Loki wrote: ↑Wed Jul 29, 2020 6:08 pm
StopBup wrote: ↑Wed Jul 29, 2020 5:07 pm
Pokrenuo sam se juče i danas malo, ono sem obaveza, i baš mi je prijalo. Do sad sam u glavnom bio samo kod kuće i na njivi, teška monotonija, sem što sam vikendima išao po nekad kod rodbine, ili su oni dolazili kod mene.
Evo sad dođoh iz grada, pa moram na njivu, čujemo se kasnije...
Jebo ga ti zar do sad nisi govorio da si skroz aktivan i da imaš ispunjene dane? Kako sad ovo?
Aktivan sam u smislu da sam dosta radio, to me ja kao ispunjavalo, ali me i smorilo, moralo se nešto promeniti. Zadovoljavao sam se time, što eto privređujem nešto...
Ispunjene dane? Jok. Obavezama da, životom normalnim baš i ne. Imao sam ispunjeno vreme, to da, ima do ispunjenih dana i života još da se radi. Hahah, ili me nisi dobro ispratio, ili hoćeš da me navučeš da se pravdam, haha, Loki, Loki, vrag si ti.

Posao, vežbanje, piskaranje, takvi su bili moji dani u zadnje vreme i po nekad na kratko viđanje sa nekim. E sad, nisam do pre neki dan baš imao ni potrebu za nekim novim sadržajima, to sam počeo da ubacujem tek zadnjih nekoliko dana.
Sve u svemu, kad nas smori monotonija, obavezno je što pre treba razbiti. To sam uspeo zadnja dva dana, i evo sad mi i posao lakše pada...
P.s. Odlučih danas definitivno da na more neću ići ove godine, ni ako otvore granice. Em što se sa obavezama teško i na silu mogu uklopiti, a našao sam i ovde zanimaciju i neko ispunjenje slobodnog vremena.
Nego kakav je vaš stav po pitanju onih vakcina? Hoćete li se vakcinisati? Ti Loki sam pročitao da hoćeš, zanima me stav ostalih.