Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe
Moderator: sanela
-
Re: Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe
Zato s moje strane ka pravi omladinac ide svaki dan pjesma od daleke obale ili marjana bana jer zasluzuju mjesto na radio bembi za sve mornarske derneke koje su prouzrocili samom svojom pojavom. Ka da ih je sam drug Tito posla u misiju kad je pomorcima i lijepo al bogami i kad je manje lijepo.
https://youtu.be/AfjI6mHcrjY
https://youtu.be/AfjI6mHcrjY
-
Turbo su strasni i ka djete sam ludio za njima pogotovo kad je pokuco dop na moja vrata. No treba pamtit samo ljepo Marta
Evo me na pauzi, pa dodjoh malo medj' "svoje".licaninsasela wrote: ↑Sat Oct 10, 2020 9:22 am Ha kak sam sinoc ranije dosa s posla danas je bio red i da zakasnim. Minutu kasnio al bio bi Tito ponosan na svog sljedbenika i ciog omladinca jer sam se probudio instiktivno u pet do 8 i ni pet ni sest zube opra dok sam se oblacio i htio naravno spucat puskom u glavu. U hodu se oblacio i taman stiga. Da se nije islo ka mali po onim Titinim kampovima vraga bi ja stiga jutros sa samo minutom minusa. Samo da se zna.
E stope pricita sam sta si napisa. To se ne broji kad narokan dopon priznajes svojima. A za pocetak je dobro. Sad ak imas hrabrosti idi im sve to ponovi a ak nemas ajde radit lovu za dop. Vikend je. A ti suh.
Ostala populacija na bembi ok? Frajlita? Marta? Tebe dopic ne moram ni pitat kad znam da si sad na vagi dal oces il neces. Ma idi odma. Baci motiku i gas. Znas da ce kad tad tokom dana prevladati losa tvoja strana pa mislio da ti kazem da se ne lomis vec ajd odma rjesavaj situaciju. Znam ja kak je to. Cijeli dan se tares kako neces i onda u pet minura sve padne u vodu. Nista samo hrabro.
https://youtu.be/H6ci4pAYiUw
'bem li ga, ono, "vaga" za sad dobro radi. Juce je malo zatrokirala.
Kad zavrsimo posao danas, nastavljamo razgovor. Mislim onaj oko recidiva.
Celo selo radi belo, samo Stop radi dop,
Stop, Stop, radi dop.
Zeza, volim se ja nasalit' na svoj racun...
P.s. Ode Frajla na pijacu, pored mene zivog, mislim sramota! smajli
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
-
Ali i ne treba čačkati.licaninsasela wrote: ↑Sat Oct 10, 2020 10:39 amTurbo su strasni i ka djete sam ludio za njima pogotovo kad je pokuco dop na moja vrata. No treba pamtit samo ljepo Marta
Hajde onda nešto veselo da ide. Samo da smislim šta.
-
Ovo tako mnogo govori o tebi.StopBup wrote: ↑Sat Oct 10, 2020 10:41 amCelo selo radi belo, samo Stop radi dop,licaninsasela wrote: ↑Sat Oct 10, 2020 9:22 am Ha kak sam sinoc ranije dosa s posla danas je bio red i da zakasnim. Minutu kasnio al bio bi Tito ponosan na svog sljedbenika i ciog omladinca jer sam se probudio instiktivno u pet do 8 i ni pet ni sest zube opra dok sam se oblacio i htio naravno spucat puskom u glavu. U hodu se oblacio i taman stiga. Da se nije islo ka mali po onim Titinim kampovima vraga bi ja stiga jutros sa samo minutom minusa. Samo da se zna.
E stope pricita sam sta si napisa. To se ne broji kad narokan dopon priznajes svojima. A za pocetak je dobro. Sad ak imas hrabrosti idi im sve to ponovi a ak nemas ajde radit lovu za dop. Vikend je. A ti suh.
Ostala populacija na bembi ok? Frajlita? Marta? Tebe dopic ne moram ni pitat kad znam da si sad na vagi dal oces il neces. Ma idi odma. Baci motiku i gas. Znas da ce kad tad tokom dana prevladati losa tvoja strana pa mislio da ti kazem da se ne lomis vec ajd odma rjesavaj situaciju. Znam ja kak je to. Cijeli dan se tares kako neces i onda u pet minura sve padne u vodu. Nista samo hrabro.
Stop, Stop, radi dop.
-
-
Samo ti rjesi lovu da je u depu. A vaga nek vaga, al da ti kazem iz ogromnog iskustva da ce vaga prevagati da se sjedne u auto i opali po gasu. Naravno postujuc sve prometne propise. Znaci ne dozvolit si da nije kinta u depu jer do navecer tvoj krhki karakter kojeg usput niti se jos nadzire nit ga ima, znas da ce trazit vraga i dobit ga. Nemoj da staroj majci moras u 7 navecer kopat po torbici za kvoter dopa. A i ja lud koji kvoter. Ti si brat bratu sad vec na komadu dnevno.StopBup wrote: ↑Sat Oct 10, 2020 10:41 amEvo me na pauzi, pa dodjoh malo medj' "svoje".licaninsasela wrote: ↑Sat Oct 10, 2020 9:22 am Ha kak sam sinoc ranije dosa s posla danas je bio red i da zakasnim. Minutu kasnio al bio bi Tito ponosan na svog sljedbenika i ciog omladinca jer sam se probudio instiktivno u pet do 8 i ni pet ni sest zube opra dok sam se oblacio i htio naravno spucat puskom u glavu. U hodu se oblacio i taman stiga. Da se nije islo ka mali po onim Titinim kampovima vraga bi ja stiga jutros sa samo minutom minusa. Samo da se zna.
'bem li ga, ono, "vaga" za sad dobro radi. Juce je malo zatrokirala.
Kad zavrsimo posao danas, nastavljamo razgovor. Mislim onaj oko recidiva.
Celo selo radi belo, samo Stop radi dop,
Stop, Stop, radi dop.
Zeza, volim se ja nasalit' na svoj racun...
P.s. Ode Frajla na pijacu, pored mene zivog, mislim sramota! smajli
-
Ma kakvi Marta. Ne moze mene tako nesto izbacit iz ravnoteze. Muzika sigurno ne. Ne opterecuj se.Marta Tufna wrote: ↑Sat Oct 10, 2020 10:42 amAli i ne treba čačkati.licaninsasela wrote: ↑Sat Oct 10, 2020 10:39 amTurbo su strasni i ka djete sam ludio za njima pogotovo kad je pokuco dop na moja vrata. No treba pamtit samo ljepo Marta
-
Odlično. Drago mi je.licaninsasela wrote: ↑Sat Oct 10, 2020 10:51 amMa kakvi Marta. Ne moze mene tako nesto izbacit iz ravnoteze. Muzika sigurno ne. Ne opterecuj se.Marta Tufna wrote: ↑Sat Oct 10, 2020 10:42 amAli i ne treba čačkati.licaninsasela wrote: ↑Sat Oct 10, 2020 10:39 am
Turbo su strasni i ka djete sam ludio za njima pogotovo kad je pokuco dop na moja vrata. No treba pamtit samo ljepo Marta
Meni ovo lepo
https://youtu.be/UVHk4dc7yaE
-