Vec sam par puta tu reka da je to to i da vise od toga nit zelim a nit nesto mogu. Da sam ja sad mladi pa se isplati jos malo ispraviti onda ok al ovako lagano na zalasku mi se bas i ne da patiti i boriti se sa samim sobom. Zvuci glupo al to je neki moj maximum sta sebi mogu dati. A i kako radim sta radim a to je cisti sado mazo dolazim do zakljucka da nesvjesno jednostavno uzivam kad padnem u te crnjake.
Ajoj, na zalasku?
Navikao si, to je poznato.
Ok, neću onda dodatno da te mračim.
Ma ne mracim Marta. Jako pozitivno djelujes na mene. Mislim da ovako miran dugo nisam bija ni tu di sad boravim a ni tu na forumu. Mislim da nisi vidila, procitala kad zamracim na sta to lici. Uzasno nesto. Ukrotila si me Marta.
Pa drago mi je. I ti na mene tako deluješ.
Baš pozitivno.
Ajoj, na zalasku?
Navikao si, to je poznato.
Ok, neću onda dodatno da te mračim.
Ma ne mracim Marta. Jako pozitivno djelujes na mene. Mislim da ovako miran dugo nisam bija ni tu di sad boravim a ni tu na forumu. Mislim da nisi vidila, procitala kad zamracim na sta to lici. Uzasno nesto. Ukrotila si me Marta.
Baš pozitivno.
Baš pozitivno.