Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Marta Tufna

Re: Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe

Post by Marta Tufna »

licaninsasela wrote: Fri Oct 09, 2020 8:44 pm
Marta Tufna wrote: Fri Oct 09, 2020 8:10 pm
licaninsasela wrote: Fri Oct 09, 2020 8:02 pm Pa ja ovo nisam cuo dobrih 20 godina. E pa nek sad ide na bembi.
https://youtu.be/tXcJNljjTG0
Jao meni ova draža
https://youtu.be/bCJpzpd-8us
Nije lose Marta. Znas pogoditi u pjesmu
A volim te uz koje možeš da đuskaš
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Marta Tufna wrote: Fri Oct 09, 2020 8:41 pm
licaninsasela wrote: Fri Oct 09, 2020 8:37 pm
Marta Tufna wrote: Fri Oct 09, 2020 8:24 pm

I niko ne pravi problem što se toliko pije?

E pa baš mi je drago što si otišao na roštilj.

Može ovo
https://youtu.be/0owGAlSvbKg
Ma nema problema. A mile kao zapovjednik i upravitelj stroja su udaraci i to zesci pa ne moze mile sad ostalima uvesti ko filipincima. A on ti je bog na brodu i kako on kaze tako mora biti. Ako mile kaze teraj kroz tajfun mora se. Njegova mora biti zadnja a kompanija tu nista ne moze. Tako je uglavnom na vecini brodova. A i to su sve company ljudi tako da, neznam, nemas izbora jer ne smijes u poslu odbiti zapovijed. Nema demokracije.
Kazem ti ja da pozitivno djelujes na mene.
Moze Marta moze
A Mile pijan skoro uvek.
Strava.
Tajfun? Idemo.

Dobro je što ne piješ.

Šta sutra imaš u planu? Da pomognem sad
Ha cuj mozda ak bude suncan dan mislija sam da iskoristimo da malo prosetamo, primjerice da odemo u neku dobru slasticarnu na kremsnite il sampite, a predvecer sam mislija da odemo ili u kino ak ima neki dobar film, a ak nema da me odvedes negdi di ti mislis da vrijedi otici. Tako nekako Marta draga.
Marta Tufna

Post by Marta Tufna »

licaninsasela wrote: Fri Oct 09, 2020 8:54 pm
licaninsasela wrote: Fri Oct 09, 2020 8:37 pm

Ma nema problema. A mile kao zapovjednik i upravitelj stroja su udaraci i to zesci pa ne moze mile sad ostalima uvesti ko filipincima. A on ti je bog na brodu i kako on kaze tako mora biti. Ako mile kaze teraj kroz tajfun mora se. Njegova mora biti zadnja a kompanija tu nista ne moze. Tako je uglavnom na vecini brodova. A i to su sve company ljudi tako da, neznam, nemas izbora jer ne smijes u poslu odbiti zapovijed. Nema demokracije.
Kazem ti ja da pozitivno djelujes na mene.
Moze Marta moze
A Mile pijan skoro uvek.
Strava.
Tajfun? Idemo.

Dobro je što ne piješ.

Ha cuj mozda ak bude suncan dan mislija sam da iskoristimo da malo prosetamo, primjerice da odemo u neku dobru slasticarnu na kremsnite il sampite, a predvecer sam mislija da odemo ili u kino ak ima neki dobar film, a ak nema da me odvedes negdi di ti mislis da vrijedi otici. Tako nekako Marta draga.
Može šetnja, pa kolač, pa te vodim na svirku?
StopBup

Post by StopBup »

licaninsasela wrote: Fri Oct 09, 2020 9:28 am Ti Frajla si totalno zakazala sa svojim tjednim hitom. Nije to dobro za reputaciju bembe. Malo vise mislit na bembu a manje na koronu i lezarinu. Vidis kako nas dopili je aktivan. Vidim ja sad da nije on narkoman onaj pravi pravcati vise ti je on za ove jeftinije varijante ka bobe. Malo subica turne u nos pa koju liriku da ga zavoza malo livo malo desno jer coviku fali ljuljanje a rakije ni za lijek. Sve stari popija a sljive stoje jos u komu. Pa onda malo pukne koji apac kad mu mama digne tlak i tako gura on pomalo. Taman kad se sulja oko njive i svi misle da dopic radi lagano on potegne koju kosticu bunike i onda preko dana lagano ka vuk zavija na mjesec. U tim predivnim trenucima pusi travu sa doni kesom.
Marta kako si? Jel dises duboko ili uplitko?
E Liko, taman te poceh ponovo gotiviti, a ono ti poceo da lupetas, i da me vuces za jezik da objasbjavam, da pisem o cemu ne volim, a i na kraju krajeva takvoj prici nije ni mesto na ovoj temi, ali hajde.

Nisam se drigirao tabletama, pio sam ih po dve dnevno, zakljucno sa jucerasnjim, danom. 4 dana, ako ne racunamo onaj prvi dan sa lirikom, subotu, jer je tada pao opasan miks, posle toga je bilo, 4 dana 2 x 75mg lirike na dan, i juce 2 x 5mg bensedina.

