Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

licaninsasela

Re: Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe

Post by licaninsasela »

Posta sam oprezan pa mi najbolje ne komentirati jos nesvrseni dan. Tek je na pola tako da mi je bolje sutiti. Jucer razmisljam zar je moguce da ovih par ljudi sta se kao skinilo sa suba da su danas ok. Meni to zvuci malo nevjerovatno i ne triba ovdi svakom virovati bas na rijec. Znaci jurke sb loki i ksana su sad navodno cisti. Bas me zanima di tu zapravo lezi prava istina jer da je tomu tako 4 od 4 onda bi se ama bas svaki danki lako moga skinit. Ne virujem da je to tako al zasto ovdi lagati i ne govoriti istinu. Ne laze se mene ili nekog drugog nego se laze samog sebe. Zajebano. Jos ce daneri kad i ako ovo citaju pomisliti kako se tako lako moze skiniti. To nije moguce da je 100postotna ucinkovitost skidanja. Nema teorije. Od sada sve ljude uzimam sa dozom sumnjicavosti jer ipak smo mi carevi u laganju i obmani drugih a ponajvise sebe. Pa ja gledam koje psihoze me jebu pa to je za popizditi. A meni je puno lakse jer sam u izolaciji i znan da i da ocu neman s cime da se sredim a di ko je vani i zapadne u slicne crnjake a frisko he cist. Ima da u dva sata padne ko kruska. Eto taman toliko dok mu diler ne dofura dop ili nesta drugo. Budimo realni i cvrsto na zemlji to je tako. Pa ja se preko godine dana ne drogiram pa padam u takve crnjaje i ludila da to nije normalno. Sad ce neko reci nisu svi isti. Je ali sve se svodi na psihu i glavu i niko me ne moze razuvjeriti da nihe tako. Jako dobro poznan danki psihu i kako ona radi tako da mi je ovaj savrsen skor jednostavno nemoguc. To je ka da igras poker za lovu i isto vece dobis poker asa dva puta i uzmes lovu. Ne.
Kad je judima ovdi tesko priznati da se sve ne odvija kako triba i di se niko medusobno ne poznaje, jebem ja tu svu praznu pricu. Samo mogu onda i zamisliti sta se onda desava u real svitu. Sve ispunjeno lazima i glumom.
E sad jebe me se, popljujte moje rijeci i razmisljanje ali uvjeren sam da je to tako.
Marta kako je? Kako idu trizni dani? Sta ti mislis o ovome napisanom.
Evo radio bemba ide ponovo mada je bila doslovno na koljenima.
https://youtu.be/vLdPL3xvq3M
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Uzrujo se bespotribno i rekoh prestani razmisljati o gadnim stvarima. Pa da probam da se iskljucim. Dzaba. Kako zivot zna biti surov a jos se nisi ni rodija. Kad ti danki mama mora krojit sudbinu a ti ni kriv ni duzan ima da ispastas cili zivot.
https://youtu.be/QYEC4TZsy-Y
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Uzdizem se ka fenix iz pepela.
https://youtu.be/KisHhIRihMY
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Evo vec se komplicira ugovor. Trebali smo 25og bit u australiji a sad prvo idemo na maldive napravit smjenu za filipince i onda karantena od maldiva 15 dana. I to bez da neko nov donese koronu. Ako pak dofuraju koronu tu onda nam nema smjene do ko zna kad jer cemo postati korona ship i nigdi necemo moci uci. Pokusavan si sve moguce scenarije poslozit u glavi medutim bilo sta je vise nemoguce predvidit il prognozirat. Ma dokurca, necu se sekurat. Bit ce kako bude i znan da na nista ne mogu utjecati. Maldivi su samo predvideni za filipe iskrcaj ukrcaj, australija je full zatvorena, izrael nema teorije jer nesto nestima izmedu hr i izraela a ostaje jedino portugal kad dode opet na red i to ako nas hr ne stave na crvenu listu. Bit ce zanimljivo do kraja ugovora. Samo da ne potpisem nakon cetiri mjeseca novi.
Radio bemba ide polako uzlaznom putanjom stoga evo jedne iz moga kraja.
https://youtu.be/W5CsG_GBIYk
