Evo jedna dobra za voznju, svirala mi je sinoc i jutros.

https://www.youtube.com/watch?v=YTflpSc ... rogressive
Moderator: sanela
Nije ako si sportista. Ja mogu da imam i 69 i izgledaću mršavije od žene iste visine koja ima 52.StopBup wrote: ↑Wed Feb 17, 2021 2:51 pm Pa dobro izgledas, samo je 66kg previse za tvoju visinu, znam ja koliko si ti visoka, citao sam onu temu iz 2005.-e, visoka si 169cm.
Evo jedna dobra za voznju, svirala mi je sinoc i jutros.
https://www.youtube.com/watch?v=YTflpSc ... rogressive
Imam jako gustu kosu, i nemam zaliske ni malo.Akkasha Come Back wrote: ↑Wed Feb 17, 2021 3:41 pm
A kako ti izgledaš? 86-to jeste dosta mlađe od mene ali znam momke koji sa 28 izgledaju kao da imaju 48.
Imaš (li) kosu (još uvek)?![]()
Šalim se![]()
Eno sam se "prešaltala" na drugu temu, tj sad sam otvorila novu- knjige koje trenutno čitamo.
Samo da nađem onaj tvoj link za postavljanje slika, ne ličnih nego sliku knjige...
Ajde ljudi, razmrdajte se malo, pa nije ovo jedina tema...
A zube?StopBup wrote: ↑Wed Feb 17, 2021 3:52 pmImam jako gustu kosu, i nemam zaliske ni malo.Akkasha Come Back wrote: ↑Wed Feb 17, 2021 3:41 pm
A kako ti izgledaš? 86-to jeste dosta mlađe od mene ali znam momke koji sa 28 izgledaju kao da imaju 48.
Šalim se![]()
Eno sam se "prešaltala" na drugu temu, tj sad sam otvorila novu- knjige koje trenutno čitamo.
Samo da nađem onaj tvoj link za postavljanje slika, ne ličnih nego sliku knjige...
Ajde ljudi, razmrdajte se malo, pa nije ovo jedina tema...![]()
Fali mi donja desna osmica. Moraću da vadim koren, a frka mi je baš, nikad nisam vadio stalni zub.Akkasha Come Back wrote: ↑Wed Feb 17, 2021 4:13 pmA zube?StopBup wrote: ↑Wed Feb 17, 2021 3:52 pmImam jako gustu kosu, i nemam zaliske ni malo.Akkasha Come Back wrote: ↑Wed Feb 17, 2021 3:41 pm
Šalim se![]()
Ajde ljudi, razmrdajte se malo, pa nije ovo jedina tema...![]()
Šalim se, šalim se...eto, nisam uvek tužna i ružna![]()
Da, smešno, slažem se.
Vidi se da nisi, ovo što si napisao odnosno bolje rečeno kako si napisaoBoks nisam bas puno pratio, ali voleo sam da gledam Tajsona jos kao klinac kad sam bio, dok je on jos aktivno boksovao, a i gledao sam naravno one snimke kad je ubijao od "85.-e pa nadalje. Neki su kenjali kao kako je on samo razbijac, djavola, imao je on i tehniku, i brzinu, i rad nogu, ali naravno da je bio i razbijac. Voleo sam da gledam i onog Roj Dzonsa Juniora, onaj "Princ" sto se kurcio me je nervirao, kako mi je bilo drago kad ga je neki Meksikanac, ne mogu da se setim kako se zove, razbio.Gledao sam naravno snimke Alija i Frejzera...
Ma ne, nisam te shvatila pogrešno, a super što si došla, malo se ovde zezamo, ja lupetam eto vidišxxxana wrote: ↑Wed Feb 17, 2021 7:17 pm Okej Akasa, mozda sam zvucala malo nabedjeno,ali nije
Kazem, jer pamtim dobro svoj period nakon skidanja sa Buprenorfina i koja sila mi je falila da me pokrene za svakodnevnicu
Da se spremim negde da odem, davala sam cini mi se maksimum, sto mentalno, sto fizicki, sto vremenski u kakvom sam smislu i pomenula dijagnozu, jer sve sto mi je bilo vazno, gubilo je znacaj
Sada se osecam puno bolje i postupno promene dolaze da ih primetim tek kad napravim razliku nekad-sad i cenim to toliko da sebi necu dozvoliti sa te strane ni korak iza
Eto, da se ne shvatimo pogresno![]()