Do juce, sam bio sam sebi "doktor", i to vise necu raditi.

Vidim pomenu travu i bup, to bas dugo ne diram, travu skoro godinu dana, a bup sam uzeo svega 4-5 puta otkad sam se skinuo sa njega, zadnji put proletos, pred kraj proslog recidiva.

Ako cu se drigirati, drogiracu su kao sto Frajla kaze "kako spada"...

Eto, da vas pozdravi malo Stop. Nisam za kompom, okacicu neku pesmu uskoro, kad stignem doma.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

A trenutna tmurna stvarnost je taka da imam maksimalan doseg na nogama 150 metara u duzinu i 27 u sirinu. Sve ostalo je more. A sutra subota i samo za dvije smjene planiram napraviti analizu vode i mislim nista vise od toga. Nemam bas neki, ma nemam uopce neki veliki izbor ovdi.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

StopBup wrote: Fri Oct 09, 2020 8:58 pm
licaninsasela wrote: Fri Oct 09, 2020 9:28 am Ti Frajla si totalno zakazala sa svojim tjednim hitom. Nije to dobro za reputaciju bembe. Malo vise mislit na bembu a manje na koronu i lezarinu. Vidis kako nas dopili je aktivan. Vidim ja sad da nije on narkoman onaj pravi pravcati vise ti je on za ove jeftinije varijante ka bobe. Malo subica turne u nos pa koju liriku da ga zavoza malo livo malo desno jer coviku fali ljuljanje a rakije ni za lijek. Sve stari popija a sljive stoje jos u komu. Pa onda malo pukne koji apac kad mu mama digne tlak i tako gura on pomalo. Taman kad se sulja oko njive i svi misle da dopic radi lagano on potegne koju kosticu bunike i onda preko dana lagano ka vuk zavija na mjesec. U tim predivnim trenucima pusi travu sa doni kesom.
Marta kako si? Jel dises duboko ili uplitko?
E Liko, taman te poceh ponovo gotiviti, a ono ti poceo da lupetas, i da me vuces za jezik da objasbjavam, da pisem o cemu ne volim, a i na kraju krajeva takvoj prici nije ni mesto na ovoj temi, ali hajde.

Nisam se drigirao tabletama, pio sam ih po dve dnevno, zakljucno sa jucerasnjim, danom. 4 dana, ako ne racunamo onaj prvi dan sa lirikom, subotu, jer je tada pao opasan miks, posle toga je bilo, 4 dana 2 x 75mg lirike na dan, i juce 2 x 5mg bensedina.

Do juce, sam bio sam sebi "doktor", i to vise necu raditi.

Vidim pomenu travu i bup, to bas dugo ne diram, travu skoro godinu dana, a bup sam uzeo svega 4-5 puta otkad sam se skinuo sa njega, zadnji put proletos, pred kraj proslog recidiva.

Ako cu se drigirati, drogiracu su kao sto Frajla kaze "kako spada"...

Eto, da vas pozdravi malo Stop. Nisam za kompom, okacicu neku pesmu uskoro, kad stignem doma.
Izvini stopic. Poslusaj Frajlu najbolje. Ja bi da sam na tvom mjestu
Marta Tufna

Post by Marta Tufna »

licaninsasela wrote: Fri Oct 09, 2020 8:58 pm A trenutna tmurna stvarnost je taka da imam maksimalan doseg na nogama 150 metara u duzinu i 27 u sirinu. Sve ostalo je more. A sutra subota i samo za dvije smjene planiram napraviti analizu vode i mislim nista vise od toga. Nemam bas neki, ma nemam uopce neki veliki izbor ovdi.
Koliko je još ostalo?
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Marta Tufna wrote: Fri Oct 09, 2020 8:57 pm

A Mile pijan skoro uvek.
Strava.
Tajfun? Idemo.

Dobro je što ne piješ.

Moze Marta. Dakle sve po tvom izboru. Imas u mislima kako bi to izgledalo?
Marta Tufna

Post by Marta Tufna »

licaninsasela wrote: Fri Oct 09, 2020 9:04 pm
Marta Tufna wrote: Fri Oct 09, 2020 8:57 pm

Moze Marta. Dakle sve po tvom izboru. Imas u mislima kako bi to izgledalo?
Pa nije sve po mom. Samo sam umesto bioskopa ubacila svirku. Ostalo je tvoje.
Imam, da.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Marta Tufna wrote: Fri Oct 09, 2020 9:03 pm
licaninsasela wrote: Fri Oct 09, 2020 8:58 pm A trenutna tmurna stvarnost je taka da imam maksimalan doseg na nogama 150 metara u duzinu i 27 u sirinu. Sve ostalo je more. A sutra subota i samo za dvije smjene planiram napraviti analizu vode i mislim nista vise od toga. Nemam bas neki, ma nemam uopce neki veliki izbor ovdi.
Koliko je još ostalo?
A ako sve bude u redu i korona ne bude pravila probleme max 2 mjeseca a min mjesec. Dada, tako nekako.
Locked