O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Akkasha Come Back

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by Akkasha Come Back »

Može privatna, u stvari sam prvo ovo i napisala u pp, pa kontam nešto prošli put nisi video nedelju dana da imaš pp (ili to beše neki drugi lik?)
Ok, ae čekam
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
StopBup

Post by StopBup »

Akkasha Come Back wrote: Sun Feb 14, 2021 1:03 pm Može privatna, u stvari sam prvo ovo i napisala u pp, pa kontam nešto prošli put nisi video nedelju dana da imaš pp (ili to beše neki drugi lik?)
Ok, ae čekam
Napisao sam ti. Jednog znam sigurno, hahah, gde si nasla njega da znas. Na metadonu je od 2010.-e, tako mi je rekao kad smo se sreli pre 4 godine, ali sto je najkrvavije, on kaze da je strejt od 2010.-e. :) Ovog po prezimenu sto si napisala, mozda, nisam siguran da li mislimo na istog, napisao sam ti u privatnoj.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
StopBup

Post by StopBup »

Evo jedna stara, popularna. :)

They know what is what,
But they don't know what is what,
They just strut,
What the fuck?

:D

https://www.youtube.com/watch?v=JSf6pZu ... erdean1978
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Akkasha Come Back wrote: Sun Feb 14, 2021 12:51 pm
licaninsasela wrote: Sun Feb 14, 2021 12:40 pm Samo da stavim jednu opasku bez tenzija akasi. Ne nisam nacionalista i ne gledam "vas" sa preke strane ka neprijatelje ali mogu reci da se ponosim svojim rodom i tko sam. Jer ako postivas svoje postivat ces i druge. I nidam odgojen kao ljuti Hrvat jer do rata nisam ni znao da sam Hrvat i nisu mi bile jasne one fraze onaj je nas dvozani a ovaj trofazni. Mislim da si pogrijesila ovaj put u procjeni a stopili ima prava kad kaze da imamo jedan posebno retardirani odnos di uglavnom on meni prkosi i laze a ja to moram iskomentirati pa i pod cijenu bloka. U ovisnosti nacija ili sto dam neki dan procito cak i spol igra ulogu, neznam cija je to izjava, vjerovatno od bupilija, al vidim da vas je sanela tu sasjekla u korijenu. A moje skromno misljenje cu zadrzati za sebe jer ... Sutit nekad zreba. I da akasa ponosim se sto sam to sto jesam i sto sam odrasto na evo otprilike ovaj nacin kao sto spit prikazuje.
https://youtu.be/yL9Npmao854
A, pa nisam znala, ja sam "upala između vas" kao da sam ovde moderator pa moram upozoravati i razvađati.
Bila sam dugo moderator na jednom drugom forumu, pa navika, šta ćeš...super što ste ustvari u nekoj svojoj priči, a ja se izvinjavam.

