis prijatelje i ljude s kojima mozes normalno komuniciarti, znas li ti tko se krije iza svakog tog svog profila?pojma nemas o zivotu. ovo je stope virtuala di narkomani traze pomoc na neki svoj nacin i super ako ga nadu i napuste forum,
drugo Marta i ja smo stvarne osobe koje tocno znaju tko je tko od nas dvoje. nismo virtualni jer smo vec stvarno zajedno uzivali u zivotu i druzenju i oboje sad znama sta nam je ciniti u zivotu.jedino sto zalim dok smo bili zajedno u stvarnosti je ta da smo dosli do kuce cvijeca na titin grob i pogledali radno vrijeme i sami sebi rekli da cemo jedan drugi dan otici kod tite medutim isprijecilo nam se puno toga tako daje tito nazalost pao u drugi plan a jasam ljevicar i jebiga, patim za titinim grobom sad
trece. koji odjeb na mojoj stranici. moja stranica je otvorena samo za mene i ja se tamo praznim i pisem sta god zelim. i odlicno mi je.
cetvrto. moji problemi su prirode koje imaju normalni ljusi ali meni su jako teski jer sve to morar raditi ciste glave a tu se ne snalazim najbolje jer znam kako pobjeci od njih a ovaj put to ne smijem i moram biti ciste glave i osjetiti sve moje osjecaje koji su prsutni samo onda kada si dugo vremena cist. e to su moji problemi, obicni zivotni normali koje normalni ljudi rjesvaju lakocom a nama je odnosno meni to sve jako tesko. normalan osjetis i mirises i osjetis scaki miris i problem u zraku i gledam ljude i citam odmah ljeguvo povijest u svojoj glavi,
i ne, to nije odjeb stopili i ignoriranje jer ako tako gledas na ovaj forum da ces ovdje naci ekipu za druzenje onda si stvarno u kurcu i vani nemas nikoga nego ovdjetrazis mazenje i pazenje.. ja tebe uopće ne smatram narkomanom vise jer ti to nisi nikad ni biio nego si obicni vikendas. vjerovatno ces s godimana ostati postati i đanki, ja to ne znam ali si na dobrom outu. glumisdobrog decka i pristojog, ustvari sve ono suprotno od mene a to je onda jako zajebano glumiti i ziviti dobricu. normalni ljudi su ko i ja. mozda neki malo peistojniji a neki losijiod mn. i to je zivot stopili. a ja u glavi nemam dop. dode mi iz navike neke kupit cu si peticu i ubiti se. stopili ja se normalan borim godinana sa obicnim ljudskim problemima samo ih rjesavam NA PUNO TEZI NACIN I MENI JE SVE TOZAJEBANO. TO TI NIKAD NECES SHVATITI jer polako staris a vec od kadasi ovdje govoris kako ti je zelja imati obitelj. ti sa 35 pwt godina biimaoobitelj a jos se nisiodvojio d,a,ime sise. najgore je od svega sto glumis nesto sto nisi imaginarno a za razliku od mene i Marte koji smo stvarni likovi i koji dijele iste probleme sad. a problemisu uzasno teski i tesko se nnosimo oboje sa njima. stvrarnost stopili i zivot i nikad ne znas sta ce i zivot donijeti u daljnjem zivotu, nA ovaj nacin vjerovatno ces samo i daljepecati svoju poviest i eto ljudi to vole. samo naprijed,izvini akasa sto sam se ukljucio u tvojupost. evo pjesme za stopilija
https://youtu.be/TjzhOXGAenw
- Akkasha Come Back
Ova serija je iz 2018 ali tek sad je bila TV premijera na CineStarTV, subota u 20h (digitalna kablovska SBB na kanalu broj 85)
Možda je rano za neke diskusije, tek prva epizoda (valjda ima ukupno samo 5 ili 6) ali me zanima da li je neko gledao.
Benedikt (čije prezime nikako ne mogu da izgovorim
) me par puta oduševio, a inače Britanski humor generalno obožavam (zakon "Mućke"
)
E, sad...ova serija je po mom nekom utisku previše iskarikirana, da ne kažem: Benedikt se previše uživeo u ulogu i preterao. Britanski humor mora da "bude doziran", dovoljno je da bude u fazonu "Ko kapira- kapira", čim ti pokušavaš objasniti svima, tu se već gubi "ono pravo".
Lik glumi zavisnika i malo sam se iznervirala zašto tako nešto detaljno uopšte puštaju, meni nije u redu, čak sam mislila da odustanem od gledanja ali rekoh sebi pobogu, pa nisam dete.
Ne znam koliko je uopšte pametno ovako nešto jer bivših zavisnika ima mnogo.
Mišljenja?

Možda je rano za neke diskusije, tek prva epizoda (valjda ima ukupno samo 5 ili 6) ali me zanima da li je neko gledao.
Benedikt (čije prezime nikako ne mogu da izgovorim

E, sad...ova serija je po mom nekom utisku previše iskarikirana, da ne kažem: Benedikt se previše uživeo u ulogu i preterao. Britanski humor mora da "bude doziran", dovoljno je da bude u fazonu "Ko kapira- kapira", čim ti pokušavaš objasniti svima, tu se već gubi "ono pravo".
Lik glumi zavisnika i malo sam se iznervirala zašto tako nešto detaljno uopšte puštaju, meni nije u redu, čak sam mislila da odustanem od gledanja ali rekoh sebi pobogu, pa nisam dete.
Ne znam koliko je uopšte pametno ovako nešto jer bivših zavisnika ima mnogo.
Mišljenja?

