Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

StopBup

Re: Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe

Post by StopBup »

Frajla wrote: Sat Oct 03, 2020 11:41 am
StopBup wrote: Sat Oct 03, 2020 11:16 am Ne lupaj Frajla zivota ti, za tu cuvenu paznju koju bas nikad nisam trazio, a pominjala si to i ranije, secam se odlicno.
Necu ja puno pisati, niti se sa tobom ili bilo kim prepucavati.
Ok, jesam svasta srao ovde, mozda i imas pravo na neke sumnje, ali ja sigurno necu trabunjati kao pre.
Nikakva paznja mi ne treba, eto samo objavih sta mi se desilo, kad sam vec ovde, bilo bi besmisleno to precutati.
Necu ja puno pisati.... milijardu puta si to napisao
I godinama pises i pises i ubedjujes i sebe i nas u neke svoje stavove i onda se sam poseres svaki put po tome.
Jesam svasta pisao, jesam lupetao
Eto
Lupetas konstantno, a kad je nesto konstantno a znas da je laz, to postaje takvo smaranje da nema dalje. Ne znam kako sebe o svoje okruzenje vec nisi smorio

Ono- smaras godinama jednim te istim
Ja sam manipulisao sam sebe, ne vas. Dodah to u post, ali si ga procitala i citirala pre nego sto ga editovah.

U glavnom, videce se promene po mom pisanju sigurno.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Frajla

Post by Frajla »

StopBup wrote: Sat Oct 03, 2020 11:58 am
StopBup wrote: Sat Oct 03, 2020 11:16 am Ne lupaj Frajla zivota ti, za tu cuvenu paznju koju bas nikad nisam trazio, a pominjala si to i ranije, secam se odlicno.
Ok, jesam svasta srao ovde, mozda i imas pravo na neke sumnje, ali ja sigurno necu trabunjati kao pre.
Nikakva paznja mi ne treba, eto samo objavih sta mi se desilo, kad sam vec ovde, bilo bi besmisleno to precutati.
I godinama pises i pises i ubedjujes i sebe i nas u neke svoje stavove i onda se sam poseres svaki put po tome.
Eto
Lupetas konstantno, a kad je nesto konstantno a znas da je laz, to postaje takvo smaranje da nema dalje. Ne znam kako sebe o svoje okruzenje vec nisi smorio

Ja sam manipulisao sam sebe, ne vas. Dodah to u post, ali si ga procitala i citirala pre nego sto ga editovah.

Videce se promene po mom pisanju

Ahahahahahahah svaki put isto pises jaooooooo ahahahahah
StopBup

Post by StopBup »

Frajla wrote: Sat Oct 03, 2020 12:53 pm
StopBup wrote: Sat Oct 03, 2020 11:58 am

Eto

Deza vi, a? :) Jebi ga, sta ces, to je u narkomaniji cesta pojava... Ne samo narkomaniji, vec u zavisnosti generalno.
Frajla

Post by Frajla »

StopBup wrote: Sat Oct 03, 2020 1:25 pm [quote=Frajla post_id=154702 time=<a href="tel:1601722412">1601722412</a> user_id=12211]
[quote=StopBup post_id=154701 time=<a href="tel:1601719114">1601719114</a> user_id=13482]
[quote=Frajla post_id=154700 time=<a href="tel:1601718080">1601718080</a> user_id=12211]

Eto

[/quote]

[/quote]

Deza vi, a? :) Jebi ga, sta ces, to je u narkomaniji cesta pojava... Ne samo narkomaniji, vec u zavisnosti generalno.
[/quote]

Kako bre? Ti nisi narkoman i iz narkomanije si se izvukao, po tvojoj prici....
StopBup

Post by StopBup »

Rekao sam pre jedno mecec i po da se vise ne osecam narkomanom. Prevarih se...

Narodski receno, pisao sam uz vetar... Skvasio se...

Narkoman sam, jebi ga...
Frajla

Post by Frajla »

StopBup wrote: Sat Oct 03, 2020 4:11 pm Rekao sam pre jedno mecec i po da se vise ne osecam narkomanom. Prevarih se...

Narkoman sam, jebi ga...
Dodaj imenu stopbup okoreli narkoman pa ti mozda i poverujem
Marta Tufna

Post by Marta Tufna »

Frajla wrote: Sat Oct 03, 2020 5:12 pm
StopBup wrote: Sat Oct 03, 2020 4:11 pm Rekao sam pre jedno mecec i po da se vise ne osecam narkomanom. Prevarih se...

Narkoman sam, jebi ga...
StopBupAliOdDecembraSadSamUGužviPaKadSePreselimUGrad
Frajla

Post by Frajla »

Marta Tufna wrote: Sat Oct 03, 2020 5:15 pm [quote=Frajla post_id=154706 time=<a href="tel:1601737932">1601737932</a> user_id=12211]
[quote=StopBup post_id=154705 time=<a href="tel:1601734274">1601734274</a> user_id=13482]
Rekao sam pre jedno mecec i po da se vise ne osecam narkomanom. Prevarih se...

