O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

xxxana

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by xxxana »

Akasa, kada Stop moze da zivi sa gomilom nasih problema, mozes i ti samo sa svojim :)

Stope, ima li sta da ti je promaklo :)
StopBup

Post by StopBup »

Ta stvar mi je sa prvog muzickog cd-a, pre tog cd-a sam slusao kasete. Ploce slabije, jer mamin gramofon je bio neispravan vec tada kad sam ja bio klinac, ali sam slusao i ploce kod drugova koji su imali ispravne gramofone od roditelja. Slusali smo njihove ploce, a i ja sam nosio mamine kod njih pa smo slusali, i naravno da smo se i onako sprdali, pa njakali gramofone, glumili dj-eve. :)

Bio sam stvarno na dosta dobrih/ludih dogadjaja. Kod nas je bila ogromna diskoteka, najveca i najbolja u Srbiji, cuveni Paradiso. "90.-ih i pocetkom 2000.-ih dok je radila u staroj formi, ni jedna nije mogla da joj prismrdi. Svi malo stariji, iz cele Srbije koji su isli na zurke su znali za tu diskoteku. Znalo je da bude na zurci doslovno trecina Beogradjana. Ja upoznao na moru neke likove iz Obrenovca, i onda malo, malo, kroz pricu, jedan, pomene: "Kad dodjem kod tebe u grad , ima da idemo u "ONAJ" Paradiso!", a kako je to lik rekao punih usta i sa odusevljenjem, ja eto pamtim i dan danas, a to je bilo 2007.-e na moru. Ja reko':"Nema vise tog "Paradisa". Sada na tom mestu postoje novi klub istog imena, i jos mislim dva lokala/kluba, a to je pre bio sve jedan stari Paradiso. Necu da prepricavam sta se sve desavalo tamo, mislim nevezano za gudru, ali bilo je "ludilo", "perverzija", itd. :) Ja sam tamo izlazio 2001.-e i 2002.-e.

Nisam ja gadljiv na te zenske probleme. Jednom idemo drugarica i ja u skolu, u gimnaziju, stignemo do skole, pa stepenicama ka ucionici, kasnili malo, nikog nije bilo na stepenicama. Ide ona 7-8 stepenika iznad mene, a bila top riba, i ja joj gledam u dupe, je l' te, gde cu gledati :) , ono crveno na farmerkama dole na sredini, ja reko' :" ****a, procurilo ti je!". Javimo se mi kod razredne, pusti ona i mene da je otpratim kuci, trebao sam da se vratim u skolu, ali nisam...

Uh sto mi je top bilo juce kod prijatelja. Prvo jedno sat vremana caskali, bio tu i njihov klinac, 5 god, cerkica nije, bila kod babe i dede. Posle smo igrali nas trojiica XBox, mama nije, ona je gledala. Igrali prvo Mortal Kombat, drug isprebija u igrici sina, pa mali place, hahahha. Mene je drug pobedio 3 partije, a ja njega jednu. Posle smo igrali neki UFC(ultimate fight), ono u oktagonu, ja ga tu odvalio, hahahha, a prvi put igrao, u opste nisam igrao igre na konzolama negde od 2003.-e, samo na PC. Kako smo se smejali, ono iz dubine duse, evo i sad se smejem kad se setim. :D

Daj Xxxana jos nesto, meni nesto ne pada na pamet sta bih okacio...
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Akkasha Come Back

Post by Akkasha Come Back »

xxxana wrote: Sun Feb 14, 2021 9:33 am Akasa, kada Stop moze da zivi sa gomilom nasih problema, mozes i ti samo sa svojim :)

:lol: ok
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
licaninsasela

Post by licaninsasela »

StopBup wrote: Sun Feb 14, 2021 11:33 am Ta stvar mi je sa prvog muzickog cd-a, pre tog cd-a sam slusao kasete. Ploce slabije, jer mamin gramofon je bio neispravan vec tada kad sam ja bio klinac, ali sam slusao i ploce kod drugova koji su imali ispravne gramofone od roditelja. Slusali smo njihove ploce, a i ja sam nosio mamine kod njih pa smo slusali, i naravno da smo se i onako sprdali, pa njakali gramofone, glumili dj-eve. :)

