Nemam ja veliku krizu u glavi, dešavaju mi se oscilacije, mada su još neke stvari povezane sa apstinencijom. Potrefim loš dan za pisanje, zaboravivši da se oscilacije dešavaju i kod ljudi koji se nikad nisu drogirali. Sad sam shvatio da sam se bez veze noćas požalio na normalnu stvar. Zaspao oko 10, probudio se u pola 4, moš misliti, posle kad sam opet zaspao, spavao sam još preko 3 sata. Što se tiče ukućana, nisam se ja skidao zbog njih, nego zbog sebe, tako da ne vidim problem ako će manje sumnjati u mene. Dobro, delom i zbog mojih se unormaljujem, ali pre svega zbog sebe. Nisam ja loše generalno, ok sam, nego sam verovatno juče potrefio lošiji dan za pisanje, nije tu sve povezano sa apstinencijom.Loki wrote: ↑Thu Jul 23, 2020 9:32 amVidim po pisanju da ti nije baš sjajno i da te kao i nas muči psiha. U tom stanju najgore što možeš sebi da uradiš je da se sećaš prošlosti i da je preispituješ. Tu se ne krije odgovor šta te je oteralo u zavisnost.StopBup wrote: ↑Wed Jul 22, 2020 9:13 pmEj buraz, otpao sam danas, umoran sam, malo me jebe skoncentracija.Al' 'aj" da ti odg. ukratko.
Nije mi smetao test, mada, tada kad sam opružen da sam vario, dan pre testa, test mi nije ni pao na pamet, jer me moji nisu testirali više od 10 godina. U glavnom, ja se iznervirao jer su me pekle oči od znoja, pa ih ja trljao, a ono moji još posumnjali da sam se drogirao, zato je bila moja reakcija malo neprimerena, inače, ujutro, kad sam video test, iznenadio sam se, ali mi je bilo drago.
Razgovore, započenjem u glavnom ja, mada i moji. Nekad pričamo svi zajedno, nekad samo sa ćaletom, nekad samo sa mamom, a najviše pričam sa burazerom, mada i sestra me zove preko Vibera po nekad, jer je ona odavno napolju.
Ne verujem baš da će biti ta večita sumnja, no videćemo, jer ja mojima stvarno nisam pravio puno problema, jer nisam bio na dopu, niti na brzinama, sem vikendaški.
Ništa ja ovde nisam pisao na osnovu pročitanog iz literature. Pročitao sam možda 1/5 knjige od doktora Milivojevića, batalio sam za sada, ne za stalno, nego dok se još skockam, pa ću je završiti, nemam sad volje trenutno za čitanjem bilo čega. Ništa ja sem te knjige nisam ni čitao što se tiče zavisnosti, pišem isključivo na osnovu svojih doživljaja stvari.
Definitivno me još nije prošla psihička kriza, ili kako je ja zovem, "međuprostor". U glavnom sam ok, vraća mi se i volja da odem da se vidim se nekim, odlično se snalazm među ljudima, ali znam i da padnem psihički. Zabole me neretko propusti i greške iz prošlosti, ali izađem relativno lako na kraj sa tim, znam da se ne treba opterećivati prošlošću, ali nekad mi prosto dođe.
To što nisi pravio velike probleme kući je samo otežavajuća okolnost za tvoju apstinenciju. I to u smislu da će ti lakše poverovati da si čist i da će manje sumnjati na tebe. A to je ono što je opasno i što daje prostor manipulacijama. Plus ti nije neka uteha kako ti kažeš jer se nisi navukao na dop. Ko god je makar jednom probao dop je navučen makar psihički i ostaje mu samo da se večno bori i apstinira.
Nije mi jedna stvar jasna. Ako nisi bio navučen ni na šta kako ti to kažeš, odakle ti onda buraz takva kriza i glavi? Odakle često recidivi? Odakle neodlučnost, bezvoljnost, blagi problemi sa snom itd itd? To su sve simptomi nas prljavih narkomana koji smo bili navučen do zla Boga. A ti sam kažeš da to niso nikad bio. Jednostavno jedna od te dve stvari se ne uklapa. Ili niso bio navučen ili nemaš problema da ostaneš strejt.
Meni lično ne smeta ta tvoja dvosmislenost, ali budi siguran da ima mnogo ljudi koji ovo prate i koje tvoja priča zbunjuje, pa čak i utiče da odustanu od pokušaja skidanja.
Probaj se presaberi sa sobom. Razmisli više pita nego nešto napišeš. Nije ni čudo da svi odmah skoče tebi za vrat čim kreneš da pišeš. Upadaju u oči nelogičnosti u tvojim tekstovima. I mislim da i sam sebe zbunjuješ jako. Ne treba ti to moj Stope.
Drži se
Istina, stvarno nekad kenjam, pa deluje da sam lošije nego što jesam, vidim da i tebe malo zbunim, jbg. Ma bolje da ne pišem ništa o sebi, dok se ne skockam još malo, i ne naviknem na ovaj davno zaboravljeni režim rada...