Zdravo @StopBup,
Kako živiš sad u stan il kuću?
Ako si u kuću gde si odeljen od ostatak porodice, tipa drugi sprat il ulaz sa pregradu onda ti OK živeti s porodicom, ali ako ste u stan ili svi zajedno na jedan sprat onda ti nije loše uzeti stan.
Kako kontam imaš trideset i kusur godina, i planove o samostalnost i stvaranje svoje porodice tako da osamostajanje ti nije loš plan, jer kako idu godine čovek gubi i energiju i živce tako da par godina kasnije bilo bi ti i teže.
Kontam da planiraš da budeš i blisko to tvojih, tako da možeš ih posetiti ili da te posete bilo kad.
A oko sredjivanje prostora brigu o kuvanje i ostale takve stvari veruj da ti je to najmanji problem, nemoj da paničiš sa pomislom da sve treba da se sredi i nauči za nedelju dana, polako...dan za dan sve češ postiči.
I da, drugi problem finansijska strana, kirija, račune i ostalo to napravi kompletan račun da vidiš matematiku dali ti isplatljivo, to mislim i da ti je najvažno jer dzaba samostalan ako snemaš para posle petnaestog.
Eto to je moje mišljenje.
Ja lično smatram za jednu od najboljih odluka u životu što sam se odselio kad sam napunio devetnaes godina, kako znaš Makedonija je šaka zemlje pa su mi i moji blisko.
Živeo sam pod kiriju sedam godina posle sam kupio sam svoj stan, redovno idem do mojih jer su penzioneri, al na kraju dana opuštim se u svoj prostor.
Eto vezan sam za krevet pa imam vreme da kucam na forumu, vidim da ima odlični ljudi, i razna iskustva koje čitajuči puno pomaže.
Pozdrav