Bio sam stvarno na dosta dobrih/ludih dogadjaja. Kod nas je bila ogromna diskoteka, najveca i najbolja u Srbiji, cuveni Paradiso. "90.-ih i pocetkom 2000.-ih dok je radila u staroj formi, ni jedna nije mogla da joj prismrdi. Svi malo stariji, iz cele Srbije koji su isli na zurke su znali za tu diskoteku. Znalo je da bude na zurci doslovno trecina Beogradjana. Ja upoznao na moru neke likove iz Obrenovca, i onda malo, malo, kroz pricu, jedan, pomene: "Kad dodjem kod tebe u grad , ima da idemo u "ONAJ" Paradiso!", a kako je to lik rekao punih usta i sa odusevljenjem, ja eto pamtim i dan danas, a to je bilo 2007.-e na moru. Ja reko':"Nema vise tog "Paradisa". Sada na tom mestu postoje novi klub istog imena, i jos mislim dva lokala/kluba, a to je pre bio sve jedan stari Paradiso. Necu da prepricavam sta se sve desavalo tamo, mislim nevezano za gudru, ali bilo je "ludilo", "perverzija", itd. :) Ja sam tamo izlazio 2001.-e i 2002.-e.

Nisam ja gadljiv na te zenske probleme. Jednom idemo drugarica i ja u skolu, u gimnaziju, stignemo do skole, pa stepenicama ka ucionici, kasnili malo, nikog nije bilo na stepenicama. Ide ona 7-8 stepenika iznad mene, a bila top riba, i ja joj gledam u dupe, je l' te, gde cu gledati :) , ono crveno na farmerkama dole na sredini, ja reko' :" ****a, procurilo ti je!". Javimo se mi kod razredne, pusti ona i mene da je otpratim kuci, trebao sam da se vratim u skolu, ali nisam...

Uh sto mi je top bilo juce kod prijatelja. Prvo jedno sat vremana caskali, bio tu i njihov klinac, 5 god, cerkica nije, bila kod babe i dede. Posle smo igrali nas trojiica XBox, mama nije, ona je gledala. Igrali prvo Mortal Kombat, drug isprebija u igrici sina, pa mali place, hahahha. Mene je drug pobedio 3 partije, a ja njega jednu. Posle smo igrali neki UFC(ultimate fight), ono u oktagonu, ja ga tu odvalio, hahahha, a prvi put igrao, u opste nisam igrao igre na konzolama negde od 2003.-e, samo na PC. Kako smo se smejali, ono iz dubine duse, evo i sad se smejem kad se setim. :D

Daj Xxxana jos nesto, meni nesto ne pada na pamet sta bih okacio...
Evo bupili bude ti cika lika okacio jednu srcedrapajucu.
https://youtu.be/VLwFr_Aw5Fg
Akkasha Come Back

Kada sam bila u zatvoru u CZu "muški" sam trpela bolove. Još se sećam jednu noć u sobi sa 4 kreveta, njih 3 spavaju, ja u sred noći (ne znam koliko je bilo tačno sati) dođem sa kreveta (uvek sam se izborila za gornji sprat kreveta) i kleknem na pod, presavijem se u položaj fetusa samo u položaju da klečim na kolenima i nekih 2 sata užasnih bolova i prođe.
Nikoga nisam htela da budim, čak naprotiv, pazila sam da budem tiha da ne probudim nekoga jer zašto i one da se muče, kad mi ne mogu pomoći?
Baš sam bila "Spartanac". I iskreno, bila sam uvek pomalo i ponosna na sebe jer nisam ni "zucnula". Što se respekta tiče to sam stekla odmah po dolasku jer sam bila u onih 1% ljudi koji nisu zucnuli u krizi (u zatvor sam došla navučena pa me tamo kriza drmala. Ja nisam tražila nikakvu pomoć ni od koga jer sam mislila da mi niko i ne bi pomogao sve i da može, međutim, nisam znala zatvorska pravila- sve one (ne samo robijašice već i komandirice i doktori) su me posmatrale, kako ću da se izborim.
Kada je kriza konačno prošla nisam verovala šta se dešava- bukvalno su mi sve one prišle sa respektom koji mi je moglo bi se reći bio osećaj koji je bio jači 100 puta nego onaj ulični respekt.