Narkoman sam, jebi ga...
[/quote]

StopBupAliOdDecembraSadSamUGužviPaKadSePreselimUGrad
[/quote]

Ahahahahaha dabome izmedju ostalog
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Ok, jesam svasta srao ovde, mozda i imas pravo na neke sumnje, ali ja sigurno necu trabunjati kao pre. Nikoga ja ovde nisam nikad manipulisao, sem sebe samog, jebi ga.
Jel mama dobro podnijela sve to sad kad te razumije? Naravno da trazis paznju. Ponasas se ko klinac koji je prvi put zapalija doint i to moraju svi da vide i znaju. Doma te i u selu niko ne obadaje jer su se svi navikli da si u outu. E moj stope. Bitno da lika mraci kad kaze da se drogiras i da lazes ne mene vec sebe a i ostala tvoja ekipa sa foruma koja se ne javlja nije nista bolja od tebe. Vjeruj mi.
Da li ja mozda parlam ovdi na espanolu da ti mene ne razumis kad kazem da otvoris stranicu i drobis o svemu ovome koga te tvoje price uopce ne zanimaju ili sta? Ja odavno znam da se ti drogiras i cugas i da ovdje pricas samo suplju pricu. Sjeti se kad sam ti govorio da nije korektno prema ljudima sta citaju ako ko i cita, te tvoje nerealne nebuloze. I tada je lika mracio. Lika mraci i kad kaze da... Ma ne. Ne zelim vise trositi vrijeme na tebe. Nisi zasluzija niti sekundu moje paznje. Idi se leci sta pre. Nadam se da sam napisa na knjizevnom srpskom da moze ceo svet a i ti da razumis. Ljecenje stope. Ljecenje. I prestani obmanjivati svoje doma i budi jednom covik i odi potrazi pomoc u nekoj ustanovi. Nisu za tebe psihoterapije jer ti se drogiras i cugas. Prvo se dobro ocistiti fizicki pa kroz godinicu dvi tri shvatit potribu svog drogiranja pa kad izades vani mozes uz resocijalizaciju kod ne psihologa jer je on preblag za tebe nego kod okorjelog psihijatra koji se bavi narkomanijom potpomoci da te se usmjeri kako zivit bez droge. Kako nac djevojku normalan. Kako doc u kafic i popit sok a ne pivo. Kako se nositi sa kompleksima trijezne glave itd itd itd. Nemoj ovdi nista odgovarati. Ne zelim. Otvori dnevnik stopilija i tu mozemo o cemu god hoces pricati. Ovo je ipak stranica koja je namijenjena ljudima koji se bore sa sobom i svojim problemima a ti se jos uvik boris di ces kupiti bolju gudru. Kod pere ili janka.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

StopBup wrote: Sat Oct 03, 2020 10:00 am
Marta Tufna wrote: Sat Oct 03, 2020 9:13 am
StopBup wrote: Sat Oct 03, 2020 8:46 am

Jeste, istina, ali je problem sto sam sada danju na selu, a nocu u gadu, prodajem robu. Evo sad idem da radim, a veceras u grad, no taj rezim ce se uskoro promeniti, pa cu moci da krenem na terapije. Zato sam i rekao da necu bas sad da se raspisujem. Eto kad si procitala, nek procitaju i ostali. Pao sam ponovo u sestom mesecu apstinencije, drogirao sam se prosli petak, pa subotu, pa ponedeljek, i juce uvece. Odoh da radim, pisacu veceras...
I sat vremena nakon što si nešto uzeo si već imao guilt trip?
Ok, nisam se nikad drogirala, pa možda ne kapiram.
Bolje da ne komentarišem šta mislim. A i koga zabole šta ja mislim o toj priči.
Radi, Stope, kako ti misliš da treba.
Bio je osecaj krivice, i sad je prisutan, no gledacu da ostane na ta 4 puta, popio sam jutros liriku od 75mg, imam jos 3, za veceras i sutra za jutru i sutra uvece. Nisam puno uzimao, ali dovoljno da se sjebem.
Na terapije svakako krecem sto pre.
E da zaboravih. Ma i ovo ti je pun pogodak sa pregabalinom. Jos ako ga prije nisi uzima ima da te zavoza vrhunski. Samo pazi da nekog ne pokosis kad pocne da te zanasa livo pa desno. Sam svoj doktor. To volim. Pogotovo kad je neko takog cvrstog karaktera ka ti. Joj joj. Ne sekiraj se. Na ulici je on jeftin. Ja vjerujem u tebe. Toliko da ces za pet dana biti 600 mg jer ce te prestati raditi a ti bi tija da on radi.
Locked