Što se tiče muško/žensko, znam na šta misliš, jeste nas Sanela bukvalno "sasekla u korenu" i treba. To je tema koja samo svađu može izazvati i ništa dokazati, znam i to, eno na forumu tom drugom i trećem i petom, svuda isto: samo se svađaju, da sam od sve muke na kraju ostavila sve te forume i vratila se ovde.
Nisi ti upala izmedu nas nego ne razumijes prvo stopilija koji ce sve napraviti da zaokupi neciju, u ovom slucaju tvoju paznju i uspjelo mu je a mene jos manje mozes razumiti i pohvatati jer sam kompliciran i nije mi problem teci bas ono sta mislim bez biranih rijeci. Mozda ti otud to da sam neprijateljski nastrojen prema"vama". Ovisnost ne poznaje nacionalnost, spol niti godine. O neznam kako ste se samo uspili toga uhvatiti. Citam neki dan tvoj trenutni zivot. Terapija, zivot sa majkom, problemi sa zdravljem. Jebiga. Vidim da ti nije bas bajno ali zasto se ne pokusat malo pokrenuti i izaci iz te svoje uljuljkane sigurnosti. Pa nije zivot pri kraju iako imas 45 koliko kuzim. Tu smo moze se reci generacija. Generacija koja je popusila na svim frontovima htjeli mi to priznati il ne. Osjecajci su najebali i ogrezli u razne ovisnosti a ljudi debelog dzona i obraza su u svemu tome profitirali. Ma neka su. Meni nije zao sto nisam jedan od njih i ostvario nesto veliko na konto tude muke i rata. Sjebucnio sam samo sebe. Nikog nisam povukao na dno da moze reci da sam mu nepovratno unistio zivot s dopom i eto sretan sam sto je tako. A hocu ti reci da u nasim godinama vecina ljudi misli e to je to i ucmalo se i dalje sjedi i ceka starost. Vjeruj mi da to ne mora biti tako i da se uvijek sve moze ispremetati i ostvariti puno stvari koje nisi imo prilike niti hrabrosti probati. Jedan je zivot i treba ga iskoristiti na najbolji moguci nacin. Znam da vecina ljudi ovdje mene smatra licemjerom i dvolicnjakom, pa cak i pokvarenjakom. Ja opet na sve to gledam kao na jedno poglavlje koje je doslo do kraja i otvaram novo poglavlje za koje neznam sta ce mi donijeti. Ali imam hrabrost krenuti opet sve iznova i boriti se na pravi nacin da uspijem u svome naumu. Ovdje ne govorim o drogi jer heroin nije par godina prisutan u mom zivotu kao niti supstitucije ka hepti ili sub. Dotjero sam se u situaciju da od silnog razmisljanja sta i kako jednostavno zaboravim da droga uopce postoji. I nije mi prvi puta da tako razmisljam da mi u glavi uopce nema mjesta ma niti za razmisljanje ili prisjecanje tih ocajnih stanja izmedu zivota i smrti. Reko sam sebi ovaj puta da necu nikome dijeliti nikakve savjete. Sve dzankiji znsju sta i kako trebaju da se skinu i ovdje uglavnom traze utjehu na nacin da uvijek ima neko ko je u vecem kurcu od njega samog i time se ljudi hrane. Takav sam i ja bio i uvijek vani gledo na nacin da ima gorih od mene i to me je hranilo godinama. Tako da za ovu tvoju terapiju ti nista ne mogu reci s obzirom da imas velikih zdravstvenih problema a i pitanje kako bi se ja loneo da sam u takvoj zdravstvenoj situaciji. Eto za mi je ove male curice od 30tak godina sto joj je drzava uzela dijete a i ona sama je domsko dijete i to su veliki problemi a ne moji problemi. Ili stopilijevi problemi a covjek uopce nema problema nego uglavnom podjebava a cak pomisljam da se nas stopi nikad nije drogiro nego je slucajno nabaso na ovaj forum i tu se naso.
StopBup

Post by StopBup »

I ova mi je jedna od starih omiljenih. Ova se mora slusati na dobrim slusalicama, ili na zvucnicima koji imaju dobar vufer, jer su ovde duboki tonovi glavni. :)

https://www.youtube.com/watch?v=svn10qQ ... =Nepudjece
licaninsasela

Post by licaninsasela »

StopBup wrote: Sun Feb 14, 2021 1:58 pm I ova mi je jedna od starih omiljenih. Ova se mora slusati na dobrim slusalicama, ili na zvucnicima koji imaju dobar vufer, jer su ovde duboki tonovi glavni. :)

https://www.youtube.com/watch?v=svn10qQ ... =Nepudjece
Hvala dtagom Bogu sto mi je onemogicio slusanje ovake vvrste muzike i hvala mu na tome mada se o ukusima ne da raspravljati. Samo deri dopili ako ti pase. Zamisljam te u golf dvojci koji je prekrcam zvucnicima i basovima i peglaona po vojvodanskim selima od bircuza do bircuza. Golf dvica mat zute boje. I u njemu stopic sa do jaja otvorenom mjuzim ispred neke srednje skole kad klinke idu ili odlaze iz skole. Upravo te tako vidim. Al nemoj mi zamjeriti jer imam bujnu mastu. Ozglefa da me trip drzi jos od 92 godine i nikako da popusti. Jebenica.
Evo jedna stopili za tvoje usi.
https://youtu.be/HRECVdWGEmA
StopBup

Post by StopBup »

Liko, je l' pustas malo na iberlauf, ili mi se cini? :D

https://www.youtube.com/watch?v=W_q1Fls ... nisChannel
xxxana

Post by xxxana »

Za matirane golf dvojke:
https://youtu.be/MZOKkTLw-Ys
xxxana

Post by xxxana »