Kako je vreme odmicalo, sve više su me svi poštovali.
Ali to je neka druga priča.
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Samo da stavim jednu opasku bez tenzija akasi. Ne nisam nacionalista i ne gledam "vas" sa preke strane ka neprijatelje ali mogu reci da se ponosim svojim rodom i tko sam. Jer ako postivas svoje postivat ces i druge. I nidam odgojen kao ljuti Hrvat jer do rata nisam ni znao da sam Hrvat i nisu mi bile jasne one fraze onaj je nas dvozani a ovaj trofazni. Mislim da si pogrijesila ovaj put u procjeni a stopili ima prava kad kaze da imamo jedan posebno retardirani odnos di uglavnom on meni prkosi i laze a ja to moram iskomentirati pa i pod cijenu bloka. U ovisnosti nacija ili sto dam neki dan procito cak i spol igra ulogu, neznam cija je to izjava, vjerovatno od bupilija, al vidim da vas je sanela tu sasjekla u korijenu. A moje skromno misljenje cu zadrzati za sebe jer ... Sutit nekad zreba. I da akasa ponosim se sto sam to sto jesam i sto sam odrasto na evo otprilike ovaj nacin kao sto spit prikazuje.
https://youtu.be/yL9Npmao854
Akkasha Come Back

@StopBup
Ti si "86-to?
Da li si znao možda Kimija pokojnog (Miki, Kimi... Lončarević Miroslav)
Mali Latin iz Detelinare?
Matori Siniša Vrbaški?
DJ Nikola? Džoni
Lena? Matorci joj bili negde preko...
Ja sam takođe bila jedna od tih 1/3 Beograđana i znala sam i tu ekipu iz Obrenovca, u stvari sve ekipe koje su jednostavno pratile određene DJeve.

P.S. sad ti mene nisi razumeo, nisam rekla "Main stage" nego "Main DJ stage" tako se zvao na drugom EXITU, upravo glavni DJ stage.
A "Main stage" me nije interesovao, samo ekseri i tehno
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Akkasha Come Back

licaninsasela wrote: Sun Feb 14, 2021 12:40 pm Samo da stavim jednu opasku bez tenzija akasi. Ne nisam nacionalista i ne gledam "vas" sa preke strane ka neprijatelje ali mogu reci da se ponosim svojim rodom i tko sam. Jer ako postivas svoje postivat ces i druge. I nidam odgojen kao ljuti Hrvat jer do rata nisam ni znao da sam Hrvat i nisu mi bile jasne one fraze onaj je nas dvozani a ovaj trofazni. Mislim da si pogrijesila ovaj put u procjeni a stopili ima prava kad kaze da imamo jedan posebno retardirani odnos di uglavnom on meni prkosi i laze a ja to moram iskomentirati pa i pod cijenu bloka. U ovisnosti nacija ili sto dam neki dan procito cak i spol igra ulogu, neznam cija je to izjava, vjerovatno od bupilija, al vidim da vas je sanela tu sasjekla u korijenu. A moje skromno misljenje cu zadrzati za sebe jer ... Sutit nekad zreba. I da akasa ponosim se sto sam to sto jesam i sto sam odrasto na evo otprilike ovaj nacin kao sto spit prikazuje.
https://youtu.be/yL9Npmao854
A, pa nisam znala, ja sam "upala između vas" kao da sam ovde moderator pa moram upozoravati i razvađati.
Bila sam dugo moderator na jednom drugom forumu, pa navika, šta ćeš...super što ste ustvari u nekoj svojoj priči, a ja se izvinjavam.

Što se tiče muško/žensko, znam na šta misliš, jeste nas Sanela bukvalno "sasekla u korenu" i treba. To je tema koja samo svađu može izazvati i ništa dokazati, znam i to, eno na forumu tom drugom i trećem i petom, svuda isto: samo se svađaju, da sam od sve muke na kraju ostavila sve te forume i vratila se ovde.
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
StopBup

Post by StopBup »

Akkasha Come Back wrote: Sun Feb 14, 2021 12:43 pm @StopBup
Ti si "86-to?
Da li si znao možda Kimija pokojnog (Miki, Kimi... Lončarević Miroslav)
Mali Latin iz Detelinare?
Matori Siniša Vrbaški?
DJ Nikola? Džoni
Lena? Matorci joj bili negde preko...
Ja sam takođe bila jedna od tih 1/3 Beograđana i znala sam i tu ekipu iz Obrenovca, u stvari sve ekipe koje su jednostavno pratile određene DJeve.

P.S. sad ti mene nisi razumeo, nisam rekla "Main stage" nego "Main DJ stage" tako se zvao na drugom EXITU, upravo glavni DJ stage.
A "Main stage" me nije interesovao, samo ekseri i tehno
Uh, aj odgovorim ti privatnom porukom.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Post Reply