Frajla wrote: ↑Wed Oct 07, 2020 10:32 am
Crvena Sanchi je online
Liko sta si sada i gde zas..o?:)
Bogami ne znam koji joj sad klinac opet smeta. Kanda mi se okacila nest u zadnje vrime na grbacu. Neznam sta sam sad zgrijesio. A ak me nema dva tjedna znate sta je bilo, sigurno se nisam bacio sa bande broda. Cut cemo i vidit vrlo brzo ak je tu negdje kako kazes. Ja se popraviti bolje ne mogu niti zelim da budem bolji nego sto sam sada pa kako bude. Mislim da me Marta omeskala taman. Pa kako bude.
Evo jedne za Sanci. https://youtu.be/5fhC9uMZNPg
licaninsasela wrote: ↑Wed Oct 07, 2020 10:03 am
Moram zavrsiti jednu misao. Dakle sad vidite kak je bilo lijepo zivit pod Titinom direktivon. Radilo se malo skoro i nista a zabave je bilo posvuda. Tako je to bilo. Ovako se jos zivi jedino po juznoj americi di nije kapitalizan uzjaho na narod.
I zato treba dati svoj glas, cak i zivot ako treba za novi socijalizam koji je nesta kod nas pojavom pod navodnike domoljuba. https://youtu.be/DKbktXwD3nA
Je Marta to je ziva istina. Stvarno sam se puno smuco po j.americi i to je tako. I u sjevernoj koreji nije onako kako nam mediji tvrde. Ne treba se dobrovoljno silovat serviranim vijestima. Bar si ja to ne dopustam. I ova korona mi vise ide na jetra. Sta god otvorim toliko i toliko mrtvih i zarazenih i na taj nacin preko medija rade histeriju medu ljudima. Nema vise aidsa raka infarkta i ostalog, sad se samo od korone baca perje. Totalno truli kapitalizam samo eto ljudi naivni a i ne zamjeram im jer kud ce neki covik sa sela poc vidit kako je dalje u svijetu. On gleda tv.
Valjda ce ljudi progledati i dic revoluciju protiv elite. Valjda nadan se. https://youtu.be/-agiAnRYrrU
licaninsasela wrote: ↑Wed Oct 07, 2020 10:37 am
Dopili necemo u dubiozu. Ima vremena da shvatis pojam " ici protiv sebe" . samo deri stope sad po onoj lirici i eto te kad je nestane opet na dopu. No nema veze. Cuj os se ti izjasnit za hit tjedna il neces?
Frajla te ne zeza nek ti govori sve u bebu.
Jesi li da se uvede il nisi zivota ti dragog? Ak jesi moz na red doc tek za dva tjedna ak te tvoji ne zafitilje do tad u komunu il ak se ne izvrnes od dopa. Znaci kratko da il ne.
Je Marta to je ziva istina. Stvarno sam se puno smuco po j.americi i to je tako. I u sjevernoj koreji nije onako kako nam mediji tvrde. Ne treba se dobrovoljno silovat serviranim vijestima. Bar si ja to ne dopustam. I ova korona mi vise ide na jetra. Sta god otvorim toliko i toliko mrtvih i zarazenih i na taj nacin preko medija rade histeriju medu ljudima. Nema vise aidsa raka infarkta i ostalog, sad se samo od korone baca perje. Totalno truli kapitalizam samo eto ljudi naivni a i ne zamjeram im jer kud ce neki covik sa sela poc vidit kako je dalje u svijetu. On gleda tv.
Valjda ce ljudi progledati i dic revoluciju protiv elite. Valjda nadan se. https://youtu.be/-agiAnRYrrU
Opet nista ne spavam. Tek sad zauzeo lezeci polozaj al ne spava mi se jos. Sad je 4 a u 8 moram bit na mostu. A vidit cemo. Ni nocas mi se nije spavalo pa okice same pale. A ujutro mi doslovno a bome i navecer dode da se upucam koliko budem u banani. Ne uspijevam oci otvorit kad moram ustati. Najbolje da si kraj kreveta stavim cackalice pa da potkajlam oci. Strasno bude prvih 10 15 minuta. Period taman sa izvrsit samoubojstvo sa predumisljajem. Malo spavam a nema nacina to popravit jer boba za spavanje nemam nikakih.
Stope, opet se igraš?
Sad ću kao da udaram čežnju. Pišem vam sad da ću odgovoriti posle. Treba da napišem dve reči, ali napisaću vam posle.
Kako li je tebi sa tim ljuljaškama u glavi, ne mogu ni da zamislim.
Marta Tufna wrote: ↑Wed Oct 07, 2020 11:06 am
Stope, opet se igraš?
Sad ću kao da udaram čežnju. Pišem vam sad da ću odgovoriti posle. Treba da napišem dve reči, ali napisaću vam posle.
Kako li je tebi sa tim ljuljaškama u glavi, ne mogu ni da zamislim.
Marta ne moze on to dokuciti i shvatiti
Sve je ovo sto puta bilo
Jedino na sta reagujr pa pada u smor i najavljuje povlacenje( al nikada ne ode) jeste da se on stavi na ignore