Raja ne da našu kaficu!!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Dobro jutro svima,sad je 5:38,a ja sam sada došla kući,i iscimala kevu da ustane da pijemo kafu jer se meni ne spava ,a i dosadno mi je :twisted: ...posle imam u planu neki odlazak do faxa,pa popodne odlazak sa dečkom da se ošiša,malo izblejim sa njim,vratim se ,pogledam ovu jebenu knjigu iz ustavnog...i već je vreme za spavanje :finga: :smt117 :smt080
Recite kako isplaniran dan...............
bruka :smt023 :smt023 :smt023
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Luna

Post by Luna »

Nema vas...sta se desava??? odjednom zatisje...nadam se pred buru :-D !!!
Omareee gdje siiii????
Ja sam danas radila.....4ti osnovne....ahhhh!!! Definitivno ne zelim biti uciteljica barem ne za normalnu djecu. Mislim.....vishe volim onu problematicnu. Nekako je mocnije a i prodrem do njih lakse nekako. Ne znam....profesionalna deformacija. Mada sam ovog jednog malog htjela udaviti...grrr....kakvo deriste nevaspitano. I jos racista. Uhhh ...ako sutra odem tamo ....i on bude kreten kao i danas-letice naglavacke kod principala..hehe. Ma ono...nasla sam se cini mi se...negdje izmedju socialnog rada i skole....odgovara mi. Niko me ne dira....nema glupih guski sto kvacu i tracaju i zabijaju nozeve u ledja...Pozitivnije je.....Mnogo bolje.
eto malo vam se ispovijedih. Sta se desava.....jel zima?? uhh ovde je bas toplo danas bilo. I josh sam bila gladna. Jebem iim ...... skrtu...rucak kaze 3.50dolara. Ma sta ba? pa u McDonaldsu mogu za 1da fino jedem...mislim ono. Ostadoh gladna...eeee lijepa nasa zelja...dzabe uzina. ccc
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Luna

Post by Luna »

ps sta je IE?????????????????? mozda sam umorna pa ne kontam :oops: 8) Intravenous extasy???? :-D
sanela

Post by sanela »

Luna wrote:ps sta je IE?????????????????? mozda sam umorna pa ne kontam :oops: 8) Intravenous extasy???? :-D
IE je Internet Explorer :-D
Da si kliknula, vidjela bi. hehehhe

Pozdrav,

Sanela
zvrky

Post by zvrky »

Jao ja ne smem svoje planove da iznosim jer nisam normalna,kekekekeke
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Luna

Post by Luna »

ma jooojjj...nije mi internet ni pao na pamet. Kontam nesto u vezi droge. Znas kako ovde imaju reklame-ono too cool for drugs ili tako nesto heehehe.
Zvrky...pricaj o planovima..??? nisam ni ja o svojim pricala ....a ni oni nisu nesto normalniji od tvojih garant. Htjela sam ici u Juznu Afriku...ono volonterski-da radim s onom djecom sto su izgubili roditelje i to....Isla bi ja i sada...al ova agencija trazi da sam platis kartu i to...ehhh-pa da imam love za kartu do Afrike...............................
MILA

Post by MILA »

Omare,
javi se samo da znamo da si OK
Erineja

Post by Erineja »

ZA SVE ONE KOJI BRINU ZA OMARA I KOJIMA NEDOSTAJE:

Omar je dobro. Racunar mu je na popravci. U petak ce nam ponovo kuvati kaficu. Porucuje svim svojim drugarima da se ne brinu, sve vas pozdravlja, a posebvo Zvrky i Spirit.
Slobodna sam da promenim mišljenje i izaberem drugaciju budućnost ili drugačiju prošlost.
zvrky

Post by zvrky »

Dobro si se setio omco nekom bar da javis!!!! Ajde cekamo te :D
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
MILA

Post by MILA »

I ja kazem '' dobro da se setio", medjutim bitno je da je sve u redu,
Veliki pozdrav i za Zvrky
Locked