Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe
Moderator: sanela
-
Re: Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe
Ziva istina progovara na bembi. Radio bembi naravno
https://youtu.be/Htxk0P_0zJM
https://youtu.be/Htxk0P_0zJM
-
I dalje sam u monologu ali uopce mi ne smeta i ne jebe me apsolutno to sta ce neko pomislit koji je ovo bolestan lik. Da bolestan sam u toj mjeri da me boli kurac za sve. Danas je dan proteka bez nekog stresa. Lagano s noge na nogu jer i nije vrime za bilo sta drugo. Prevruce je jos uvijek. More se jos nije spustilo ispod 34 35 stupnjeva e onda kakav je zrak i ovo usijano zeljezo moz ssamo zamislit. A dobro je i idemo dalje. Glava jos uvik na ramenima sta je najbitnije. Danas sam tio odmorit glavu pa se mojima nisam tijo javiti da mi ne poremete ovaj dan. Sutra je subota pa klinci nemaju obvezu skole pa kad se svi doma skupe cu nazvati. A meni ovdi je svaki dan isti i da neke stvari ne moram obavljati samo subotom jer izvjestaji moraju u firmu subotom bogami bi me bolija kurac koji je dan. Kad je svaki isti. Eto osim subote koja je dodatno pojacana. Al ko ga jebe. Bar brzo prode od 8 do 12. Onda kupanje rucanje gledanje serije i spavanje pa makar da mi je do 7 uvece odrapit. Pa pol sata nazvat i vidit moje pa opet navecer lupit gvardiju od 8 do ponoci. Pa opet kupanje jedenje gledanje serije pa spavanje i tako svaki dan. Odgovara mi ova duza navigacija. Odma nema stresa ko kad se spremamo uci u porat. Al par dana pred australiju ce biti zajebano jer su zajebane njihove sluzbe i obalna njiova. Vec sad barba i kapo strepe od mogucih kazni po firmu al mene to sad bas ne dotice niti malo. Eto.
Na radio bembi bogami ne znam ni ja. Inspiracija nula bodova.
Al evo da i dalje budemo dosljedni svom stilu i ne odstupimo ni milimetar.
https://youtu.be/CP26UahQsLQ
Na radio bembi bogami ne znam ni ja. Inspiracija nula bodova.
Al evo da i dalje budemo dosljedni svom stilu i ne odstupimo ni milimetar.
https://youtu.be/CP26UahQsLQ
-
Jedna jebena za pred spavanje koja baca u ocaj
https://youtu.be/CO7vTfkCbqo
https://youtu.be/CO7vTfkCbqo
-
Laka noc meni ponajprije i bemba se gasi za veceras. Dva su sata za dvi minute.
https://youtu.be/QH3Fx41Jpl4
https://youtu.be/QH3Fx41Jpl4
Uf ni kod mene nije bas najsjajnije 
Svakakve mi misli prolaze kroz glavu, ali onda se sama sebi pocnem smejati, ajd i to je valjda neki level koji sam uspela dostici, ali opet gledam na to kao na upozorenje
Pre par dana mi komsinice ( na poslu) pocese brojati kako im nisam vise zanimljiva. Kazu ne pratis zadrugu, prestala si da pusis i da se drogiras a pocela si da kuvas i torte pravis. Reko imate pravo pocecu da se drogiram
Ne vezano za tu pricu, ali naislo je neko tesko vreme i cesto se zapitam da li je sve vredno ovolikr zrtve. Naravno da jeste ali te misli mi prolaze ovih dana kroz glavu i nije dobro. Termin kod dr zakazan
Ne treba da spominjem da sam razmisljala da krenem stopama Gileta ( elektricni org) koji je na minimalnoj dozi svaki dan ahahahahh. Cak sam i izracunala koliko para mesecno bi me kosta taj sport. Ma idi breee jao ahahahahah nonononoooooooooooooooo

Svakakve mi misli prolaze kroz glavu, ali onda se sama sebi pocnem smejati, ajd i to je valjda neki level koji sam uspela dostici, ali opet gledam na to kao na upozorenje
Pre par dana mi komsinice ( na poslu) pocese brojati kako im nisam vise zanimljiva. Kazu ne pratis zadrugu, prestala si da pusis i da se drogiras a pocela si da kuvas i torte pravis. Reko imate pravo pocecu da se drogiram

Ne vezano za tu pricu, ali naislo je neko tesko vreme i cesto se zapitam da li je sve vredno ovolikr zrtve. Naravno da jeste ali te misli mi prolaze ovih dana kroz glavu i nije dobro. Termin kod dr zakazan
Ne treba da spominjem da sam razmisljala da krenem stopama Gileta ( elektricni org) koji je na minimalnoj dozi svaki dan ahahahahh. Cak sam i izracunala koliko para mesecno bi me kosta taj sport. Ma idi breee jao ahahahahah nonononoooooooooooooooo