Akkasha Come Back

Post by Akkasha Come Back »

licaninsasela wrote: Sun Feb 14, 2021 1:53 pm

Citam neki dan tvoj trenutni zivot. Terapija, zivot sa majkom, problemi sa zdravljem. Jebiga. Vidim da ti nije bas bajno ali zasto se ne pokusat malo pokrenuti i izaci iz te svoje uljuljkane sigurnosti. Pa nije zivot pri kraju iako imas 45 koliko kuzim. Tu smo moze se reci generacija. Generacija koja je popusila na svim frontovima htjeli mi to priznati il ne. Osjecajci su najebali i ogrezli u razne ovisnosti a ljudi debelog dzona i obraza su u svemu tome profitirali. Ma neka su. Meni nije zao sto nisam jedan od njih i ostvario nesto veliko na konto tude muke i rata. Sjebucnio sam samo sebe. Nikog nisam povukao na dno da moze reci da sam mu nepovratno unistio zivot s dopom i eto sretan sam sto je tako. A hocu ti reci da u nasim godinama vecina ljudi misli e to je to i ucmalo se i dalje sjedi i ceka starost. Vjeruj mi da to ne mora biti tako i da se uvijek sve moze ispremetati i ostvariti puno stvari koje nisi imo prilike niti hrabrosti probati. Jedan je zivot i treba ga iskoristiti na najbolji moguci nacin.
Reko sam sebi ovaj puta da necu nikome dijeliti nikakve savjete. Sve dzankiji znsju sta i kako trebaju da se skinu i ovdje uglavnom traze utjehu na nacin da uvijek ima neko ko je u vecem kurcu od njega samog i time se ljudi hrane. Takav sam i ja bio i uvijek vani gledo na nacin da ima gorih od mene i to me je hranilo godinama. Tako da za ovu tvoju terapiju ti nista ne mogu reci s obzirom da imas velikih zdravstvenih problema a i pitanje kako bi se ja loneo da sam u takvoj zdravstvenoj situaciji.
Kao prvo, hvala ti na ovolikom postu i podršci.
Bukvalno je tako, imam 45 i eto šta radim- sedim i čekam smrt, a samo zato što nikad nisam mislila da ću i 40 doživeti.
Osim zdravstvenih problema ja stvarno ne znam šta bih uopšte mogla da radim. Radila sam sve i svašta u životu, uglavnom šank, i uvek ali baš uvek. "Ovo je samo privremeno..." I sad kad se okrenem i pogledam svoj život, u 80% poslova sam bila šanker. Jednom sam uspela na kratko u životu, na SBB kablovskoj televiziji, postala tamo neka vrsta šefa zahvaljujući isključivo sebi, bez ikakvih "veza" ali to je trajalo kratko, 2 i po godine. I onda opet šank, a kad sam videla da se više nigde ne mogu zaposliti jer su mi ispadale čaše i šolje iz ruku, nisam više mogla ni da stojim po 8-9 sati, e onda kriminal...e pa onda na robiju.
Izašla sam krajem 2012. i još sam u stanju "Šta ću sad?"
Mogla bih da radim jedino za kompjuterom nešto, gde se sedi, ali nisam od škole završila ništa, pa me sa biroa zvali 2 puta i pretili mi da će me izbaciti ako i treći put odbijem posao, a ironija je što mi Covid produžio boravak na birou :lol:
Treba mi uverenje da se vodim na birou kako bi nekad na konto toga
- uzela socijalnu pomoć
- u zdravstvenoj zaštiti ne plaćam ništa jer sam "nezaposlena i socijalno ugrožena"

Ja sam sa 25 godina života istovarala šlepere kamiona po celu noć, gajbe sa breskvama, svaka po 19 kg
To mi bio prvi posao.
Posle, kažem ti, sve "privremeno" pa šanker.

Sa Biroa mi nudili poslednji put kad su zvali da radim u nekom selu pored u hladnjači, prevoz obezbeđen ali to bi značilo da ustajem oko pola 5 ujutru, a tamo u hladnjači sigurno bi trebalo i da se potegne nositi nešto, ja sa mojim zdravljem to jednostavno ne mogu.
Eto šta je problem imati visok IQ a nemati školu.

Hvala ti puno na savetima, na odgovoru...mnogo si bolji nego što sam te zamišljala na početku :)

P.S. . jedino se tešim tim da će me ovaj moj IQ uvek držati na nogama, pametna sam jebiga i uvek sam uspevala da se "dočekam na noge", pa jebo i Biro i sve.
8-)
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Post Reply