sanela wrote: ↑Tue Feb 23, 2021 2:26 pm
Nisam bgmi.
Treniram, pa sam taman
Verujem ti... Nego primetio sam još davno, i po sebi, i po drugima, kako čovek, naročito mlađi, tera kontru, i zauzima neki stav samoodbrane, kad mu se skreće pažnja da bi trebao da smrša, ili da se ugoji. Često kaže:"Ma taman sam, nemoj smarati!".

To sam i ja radio svojevremeno.
Uvek sam bio vitak, sem jednog perioda od neke 4 godine, od 2010.-e, do kraja 2013.-e. U tom periodu sam nagurao i 115kg. Nisam ono bio debeo, ali se videlo iz aviona da imam 20-ak kilograma viška. Fali mi oko 5cm do 2m, pa se i tih 20.-ak kilograma rasporedilo po celom telu, pa se nije moglo reći baš da sam bio debeo, a ja nisam od onih kojima kad se ugoje, većina viška kg odlazi najviše u neki deo tela, tipa stomak, struk, noge, dupe, već se svuda taj višak raspoređivao.
Ja sam naravno na skretanje paženje za kilažu zuzimo stav samoodbrane. Odgovarao sam onim glupostima tipa:"Jebeš muško koje nema 100kg.".
P.s. Ne zameri Sanči sad za malo skretanje sa teme, nego samo da ti kažem. Gotivim ja tebe od starta mog forumašenja, i voleo bih da te upoznam. Ako te put navede u Novi Sad, ili Beograd, javi mi se da odemo na kafu, čaj, tako nešto, pa da malo proćaskmo.