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Jucer sam se malo raspizdija kad sam procita kako cura trazi ovdi pomoc jer je ostala noseca a na subu je a ne zeli da neko od njenih ne sazna. Neznam, ili san ja debil pa ne kuzim da u takvoj situaciji se sam trebas cupati iz govana a ne priznati sve svojima i ici doktoru za dobrobit djeteta. Neznam. Kako ona to misli sama rijesiti a vec je bila cista pa pala. I onda ka fol trazit pomoc radi diteta a sebe staviti u prvi plan jer ce biti smak svita ako se dozna da je danerica. Ne, neman postovanja prema takvim osobama jer to je cisto licemjerstvo koje granici sa samoljubljem bez obzira na ishod a da ona sacuva svoje dupe.
Sta bi ja sve dao da dobim jos jednog bebaca il bi usvojio dite iz doma bez obzira na godine. Samo da mi je moje doma okrenit a ne da dovodim doma macke i pse. Ruku desnu bi si odsjeka za jos jedno dite il bi bubreg ladno dao na koristenje. A ja sebe smatram sebicnim gadom mada se od prvog dana borim da mi djeci nista ne fali. Jebiga radim to sta radim i znan da sam sve propustija u njihovom odgoju al smatram da je ovo ipak za mene najbolji izbor jer pomirio sam se sa takvom situacijom a i nisam siguran koliko bi izdrza doma kroz par godina ostati ok. Jebiga. Ono sta mogu je stvoriti posteno lovu i neka je njima trima ok i da ne moraju razmisljati o parama dal ih ima il nema. Puno ljudi mi je nabilo na nos da san materijalist i da sve gledam kroz lovu, a neznam kak bi brak i obitelj funkcionirala da primjer radim za 500 600 eura. Ne mozes imati i ovce i novce.
Uglavnom znam da ginem za obitelj na posten nacin i na jedini koji znam radit posteno. Da je zajebano, ponekad je sta se i neki dan dalo iscitati ovdi ali nije brod kriv vec moja glava koja je totalno u kurcu. Al koprcam se i nedam se mada bude trenutaka da dignem ruke od svega i sve posaljem u tri picke materine i da se iskrcam i da odem primjer u frankfurt di u one tri ulice znan jos zivuce stare narkomane i kurve i neka me crni vrag odnese. Kad se okrenem na asfaltu neka me samo bace u majnu i dokurca. Da niko ne zna. I ta opcija se u teskim trenucima zna vrtiti u glavi a sad nemora mi niko ni reci da to nije ok razmisljanje. Ocu samo rec da zivot nije lak pogotovo eto meni koji pokusavam na sve moguce nacine da ostanem ok. Nije to mare daj pizde evo prebolio sam narkomaniju. Jesam kurac. A tu doticni ljudi pisu kak im je super nakon prestanka drogiranja i sve ide ka podmazano. Jedino je Frajla iskrena, izuzeti cu yasua jer uopce niti ne znan dal se covik drogira il nije, a svi ostali prodaju maglu i pricaju uglavnom bajke za malu dicu. Ovo je narkomanski forum a nekad mi djeluje ka da se ovdi javljaju casne sestre. Cuj .neki dan opazim u pi.ku materinu covik napisa. Pa reci isusa mu dragog u picku materinu. Prodavanje finoce. E bas me zanima dal i na ulici niko nije psova. Zato nek se svi laznjaci ovdje gone u kurac od mene i neka ne citaju ove stahote da se ne bi zgrazali kojim slucajem radi mog razmisljanja i moga vokabulara. Terajte se u tri picke materine. Eto malo moga razmisljanja. A ona trudnica sta se danka nek ide kod doktora ako ne radi sebe onda radi bebe a ako nece nek krepa i ode u kurac i ona i sve oko nje. Citaj lutko i razmisljaj o svom buducem koraku. Samo nemoj dugo da i dite se ne rodi na terapiji.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Vidim da sam nesto zaboravio.
Ide numera na bembi.
https://youtu.be/hEMm7gxBYSc
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Evo proso jos jedan dan. Ukrcali nauruzanu pratnju pa sad tri dana kroz adenski zaljev. Brod zamracen cili i opasan bodljikavom zicom. Ko u zatvoru. Gledan veceras ispred mene mjesec, ma koda ga mozes rukom uzeti koliko je blizu a ispod njega olujno nevrime. Munje sjevaju ka da iz mjeseca izlaze. Prva liga za gledat a okolo svuda mrak i tisina. Te munje su izgleda toliko dalako da ih samo mozes viditi a nisam cuo niti jedan udar groma a tisina da ne moze biti tise. Cujes samo kako brod klizi kroz more. Kasno je pola 2 ce i treba spavati jer sutra opet sve iznova.
https://youtu.be/PSyL-TrD_2g
licaninsasela

