Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe
Moderator: sanela
-
Re: Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe
Ti Frajla si totalno zakazala sa svojim tjednim hitom. Nije to dobro za reputaciju bembe. Malo vise mislit na bembu a manje na koronu i lezarinu. Vidis kako nas dopili je aktivan. Vidim ja sad da nije on narkoman onaj pravi pravcati vise ti je on za ove jeftinije varijante ka bobe. Malo subica turne u nos pa koju liriku da ga zavoza malo livo malo desno jer coviku fali ljuljanje a rakije ni za lijek. Sve stari popija a sljive stoje jos u komu. Pa onda malo pukne koji apac kad mu mama digne tlak i tako gura on pomalo. Taman kad se sulja oko njive i svi misle da dopic radi lagano on potegne koju kosticu bunike i onda preko dana lagano ka vuk zavija na mjesec. U tim predivnim trenucima pusi travu sa doni kesom.
Marta kako si? Jel dises duboko ili uplitko?
-
Evo malo fantazuke na bembi. Izgleda da polako al sigurno mozak odlazi baj baj.
https://youtu.be/BA59tfd2iY8
https://youtu.be/BA59tfd2iY8
-
Hahahahahlicaninsasela wrote: ↑Fri Oct 09, 2020 9:28 am Ti Frajla si totalno zakazala sa svojim tjednim hitom. Nije to dobro za reputaciju bembe. Malo vise mislit na bembu a manje na koronu i lezarinu. Vidis kako nas dopili je aktivan. Vidim ja sad da nije on narkoman onaj pravi pravcati vise ti je on za ove jeftinije varijante ka bobe. Malo subica turne u nos pa koju liriku da ga zavoza malo livo malo desno jer coviku fali ljuljanje a rakije ni za lijek. Sve stari popija a sljive stoje jos u komu. Pa onda malo pukne koji apac kad mu mama digne tlak i tako gura on pomalo. Taman kad se sulja oko njive i svi misle da dopic radi lagano on potegne koju kosticu bunike i onda preko dana lagano ka vuk zavija na mjesec. U tim predivnim trenucima pusi travu sa doni kesom.
Liko Liko, idi na taj glupi roštilj.
Baš me zanima šta ste pričali o teorijama zavera.
Ma dišem.
Dala mi je doktorka juče opet vežbe i meni ovo preteško. Ili moj mozak blokira, ne znam.
A najbolje od svega je što sam prošle godine pravilu listu stvari koje želim da uradim i tu je ronjenje. I svaki out me doktorka pita da li sam okrenula broj, da li sam krenula.
A ja dobijem napad panike u liftu ili u tunelu. Zamišljam sebe kao ja ću da ronim. Pa ugušila bih se za minut. Skinula bih sve sa sebe i udavila bih se verovatno.
Ali dobro. Stoji na listi i dalje.
Kako si ti?
https://youtu.be/YT7enWjjqcs
-
A Marta treba bi slomit taj svoj glupi ponos i otic jer vidim kud to vodi. Ajd vidit cemo. Mozda zajednickim snagama me slomimo.Marta Tufna wrote: ↑Fri Oct 09, 2020 9:44 amHahahahahlicaninsasela wrote: ↑Fri Oct 09, 2020 9:28 am Ti Frajla si totalno zakazala sa svojim tjednim hitom. Nije to dobro za reputaciju bembe. Malo vise mislit na bembu a manje na koronu i lezarinu. Vidis kako nas dopili je aktivan. Vidim ja sad da nije on narkoman onaj pravi pravcati vise ti je on za ove jeftinije varijante ka bobe. Malo subica turne u nos pa koju liriku da ga zavoza malo livo malo desno jer coviku fali ljuljanje a rakije ni za lijek. Sve stari popija a sljive stoje jos u komu. Pa onda malo pukne koji apac kad mu mama digne tlak i tako gura on pomalo. Taman kad se sulja oko njive i svi misle da dopic radi lagano on potegne koju kosticu bunike i onda preko dana lagano ka vuk zavija na mjesec. U tim predivnim trenucima pusi travu sa doni kesom.
Ma dišem.
Dala mi je doktorka juče opet vežbe i meni ovo preteško. Ili moj mozak blokira, ne znam.
A najbolje od svega je što sam prošle godine pravilu listu stvari koje želim da uradim i tu je ronjenje. I svaki out me doktorka pita da li sam okrenula broj, da li sam krenula.