J. V. Gete (1749 - 1832)
J. V. Gete (1749 - 1832)
- Akkasha Come Back
@Ličanine, šta se izvinjavaš, piši šta ti se piše, nego stvarno nam se komunikacija svela na "ovaj rek'o ovo, onaj rek'o ono", te "ovaj je ovakav, a onaj je onakav"
Šab me gabri ko je kome rekao šta, ja počela o serijama. Jbg svako "tera" svoje. Mada mene stvarno zanima ovo u vezi ove serije, toliko sam nestrpljiva da sačekam drugu epizodu
Šab me gabri ko je kome rekao šta, ja počela o serijama. Jbg svako "tera" svoje. Mada mene stvarno zanima ovo u vezi ove serije, toliko sam nestrpljiva da sačekam drugu epizodu

J. V. Gete (1749 - 1832)
J. V. Gete (1749 - 1832)
[
Last edited by xxxana on Sun Apr 11, 2021 3:27 pm, edited 1 time in total.
- Akkasha Come Back
Pazi kako sam se ja upecala slučajno- čula priča se o seriji, jedna na forumu uzela Nick Benedikt (nmg prezime da izgovorimxxxana wrote: ↑Tue Mar 09, 2021 7:05 pmAkkasha Come Back wrote: ↑Tue Mar 09, 2021 6:25 pm @Ličanine, šta se izvinjavaš, piši šta ti se piše, nego stvarno nam se komunikacija svela na "ovaj rek'o ovo, onaj rek'o ono", te "ovaj je ovakav, a onaj je onakav"
Šab me gabri ko je kome rekao šta, ja počela o serijama. Jbg svako "tera" svoje. Mada mene stvarno zanima ovo u vezi ove serije, toliko sam nestrpljiva da sačekam drugu epizodu![]()
![]()
Nisam gledala, iskreno mi se ne gleda nista u tom smislu..
Pokusala neki dokumentarac nedavno i nema pojma, meni je tesko i kada gledam filmove/serije/dokumentarce tog tipa

Kad- prva scena, lik drži telefonsku slušalicu i sporo se ono češe po nosu i licu- u momentu sam se SLEDILA, samo mi je kroz glavu proletelo brzinom munje: heroin!
Nisam svojim očima verovala, pa nastavim da gledam.
Jeste heroin. Ja u šoku! Ozbiljno, blaži šok.
Ostalo sam napisala, i da je previše "glume", preterali su, i da sam zbunjena trebam li JA i svi BIVŠI zavisnici ovo da gledamo?
Eto, Ana, nisam znala. (O čemu je serija, samo sam videla da se ljudi masovno pooduševljavali- na forumu Krstarica, ljudi koji nisu takli H u životu)
J. V. Gete (1749 - 1832)
J. V. Gete (1749 - 1832)
- Akkasha Come Back
P.S. iskreno, verovali ili ne, da sam znala o čemu se radi u seriji, ne bih ni "zavirila". Ne bih gledala (kao što kad vidim filmove tipa "Paranoja u Las Vegasu" ja taj kanal zaobilazim)
Zbog toga sam vas pitala šta mislite, da li da gledam drugu epizodu (a gleda mi se samo zbog toga što ja život vrednujem po tome koliko sam se puta nasmejala jer jebo ti SVE ako se nisi nasmejao/la dva meseca, a ovde sam se stvarno jedno 4-5 puta ismejala uz aplauz koji scenario! ).
Znači, gledaću drugu epizodu. Nije baš zdravo ali ovde u mom gradu h. nema, odnosno sve su neki novi klinci koje ne poznajem a i da ima ja para nemam. Ipak se plašim ne toga da ću početi misliti na dop u pozitivnom smislu, nego se plašim kako će svih 5 ili 6 epizoda delovati na mene ionako krhku i što je rekao Ličanin misliću da nabavim "peticu" ali ne da se uradim nego da se ubijem.
Mislim- vredi li jedna serija tolikog rizika?!
Zbog toga sam vas pitala šta mislite, da li da gledam drugu epizodu (a gleda mi se samo zbog toga što ja život vrednujem po tome koliko sam se puta nasmejala jer jebo ti SVE ako se nisi nasmejao/la dva meseca, a ovde sam se stvarno jedno 4-5 puta ismejala uz aplauz koji scenario! ).
Znači, gledaću drugu epizodu. Nije baš zdravo ali ovde u mom gradu h. nema, odnosno sve su neki novi klinci koje ne poznajem a i da ima ja para nemam. Ipak se plašim ne toga da ću početi misliti na dop u pozitivnom smislu, nego se plašim kako će svih 5 ili 6 epizoda delovati na mene ionako krhku i što je rekao Ličanin misliću da nabavim "peticu" ali ne da se uradim nego da se ubijem.
Mislim- vredi li jedna serija tolikog rizika?!
J. V. Gete (1749 - 1832)
J. V. Gete (1749 - 1832)