Post by licaninsasela »

A nesta me ova pjesma podsjetila na prosla vrimena.
https://youtu.be/66quTi26YLY
Bas sam na tajlandu zna uzivati. Prekrasna drzava, prekrasna priroda i prekrasne zene. Samo treba paziti da ne opalis bivseg djeckica koji se izoperira. Sve najbolje picke po tim azijskim zemljama su izoperirani muskarci. Te ladyboyeve sam prvi put vidija u singapuru u watchtoweru jednom od najvecih kurvinjaka sta sam igdi vidija. Cijeli neboder je kurvinjak a sta vise ides prema gori to je sve egzoticnije i skuplje a i ovako je sve skupo do zla boga. Od picke do taxsija do sobe cuge itd. E tamo bi ja neiskusan i mlad sto posto izjeba ladyboya da mi nije jedan stari pomorac objasnija da je to bivsi muski i sta treba gledati da se ne zajebes. Al ne bi sad kad razmislim bilo lose opaliti jednog ladyboya. Medicina napredovala tako da ne vjerujem da ima razlike neke. Nekako sam ubijeden da znaju dobro popusiti. Morat cu probati prvom prilikom okinuti jednog. Idem leci. Poceo sam opet pizdarije pisati.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Da san se opet u gadna razmisljanja. Upravo me na to potaka nicolo i ona trudna mala. Da, bas smo samozivi, samodopadni, sebicni i licemjerni gadovi jer uglavnom gledamo samo kako da nama bude bolje a na ustrb svoje obitelji i bliznjih koji svi odreda pate a nas boli kurac za njih jer ili smo optereceni kako se srediti ili kako sada ziviti bez icega, uglavnom samo sebe gledamo. Krenuc od sebe bogami je tako. Rijetko kad ja mislim kako se moji doma osjecaju i koliko im je ustvari zajebano biti sami doma. Uglavnom sebe ovdje gledam da mi bude ok i da si smanjim pritisak i baziran sam samo na to a obitelj ko jebe. To sve je zaostavstina narkomanskog zivota i uvik postoji neki razlog i izgovor zasto sam ja sam sebi na prvom mistu. Koja je to jebenica. Sebicno do ibera pogotovo kad svoje psihoze i svoja ruzna stanja prenosim na svoje doma koji nisu zasluzili da ih optetecujem sa svojim sranjima a opet tesko je lose stanje zamaskirat. Bar ja jer me zena cita ka slikovnicu. U principu neznan vise kvalitetno slagat od kada sam cist mada pokusavam lagati jednostavno neide i odma me provali. Jebiga.
I tako ide pola dana po pola pa prode i cili dan, pa tjedan, misec, godine... Utuko cjeli zivot po raznim ustanovama i po brodima. U picku materinu bas dobra ostavstina. Nece se bas imat puno sta reci kad bacim perje jednog dana. Ostavstina dvoje dice i zena, kuca, kuca na selu, auti, bicikli, nesto love, dakle samo dvohe dice i materijalno za koje me boli kurac sta ce i kako to dica jednog dana razjebati. Doma sam rijetko bija tako da se i nema sta reci o meni eto vjerovatno cu bit upamcen u mistu ka danki i probisvjet i to je to. Ma ko mu jebe mater i da tako bude. Vece zlo od narkomana i njihovih prica su upravo price pod navodnike normalnih ljudi koji su sami po sebi uglavnom zli, jalni i ljubomorni i isfrustrirani na cili svihet jer im neide kako bi trebalo pa eto najlakse udarit po nekome koga nema i nema pojma kako zivim. E jebat cu im mamicu svima redom samo da ja cujen neke pricice po mistu jebo me bog ako necu. A ako mi pocnu po dici srati i zeni ima da im se krvi napijem. Spreman sam opet i na robiju otic i to bez pardona i griznje savjesti. Ja nikome doma nediram u obitelj i boli me kurac za sve i ko se s kim jebe i ko pije i ko se drogira i ko je peder( ok ajde pederima bi ipak jeba mamicu pedersku jer mi nekako to ipak malo gadljivo, cuj kako mogu jebat jedan drugoga? Meni odurno. Da se razumimo lezbe podrzavam i volim biti u njihovu drustvu. Ima tu necega jebozovljivoga).
Zelja mi je, ma kurac necu reci. Jednom sam spomenio necu vise u pakao cu.
Evo numere strane na bembi za vas za mene domace jer tolike godine sam ozenjen da vise i nisan neki hrvat.
https://youtu.be/-WHb-sqxvYs
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Na radio bembi dobro dosli u raj mater im jebem licemjersku iluminatsku masonsku uzurpatorsku kolonijalisticku u pol picke.
https://youtu.be/AewP_ZelObo
Locked