Ali fakat je da je tu, zar ne?licaninsasela wrote: ↑Fri Oct 09, 2020 10:38 am Teorija zavjere Marta. Pa ovako. Sad ces rec da sam lud al ovako ja to vidim. Korona je tu da se prvo unese nemir medu ljude i neka nova mjerila ponasanja ka sta je zatvaranje sela, gradova, opcina, drzava i kontinenata. Dakle bit cemo svi pod prismotrom i samo uz neku vrstu dozvole ces moci primjer da ides u london po starke. Onda kad ljudi budu vise izbezumljeni pojavit ce se cjepivo koje cemo morati svi primiti. U cjepivu ce se nalaziti i neki otrov a koji ce kroz desetljece dva doprinjeti smanjenju populacije ljudi jer jednostavno broj ljudi se mora nekako smanjiti. Onda ce kroz par godina nestati zive love i sve ce ici preko kartica a tada se tocno zna di si bija i trosija a samim tim neces moci imati vise na racunu nego sta legalno zaradis. To vec skandinavci uvode. Onda mobiteli su tu ne da nama koriste vec da zatupljuju ljude a ujedno si i kontroliran. Intime vise nema jer su ljudi ovce pa sami bacaju sve na drustvene mreze. Sad krece faza da se vidi kako ce klinci od kuce preko kompa pratiti nastavu a sta opet dovodi do toga da klinci nista vise nece rukom pisati vec sve preko ovoga a sto nije dobro jer kroz 50 100 godina mozda i prije nece vise biti pisanih dokumenata dakle ni nase povijesti. Ide se k tome da se covjeka cipira i omuguci mu se samo robovski rad. E sad ovo sam nabrzaka napiso a ima toga jos. Ko sve ovo zeli jel masoni il iluminati ili neki reptili ako ih ima nemam pojma. Ono totalna kontrola i manipulacija nam ne gine. Uglavnom se ljudi ne slazu sa ovim pa tako cu razumiti i tebe Marka ako kazes da pricam nebuloze.
Isto tako mi svi smo ucili da su planeti loptice ka i zemlja a opet nema cvrstih dokaza za to nit ima ijedne fotografije prave iz ajmo rec svemira uslikane. Sve ono na google eartu su samo animacije a koje su snimili oni google smijesni autici sta su se vozali od ulice do ulice do ulice. Mi slusamo u skoli ono sta je reka nikola kopernik koji je pivecalom dosa do zakljucka da je sve okruglo. Tako nam se servira i tako smo naucili. Kuzis Marta. Al ovakve izjave bas ne prolaze jer uglavnom ljudi misle da sam propirio.
Otkud korona da li je prirodno ili veštački nastala to je druga stvar. Ali tu je.
Da, ne slažem se.

I mislim da vakcina neće biti obavezna.
Bolje da nisam pitala, korona is back on the road.
Ja sam u totalnoj panici bila jer sam u martu ludački gutala svaku informaciju i punila mozak sa glupostima.
Šta može da se desi ako obolite? Gušite se, ne možete da dišete, borite se za vazduh, respirator. Ma idi.
Baci me sa devetog sprata samo da se ne borim za vazduh i da se ne gušim.
Najbolje da zaboravimo na koronu i da menjamo temu.