Ju ju, ne znam ovo. Odlično je.
Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe
Moderator: sanela
-
Re: Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe
-
Izrael je vec sada zatvoren i ne moze se u hr od tamo. E sad ako nas portugal isto zatvori ili ako sebe zatvore onda nemamo trenutno nikakvu mogucnost sici sa broda. Brod iz portugala ide opet za australiju najvjerovatnije a oni su takoder zatvoreni. Jedina ruta di ovaj brod moze ici jos je cile u j.americi al to sad nije u planu. Ono nije bas optimisticna situacija za sada. A hr svakim danom sve vise pozitivnih. Evo Marta stvarno nitko ovdi ne zna sta ce biti a ima ljudi koji nemaju kapacitet bit dugo na brodu tak da u onim pijanim naletima moze uskoro biti svega. Eto sreca u nesreci da nisam u tim njihovim akcijama nikako i izoliran sam.Marta Tufna wrote: ↑Fri Oct 09, 2020 9:24 pmČekaj, ne kapiram. Što korona može da zakomplikuje?licaninsasela wrote: ↑Fri Oct 09, 2020 9:17 pmPa ova dva i pol su prosla brzo. A nesmijem radi korone brojat dane jer ona moze sve zakomplicirat pa tako i mimo ugovora zadrzat ovdje. Nevolim novine ni citat jer je sve o tome. Pa sad su mi ovi zadnji dani usporili Marta.Marta Tufna wrote: ↑Fri Oct 09, 2020 9:10 pm
Proći će to brzo, nadam se.
Je l’ brojiš dane?
E jesi ih slušao možda?
https://youtu.be/A4F4q8k1k18
-
Neće ako me držiš.licaninsasela wrote: ↑Fri Oct 09, 2020 9:31 pmMogo bi ti sapnuti al bi te morao prvo priviti uz se cvrsto da ti koljena ne zaklecaju Marta.Marta Tufna wrote: ↑Fri Oct 09, 2020 9:25 pmMožeš da mi šapneš?licaninsasela wrote: ↑Fri Oct 09, 2020 9:19 pm
Pa ono, mislim, imam Marta. Al ne smijem ti rec naglas nikako.
https://youtu.be/CYbOHXMtelU
-
A morao bi te malo stisnut al ne previse nego eto taman. Osjecajno Marta.Marta Tufna wrote: ↑Fri Oct 09, 2020 9:39 pmNeće ako me držiš.licaninsasela wrote: ↑Fri Oct 09, 2020 9:31 pmMogo bi ti sapnuti al bi te morao prvo priviti uz se cvrsto da ti koljena ne zaklecaju Marta.
-
Uf, kapiram. Baš je sranje.licaninsasela wrote: ↑Fri Oct 09, 2020 9:38 pmIzrael je vec sada zatvoren i ne moze se u hr od tamo. E sad ako nas portugal isto zatvori ili ako sebe zatvore onda nemamo trenutno nikakvu mogucnost sici sa broda. Brod iz portugala ide opet za australiju najvjerovatnije a oni su takoder zatvoreni. Jedina ruta di ovaj brod moze ici jos je cile u j.americi al to sad nije u planu. Ono nije bas optimisticna situacija za sada. A hr svakim danom sve vise pozitivnih. Evo Marta stvarno nitko ovdi ne zna sta ce biti a ima ljudi koji nemaju kapacitet bit dugo na brodu tak da u onim pijanim naletima moze uskoro biti svega. Eto sreca u nesreci da nisam u tim njihovim akcijama nikako i izoliran sam.Marta Tufna wrote: ↑Fri Oct 09, 2020 9:24 pmČekaj, ne kapiram. Što korona može da zakomplikuje?licaninsasela wrote: ↑Fri Oct 09, 2020 9:17 pm
Pa ova dva i pol su prosla brzo. A nesmijem radi korone brojat dane jer ona moze sve zakomplicirat pa tako i mimo ugovora zadrzat ovdje. Nevolim novine ni citat jer je sve o tome. Pa sad su mi ovi zadnji dani usporili Marta.
Pa razumem i te ljude. Neizvesnost je baš grozna. Još ako nemaju kapacitet za brod. Nisam znala da korona utiče i na vas tu. Nadam se da će se smiriti za mesec dana i da ćeš moći da se vratiš.
I ovde je isto opet počelo da raste opet.
