Na koji nacin si mislila da me liferujes, ako sme da se zna?

Moderator: sanela
Na koji nacin si mislila da me liferujes, ako sme da se zna?
Uuu kakav sok za komsiluklicaninsasela wrote: ↑Sat Jul 11, 2020 7:46 pmZna se. Sa dopon. Lagano samobujstvo sa predumisljajem.
Strasna tragedija bi bila za selo i obitelj. Slabo bi se okoristila mala jer vidis ima brata a danas sam tek skuzija i sestru. Brzo bi ti odleprsala kod svojih. Nema tu kruva. A di je rad na polju dok majstor kljucu baca i propaljuje lancune, deke, perine...neznam, ne bi volija biti u toj kozi. Ni njegovoj a bogami ni tvojoj. Ko zna mozda bi ga i doterala u red. Iznaslo bi se nacina inace bi i dalje bio suva kurca a nije to zdravo. Kad sperma lupi u glavu. Znam to vrlo dobro sta je to. Od zatvora pa komune pa brodi.. Nije to lako. U tim trenucima covjek bi poginio da ga malo metne al kad te nece onda nece. U potpunosti suosjecam sa stopilijem. Bogami i sa lokijem.
Gde si se zaletela srećo, ko kaže da bih te ja uzeo za ženu?
Čudi me da ne znaš da je i kod žena ista situacija u toj ranijoj apstinenciji, ta što se tiče toga kad ljudi odlepe zbog naleta hormona, to jest odlepe za seksom.
Znaci grdno sam se prevario u vezi stopica. Ipak je covjek rodeni jebac.
Hahahah, koji se ti lik, da, da, i pišu mi karminom ljubavne poruke po traktoru, sve sa otiscima poljubaca.
Kakvo hranjenje ega Frajlo. Zezamo se.