Liko, videh da si pominjao nas četvoro, Lokija, Jurketa, Xxxanu i mene, to jest ekipu koja se nedavno skinula sa opijata. Jurke mi nije jasan, zašto je baš tako ispario bez pozdrava, a komunicirali smo ozbiljno i družili se ovako preko foruma sa njim oko godinu dana. Onda zadnji put kad se javio, rekao je da je izbacio ksanaks(ksalol), hlorpromazin(largaktil) i neki antidepresiv, remitru ako se dobro sećam, čini mi se da je to drugo ime za remeron, a da je samo ostao na lirici, 150mg dnevno, 75 ujutru, i 75mg uveče. Šta je sa njim sada, ne znamo. Loki se nije javljao od sredine avgusta. Xxxana je na godišnjem odmoru, rekla je da ide negde da se skloni, pretpostavljam na neku planinu, i da će tamo probati da ostavi cigare. Što se tiče gudre, imam neki osećaj da je ok, voleo bih da se javi. Ja sam ok, čist potpuno, radim, više sam krenuo da se s družim u slobodno vreme, depresivno stanje mi se dosta dugo nije desilo. E sad, nemam baš puno šta da kažem o sebi, jer je ovo baš neko novo stanje za mene. Prošle godine sam ne toliko retko pušio travu u toku skidanja, a i posle skidanja. Sad nisam ni jednom, cele ove godine je nisam ni pipnuo. Mozak se oporavlja, čistije razmišljam, "detinjastost" me prolazi, ali hormoni još uvek vre u meni. Sad mi je to dosta izraženije nego prošle godine, verovatno zato što je ove godine ukinuta i trava iz mog života. Bup meni više apsolutno nije problem. Nemam ni najmanju želju da ga uzmem, zgadio mi se za sva vremena, ne bih ga uzeo ni za šta na svetu. Često viđam i na selu druga što je na terapiji, sretnem i u gradu dok se smucam po pijacama ljude za koje znam da su na terapiji, i to mi nije nikakav problem. Tačnije, ni jedna gudra mi više nije problem, niti se javlja želja da je uzmem, sem nećemo se lagati, dopa. Ne čudim se ništa. Drogirao sam se i pio 20-ak godina. Jeste da sam nakačenje na opijate izbegao sve do 29.-e, 30.-e godine života, ali uništavao sam svoj mozak i ranije. Najviše travom. Ku*ac ona nije opasna. Nije samo u smislu što od nje ne možeš da overiš, ali menja ličnost i deluje razarajuće na psihu ako preteraš kao ja, naročito još kao adolescent, nisam imao ni punih 15 godina kad sam se prvi put debelo sjebao sa travom. Naravno, nije mi kriva trava, niti bilo koja droga, kriv sam isključivo ja što sam ti sebi dozvolio, i godinama obmanjivao i sjebavao sam sebe. Sad ne "letim", ali sam ok, ni ne očekujem da "letim". 20 godina sam jeo govna, niko nakon toliko vremena verujem da nije poslagao kocke za ovako kratko vreme...
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
-
Ma da Frajla, jebeno je sve to do zla boga. U potpunosti te razumim. To je vjecna borba izmedu dva ja. To je ono sta ja govorim da zive dva ja u meni. Jedan koji oce biti dobar a drugi zlikovac. Onaj koji kaze da nema te jebene trenutke di si maltene na vagi dal sve poslati u kurac ili i dalje se ovako patiti, taj je Frajla nikad i nije skinija. Najjace price su mi ovdi kad ljudi pocnu kenjkati kak im je super ma perfect hard core bez droge ili kak je sve to jednostavno u stilu mare daj pizde. Eto ka i ova cura neki dan sta mi digla zivac. Oce instant brzo skidanje satro radi bebe al jebiga niko od njenih ne smije saznati za problem. A mala se prvo ocistila pa opet zviznula. Strasno kakvih likova i likica ovdi ima. Ponekad se zapitam kad uletim u te dubioze dal sam stvarno toliko poremecen i sjeban da se samo meni desavaju ti crnjaci teski dani i psihoze.Frajla wrote: ↑Sat Sep 12, 2020 10:26 am Uf ni kod mene nije bas najsjajnije
Frajla samo na finjaka odjebes te likuse i teras ko i do sada. Skuzio sam da uvik treba neku novost uvesti kad se zapadne u dubioze. Cisto da se razbije taj sablon po kome se ide jer s vremenom nama sve dokurci. Bar meni. Nema nista ljepse kad dodes doma normalna i napravis rucak il veceru i pomazis se sa dragim il pogledas neki filmic. Sta bi trebala? Doci doma utucena od smrdljivog dopa il suba il kokanide? Nek ti tih frendica samo za kavu i teraj po svome. Nit su te one iscupale iz govana nit ste pupcanom vrpcom vezane. Ja sam davnih dana odjeba sve te likove i curke di tocno osjetim da mi ne pase ta ekipa mada je to u malom mistu bas i tesko izvedivo al ima nacina za manevar. Triba bit sebican i birati ljude koji zrace pozitivom a sve ostalo triba skartati.