-
Ako mogu da se držim za tebe, sve je u redu.licaninsasela wrote: ↑Fri Oct 09, 2020 9:43 pmA morao bi te malo stisnut al ne previse nego eto taman. Osjecajno Marta.Marta Tufna wrote: ↑Fri Oct 09, 2020 9:39 pmNeće ako me držiš.licaninsasela wrote: ↑Fri Oct 09, 2020 9:31 pm
Mogo bi ti sapnuti al bi te morao prvo priviti uz se cvrsto da ti koljena ne zaklecaju Marta.
-
-
Nekako i ja vjerujem da ce bit sve ok ali gledam da vlada ta psihoza oko korone od europe, bliskog istoka pa preko do australije. Svuda su strasno rigorozni. Ja jos nogom nisam stao na kopno od ukrcaja niti jednom. Ne daju nigdi da izades ma niti sekund s broda. A na maldivima smo ukrcali novu smjenu ljudi i morali smo usporiti do australije da se odradi karantena od 15 dana radi novih. Da, sad opet raste kak jesen dolazi. Ne volim ni razmisljati sta sve moze biti al koje sam ja tupave srece. Joj Marta bolje mi sutit.Marta Tufna wrote: ↑Fri Oct 09, 2020 9:45 pmUf, kapiram. Baš je sranje.licaninsasela wrote: ↑Fri Oct 09, 2020 9:38 pmIzrael je vec sada zatvoren i ne moze se u hr od tamo. E sad ako nas portugal isto zatvori ili ako sebe zatvore onda nemamo trenutno nikakvu mogucnost sici sa broda. Brod iz portugala ide opet za australiju najvjerovatnije a oni su takoder zatvoreni. Jedina ruta di ovaj brod moze ici jos je cile u j.americi al to sad nije u planu. Ono nije bas optimisticna situacija za sada. A hr svakim danom sve vise pozitivnih. Evo Marta stvarno nitko ovdi ne zna sta ce biti a ima ljudi koji nemaju kapacitet bit dugo na brodu tak da u onim pijanim naletima moze uskoro biti svega. Eto sreca u nesreci da nisam u tim njihovim akcijama nikako i izoliran sam.
Pa razumem i te ljude. Neizvesnost je baš grozna. Još ako nemaju kapacitet za brod. Nisam znala da korona utiče i na vas tu. Nadam se da će se smiriti za mesec dana i da ćeš moći da se vratiš.
-
Naravno Marta.Marta Tufna wrote: ↑Fri Oct 09, 2020 9:47 pmAko mogu da se držim za tebe, sve je u redu.licaninsasela wrote: ↑Fri Oct 09, 2020 9:43 pmA morao bi te malo stisnut al ne previse nego eto taman. Osjecajno Marta.
-
Ma kapiram. Da je sranje jeste.licaninsasela wrote: ↑Fri Oct 09, 2020 9:53 pmNekako i ja vjerujem da ce bit sve ok ali gledam da vlada ta psihoza oko korone od europe, bliskog istoka pa preko do australije. Svuda su strasno rigorozni. Ja jos nogom nisam stao na kopno od ukrcaja niti jednom. Ne daju nigdi da izades ma niti sekund s broda. A na maldivima smo ukrcali novu smjenu ljudi i morali smo usporiti do australije da se odradi karantena od 15 dana radi novih. Da, sad opet raste kak jesen dolazi. Ne volim ni razmisljati sta sve moze biti al koje sam ja tupave srece. Joj Marta bolje mi sutit.Marta Tufna wrote: ↑Fri Oct 09, 2020 9:45 pmUf, kapiram. Baš je sranje.licaninsasela wrote: ↑Fri Oct 09, 2020 9:38 pm
Izrael je vec sada zatvoren i ne moze se u hr od tamo. E sad ako nas portugal isto zatvori ili ako sebe zatvore onda nemamo trenutno nikakvu mogucnost sici sa broda. Brod iz portugala ide opet za australiju najvjerovatnije a oni su takoder zatvoreni. Jedina ruta di ovaj brod moze ici jos je cile u j.americi al to sad nije u planu. Ono nije bas optimisticna situacija za sada. A hr svakim danom sve vise pozitivnih. Evo Marta stvarno nitko ovdi ne zna sta ce biti a ima ljudi koji nemaju kapacitet bit dugo na brodu tak da u onim pijanim naletima moze uskoro biti svega. Eto sreca u nesreci da nisam u tim njihovim akcijama nikako i izoliran sam.
Da, nećemo tamo sada. Ima vremena.