A ja dobijem napad panike u liftu ili u tunelu. Zamišljam sebe kao ja ću da ronim. Pa ugušila bih se za minut. Skinula bih sve sa sebe i udavila bih se verovatno.
Kako si ti?
Moras disat Marta pomalo i stalozeno. Nemoj me nagnati da se moram skroz zapitkivati dal si ziva, dal dises.
A joj draga Marta a kud ronjenje a uz to imas strah od zatvorenog prostora. Pusti te price da se steah izbija strahom. A ne znam di vi tamo mozete roniti. Ak ides u rijeku odmah zaboravi na to jer je rijeka sama po sebi mracna i opasna. A i nije ronjenje bezopasno jer moras biti skroz stalozena bez panike i nema naglih pokreta i naglog izranjanja radi kompresije koja se desava u organizmu. Zna sam ko klinjo samo na dah roniti, medutim ne mogu vise a ni ne privlaci me. Pluca sam unistio pusenjem dopa tako da mogu zaboravit to. S bocom nisam nikad ni proba al to je puno opasnije i to ti je to da nema panike. Bolje idi skociti padobranom, e i ja ti to govorim koji nemam hrabrosti.
A nisam danas lose izuzev autogola. Spavo dobra tri sata u komadu i to mi izgleda bude super dovoljno. A poso ko poso nije vrijedan spomena.
Nesto sam se danas puno zamislio i razmislja o tebi. E sad sta? Svasta. Pozitivno Marta.
-
A nek nesto svira ma bembi od bembe s bembom.
https://youtu.be/JQ2nEVvpEEw
https://youtu.be/JQ2nEVvpEEw
Nisam zakazala nego cekam da se zavrsi vasa telenovela.licaninsasela wrote: ↑Fri Oct 09, 2020 9:28 am Ti Frajla si totalno zakazala sa svojim tjednim hitom. Nije to dobro za reputaciju bembe. Malo vise mislit na bembu a manje na koronu i lezarinu. Vidis kako nas dopili je aktivan. Vidim ja sad da nije on narkoman onaj pravi pravcati vise ti je on za ove jeftinije varijante ka bobe. Malo subica turne u nos pa koju liriku da ga zavoza malo livo malo desno jer coviku fali ljuljanje a rakije ni za lijek. Sve stari popija a sljive stoje jos u komu. Pa onda malo pukne koji apac kad mu mama digne tlak i tako gura on pomalo. Taman kad se sulja oko njive i svi misle da dopic radi lagano on potegne koju kosticu bunike i onda preko dana lagano ka vuk zavija na mjesec. U tim predivnim trenucima pusi travu sa doni kesom.
Meni i stopu apsolutno nije mesto trenutno ovde:)
Taman posla da ce sad da se skida stop, pa sad udara depra od 5 uvece. Mrakcina pada.... a sta ces zimi na selu.... a i u gradu ovako sirov. Totalna zamka
Znas... ugostila sam prijatelje prosle godine, bas iz tvojih krajeva dolaze. I gledala sam da im je bas konforno kod mene i vrsna sam u kuhinji, i bas sam imala zelju da kuvam, i pri tom bila slobodna. Ali sto god da ja spremim od svojih specialiteta, oni kazu: “ mi to ne jedemo”, a tanjiri se svi isprazne slasno.
Takav je i stop
Ja ne volim dop, ali....
-
Hajde da probamo da te slomimo.licaninsasela wrote: ↑Fri Oct 09, 2020 10:04 amA Marta treba bi slomit taj svoj glupi ponos i otic jer vidim kud to vodi. Ajd vidit cemo. Mozda zajednickim snagama me slomimo.Marta Tufna wrote: ↑Fri Oct 09, 2020 9:44 amHahahahahlicaninsasela wrote: ↑Fri Oct 09, 2020 9:28 am Ti Frajla si totalno zakazala sa svojim tjednim hitom. Nije to dobro za reputaciju bembe. Malo vise mislit na bembu a manje na koronu i lezarinu. Vidis kako nas dopili je aktivan. Vidim ja sad da nije on narkoman onaj pravi pravcati vise ti je on za ove jeftinije varijante ka bobe. Malo subica turne u nos pa koju liriku da ga zavoza malo livo malo desno jer coviku fali ljuljanje a rakije ni za lijek. Sve stari popija a sljive stoje jos u komu. Pa onda malo pukne koji apac kad mu mama digne tlak i tako gura on pomalo. Taman kad se sulja oko njive i svi misle da dopic radi lagano on potegne koju kosticu bunike i onda preko dana lagano ka vuk zavija na mjesec. U tim predivnim trenucima pusi travu sa doni kesom.