Jebiga evo ja sam se ovdi bas izoliro. Jednostavno ne mogu sjediti sa ljudima koji su ujutro mirni ko bubice a navecer se usikaju cuge pa se povampire i postanu neko sasvim drugi. Nemam ja nista protiv cuge al meni cuga nikad nije pasala niti me privlacila al ne volim kad se ljudi ka zmajevi usikaju pa glume face ka onomad sb kad se usika pive i rakije pa se naravno pobija sa slicnima a sta meni govori da kad je trizan je manji od makova zrna a kad se usika onda bi tija biti mangup. E Frajla kako se ljudi lako mogu procitati bez obzira sta ga nikad nisam ili nju vidija. Cisto kroz tih par rijeci sta se ovdi izbaci mozes gotovo sa 100 postotnom sigurnoscu reci ko je kakav. Definitivno. Evo Frajla jedne laganice na bembi da se opustis malo. Dakle da rezimiram u potpunosti razumin o cemu pises i kakva su to prokleta stanja.
https://youtu.be/IA33D88bTsw
Ja meni osobno doktori nikad nesta nisu pomogli sluzbeno al komunski frendovi, bernardica, jedna meni draga casna koja me zna cili zivot i frend psihijatar. Nisam za to da se neide kod doktora al osobno nisan bas za njih al druge uvik treba savjetovati neka idu jer im nece sigurno odmoci vec pomoci. Ka slucaj sa trudnicom. Iskreno meni puno pomaze ovdi ovo moje pisanje di se praznim il cak punim baterije za daljnju borbu. Bitno izbacit sve iz sebe pa kako god to drugima nenormalno zvucilo. Da smo normalni sigurno ne bi visili ovdi zar ne? A glumaca i glumica ce uvik biti u velikom broju sta i je pod normalno za lazljivi narkomanski mozak. Volija bi da me neko razuvjeri da nihe tako konkretnim nekim primjerom ili kvalitetnim argumentom. Ha da ide, ustvari vec sam ga zabija toma bebic i ca smo na ovome svitu. Ziva istina.
-
Frajla pozitiva. Tbf pozitivan stav.
-
Tehnicki problemi. Zaboravio prebacit.
https://youtu.be/bYLPF0ibO0E
https://youtu.be/bYLPF0ibO0E
-
A moran i mobitel mijenjat. Ustvari nasljedit opet neku staru kantu. Moji dobili nove pa ja samo nasljedim najbolji od starih koji kurca nikad ne valja. Dok ne popizdim pa si sam ne kupim za kes. Vise mi pun kurac nasljedivanja. Poneo nasljeden komp poneo nasljeden mob. I jebe me i jedno i drugo. Al bitno je da ne tuku ovdi. A i ima se najmanje tri obroka gajba odjeca i obuca, ma isto ka u zatvoru. Nemas brige oko nicega. Samo tribas stajati tu i odraditi ugovor ili koji misec iznad za dobrobit firme da se pokaze lojalnost. Ima jedna stranica na netu modri kavez se zove. I je bas ovo modri kavez. U potpunosti pogodeno ime za zivot na brodu.
Spor net sada pa nema numere a i neznam sta bi pustija. Inspiracija nula bodova. Kod mene svira arsen dedic jer sad cu ici jesti pa lagano krevet il seriju malo pogledati.
Bitno da dani idu. Jos 10tak dana i dva miseca sam opalio. Proletilo ko budali samar.
Spor net sada pa nema numere a i neznam sta bi pustija. Inspiracija nula bodova. Kod mene svira arsen dedic jer sad cu ici jesti pa lagano krevet il seriju malo pogledati.
Bitno da dani idu. Jos 10tak dana i dva miseca sam opalio. Proletilo ko budali samar.