Daj Stope, ne zezaj..StopBup wrote: ↑Sun Feb 21, 2021 2:26 pmImam ja dosta slika mojih ljubimaca, ali necu da ih kacim ovde, jer sam ih kacio na Fb, pa da me ne bi slucajno neko prepoznao.
Kad pomenu cipelu. Hahhaha, moja maca se jednom kad je bila mala pokakila caletu u cipelu, hahhahah.
Meni prija forum, ekstra je za nas rekonvalescente.xxxana wrote: ↑Sun Feb 21, 2021 2:06 pm Mali pas uvek pokupi simpatije, a veliki i oni na “losem glasu” su stalno na nekoj meti, eto Stope moze i tqko![]()
Volim ja sve pse
Najvise pitove i stafove, ovo su najomrazeniji, a zapravo najugorozeniji psi i cesto zapadnu u ruke idiota, a divni su..
Inace, presladak je Akasa i kao da je neki mesanac Akite Inu, meni jako lepi psi
Licno imala razne od mesanaca do rasnih,zivotinje generalno obozavam i puno znace, narocito sadakada krene lepo vreme,pa odes u prirodu negde, iskuliras bez glasova, bez ljudi, bez igde ikogaUzas, ali ovo je pocelo da mi prija
Ja sam imao 4 rasna psa, i nekoliko mesanaca.
Razmisljam u zadnje vreme da nabavim kavkaskog ovcara. Mislim sad bih ja sve, polako.Moram pre toga da ogradim zadnji deo dvorista, jer su mi ogradu sjebali kad su nesto radili bagerima.
Ej, jesi gledala ovaj snimak? Ako jesi, pogledaj opet svakako. I ukljuci zvuk, da cujes kako cvili od uzbudjenja.Znas kako na Fb nekad bude iskljucen zvuk kad prvi put pustas video.
https://www.facebook.com/WoofWoofTV/vid ... 400847901/
Evo i ovo da dodam. Meni su tigrovi savrsenstvo prirode, narocito sibirski.
![]()
Nepromisljeno, bez iskustva, koje i nemas i kao i znanja je suludo uzeti takvu vrstu psa, jer je to pas za iskljucivo iskusne vlasnike ili za ozbiljnu dresuru uz dalju maksimalnu posvecenost..
Jako zahtevan i teritorijalan pas
Bolje se raspitaj, ali ne kod nekog sarlatana, vec kod ljudi koji takve rase zaista poznaju..
Zbog neznanja psi na kraju najebu..
Kako ti da savladas takvu zver ako dodje do ne daj Boze..
Snimak gledala

Pratim i divlje