Ma dišem.
Kako si ti?
Moras disat Marta pomalo i stalozeno. Nemoj me nagnati da se moram skroz zapitkivati dal si ziva, dal dises.
A joj draga Marta a kud ronjenje a uz to imas strah od zatvorenog prostora. Pusti te price da se steah izbija strahom. A ne znam di vi tamo mozete roniti. Ak ides u rijeku odmah zaboravi na to jer je rijeka sama po sebi mracna i opasna. A i nije ronjenje bezopasno jer moras biti skroz stalozena bez panike i nema naglih pokreta i naglog izranjanja radi kompresije koja se desava u organizmu. Zna sam ko klinjo samo na dah roniti, medutim ne mogu vise a ni ne privlaci me. Pluca sam unistio pusenjem dopa tako da mogu zaboravit to. S bocom nisam nikad ni proba al to je puno opasnije i to ti je to da nema panike. Bolje idi skociti padobranom, e i ja ti to govorim koji nemam hrabrosti.
A nisam danas lose izuzev autogola. Spavo dobra tri sata u komadu i to mi izgleda bude super dovoljno. A poso ko poso nije vrijedan spomena.
Nesto sam se danas puno zamislio i razmislja o tebi. E sad sta? Svasta. Pozitivno Marta.
Odeš na kratko. I tako to sebi predstaviš. Idem na kratko i brzo ću da se vratim.
Nemaš obavezu da sediš tamo satima.
Pa volim vodu, volim vodeni životinjski svet i volela bih sve da vidim. I da pipnem ajkulu. Aha.
Sve bih ja to volela, ali jasno mi je da sam ograničena.
Jasno mi je da nije lako. Ali eto, to je na mojoj listi. Možda jednog dana stvarno prodišem i uspem da zaronim.
Ima u Beogradu škola, rone u bazenima prvo, pa u rekama, pa posle u moru. Sve sam ja našla, samo nikad nisam okrenula. Kao Stop za terapije.
Da skačem nema šanse. No no no.
Šta si se zamislio?
-
Teorija zavjere Marta. Pa ovako. Sad ces rec da sam lud al ovako ja to vidim. Korona je tu da se prvo unese nemir medu ljude i neka nova mjerila ponasanja ka sta je zatvaranje sela, gradova, opcina, drzava i kontinenata. Dakle bit cemo svi pod prismotrom i samo uz neku vrstu dozvole ces moci primjer da ides u london po starke. Onda kad ljudi budu vise izbezumljeni pojavit ce se cjepivo koje cemo morati svi primiti. U cjepivu ce se nalaziti i neki otrov a koji ce kroz desetljece dva doprinjeti smanjenju populacije ljudi jer jednostavno broj ljudi se mora nekako smanjiti. Onda ce kroz par godina nestati zive love i sve ce ici preko kartica a tada se tocno zna di si bija i trosija a samim tim neces moci imati vise na racunu nego sta legalno zaradis. To vec skandinavci uvode. Onda mobiteli su tu ne da nama koriste vec da zatupljuju ljude a ujedno si i kontroliran. Intime vise nema jer su ljudi ovce pa sami bacaju sve na drustvene mreze. Sad krece faza da se vidi kako ce klinci od kuce preko kompa pratiti nastavu a sta opet dovodi do toga da klinci nista vise nece rukom pisati vec sve preko ovoga a sto nije dobro jer kroz 50 100 godina mozda i prije nece vise biti pisanih dokumenata dakle ni nase povijesti. Ide se k tome da se covjeka cipira i omuguci mu se samo robovski rad. E sad ovo sam nabrzaka napiso a ima toga jos. Ko sve ovo zeli jel masoni il iluminati ili neki reptili ako ih ima nemam pojma. Ono totalna kontrola i manipulacija nam ne gine. Uglavnom se ljudi ne slazu sa ovim pa tako cu razumiti i tebe Marka ako kazes da pricam nebuloze.
Isto tako mi svi smo ucili da su planeti loptice ka i zemlja a opet nema cvrstih dokaza za to nit ima ijedne fotografije prave iz ajmo rec svemira uslikane. Sve ono na google eartu su samo animacije a koje su snimili oni google smijesni autici sta su se vozali od ulice do ulice do ulice. Mi slusamo u skoli ono sta je reka nikola kopernik koji je pivecalom dosa do zakljucka da je sve okruglo. Tako nam se servira i tako smo naucili. Kuzis Marta. Al ovakve izjave bas ne prolaze jer uglavnom ljudi misle da sam propirio.
Isto tako mi svi smo ucili da su planeti loptice ka i zemlja a opet nema cvrstih dokaza za to nit ima ijedne fotografije prave iz ajmo rec svemira uslikane. Sve ono na google eartu su samo animacije a koje su snimili oni google smijesni autici sta su se vozali od ulice do ulice do ulice. Mi slusamo u skoli ono sta je reka nikola kopernik koji je pivecalom dosa do zakljucka da je sve okruglo. Tako nam se servira i tako smo naucili. Kuzis Marta. Al ovakve izjave bas ne prolaze jer uglavnom ljudi misle da sam propirio.
-
U tu si sto posto u pravu sto se tice mentaliteta. Tako je taj narod zatucan, glup, ohol i zavidan da se stidim sto je tome tako. Nisu svi al 97 posto su takvi i tu nema pomoci. Katastrofa.Frajla wrote: ↑Fri Oct 09, 2020 10:23 amNisam zakazala nego cekam da se zavrsi vasa telenovela.licaninsasela wrote: ↑Fri Oct 09, 2020 9:28 am Ti Frajla si totalno zakazala sa svojim tjednim hitom. Nije to dobro za reputaciju bembe. Malo vise mislit na bembu a manje na koronu i lezarinu. Vidis kako nas dopili je aktivan. Vidim ja sad da nije on narkoman onaj pravi pravcati vise ti je on za ove jeftinije varijante ka bobe. Malo subica turne u nos pa koju liriku da ga zavoza malo livo malo desno jer coviku fali ljuljanje a rakije ni za lijek. Sve stari popija a sljive stoje jos u komu. Pa onda malo pukne koji apac kad mu mama digne tlak i tako gura on pomalo. Taman kad se sulja oko njive i svi misle da dopic radi lagano on potegne koju kosticu bunike i onda preko dana lagano ka vuk zavija na mjesec. U tim predivnim trenucima pusi travu sa doni kesom.
Meni i stopu apsolutno nije mesto trenutno ovde:)
Taman posla da ce sad da se skida stop, pa sad udara depra od 5 uvece. Mrakcina pada.... a sta ces zimi na selu.... a i u gradu ovako sirov. Totalna zamka
Znas... ugostila sam prijatelje prosle godine, bas iz tvojih krajeva dolaze. I gledala sam da im je bas konforno kod mene i vrsna sam u kuhinji, i bas sam imala zelju da kuvam, i pri tom bila slobodna. Ali sto god da ja spremim od svojih specialiteta, oni kazu: “ mi to ne jedemo”, a tanjiri se svi isprazne slasno.
Takav je i stop
Ja ne volim dop, ali....
Pa da sad ti i Sanela lagano bockate a sad kad ce, kako i kad zavrsiti neznam Frajla. Ne pita se to samo mene sad. Marta slazes li se?
Ali Frajla ali. Moras znati da u cijelom ovom eteru uvijek ima mjesta za vas.
-
Prvo bi se Marta nekako mora teleportirat odavde pa bi ti ja sve to lijepo sapnuo na uho i naravno usto pazio i osluskiva kako dises.Marta Tufna wrote: ↑Fri Oct 09, 2020 10:26 amHajde da probamo da te slomimo.licaninsasela wrote: ↑Fri Oct 09, 2020 10:04 amA Marta treba bi slomit taj svoj glupi ponos i otic jer vidim kud to vodi. Ajd vidit cemo. Mozda zajednickim snagama me slomimo.Marta Tufna wrote: ↑Fri Oct 09, 2020 9:44 am
Hahahahah
Ma dišem.
Kako si ti?
Odeš na kratko. I tako to sebi predstaviš. Idem na kratko i brzo ću da se vratim.
Nemaš obavezu da sediš tamo satima.
Pa volim vodu, volim vodeni životinjski svet i volela bih sve da vidim. I da pipnem ajkulu. Aha.
Sve bih ja to volela, ali jasno mi je da sam ograničena.
Jasno mi je da nije lako. Ali eto, to je na mojoj listi. Možda jednog dana stvarno prodišem i uspem da zaronim.
Ima u Beogradu škola, rone u bazenima prvo, pa u rekama, pa posle u moru. Sve sam ja našla, samo nikad nisam okrenula. Kao Stop za terapije.
Da skačem nema šanse. No no no.
Šta si se zamislio?