O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

xxxana

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muziciranje i ćevapima

Post by xxxana »

StopBup wrote: Sat Jul 11, 2020 4:41 pm
Frajla wrote: Sat Jul 11, 2020 3:55 pm
licaninsasela wrote: Sat Jul 11, 2020 2:37 pm

Konju jedan!
Jebote prvakinja sveta, olimpijska pobednica nije odolela stopu.

Auuuu al se prodaje nas traktorista
Ni najmanje nije bitno čime se baviš, bitan je duh, stav, nastup. Mi smo se tu noć upoznali, ja sam naravno rekao čime se bavim. :) Ona u opšte nije laka ženska, niti sam ja kurvar. Oboje bili slobodni što se tiče veza, mladi i hteli tu avanturu. Ona imala 25, a ja 31-u godinu.
Samo ti ovde naglasavas te jadne okolnosti, koje su ti “nebitne”..
Znaci jos jedna vila nice na Fruskoj? Vau!
StopBup

Post by StopBup »

licaninsasela wrote: Sat Jul 11, 2020 4:58 pm
StopBup wrote: Sat Jul 11, 2020 2:18 pm
xxxana wrote: Sat Jul 11, 2020 1:59 pm
Jos ivek si u fazonu prosera, aj sve, ali u krilu.. Jesi li ti siguran da si bio sa zenom? :)
Haha, legendice moja. Podjebavaš, podjebavaš. :lol: Rekoh da je profi sportistkinja, i to sport koji baš zahteva snagu, a još ona oko 180cm visoka. Ne smem reći koji sport, jer bi mogao da bude provaljen njen identitet. ;) Ona je bila svesna da je jaka naravno, sportistkinja 15-ak godina, i ona je insistirala da ja njoj sednem u krilo, i vrhčina nam je bilo. :D
Jedi govna i ti i njen identitet. Nije valjda da je jedina u tom sportu sa visinom meter 80. A sta ga znas srati. Pri upoznavanju si ti njoj objasnio da si ti SB sa narkomanije.ba. Cuj sjedio joj u krilu. A isusati dragoga da mi je to vidit kako macan od 90kg misica sjedi bedeviji od 1 80 i takoder 90 kila u krilu. Neprocjenjivo. I da mi je znati ko je tu koga izjeba.
Slabo sam se ja tada gudro. Skoro celu 2017.-u sam ja bio prilicno cist od gudre, u odnosu na 2018.-u, kad sam najvise zasrao. Tacnije, vec pred kraj 2017.-e sam vec prilicno ponovo jeo govna. Tako da tada nisam bio SB sa narkomanije.ba. :D To je bio maj 2017.-e...

Haaahaah, a dobar si, ona 90kg, hahahh,.care! :mrgreen:
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Sat Jul 11, 2020 5:44 pm
Frajla wrote: Sat Jul 11, 2020 3:55 pm

Jebote prvakinja sveta, olimpijska pobednica nije odolela stopu.

Auuuu al se prodaje nas traktorista
Ni najmanje nije bitno čime se baviš, bitan je duh, stav, nastup. Mi smo se tu noć upoznali, ja sam naravno rekao čime se bavim. :) Ona u opšte nije laka ženska, niti sam ja kurvar. Oboje bili slobodni što se tiče veza, mladi i hteli tu avanturu. Ona imala 25, a ja 31-u godinu.
Sta pricas bre Ksanci? Sestra od tetke i zet prave poridicnu kucu, pa im danas pomazemo oko ograde, a sestri juce bio rodjendan. Stvarno ti je bez veze ovaj komentar, pametnice moja... Frusku goru sam naglasio zbog lepog ambijenta. Nisam ja bogat, ako na to ciljas, a ne verujem da bih se hvalio i da jesam, nisam debil...
xxxana

Post by xxxana »

StopBup wrote: Sat Jul 11, 2020 5:50 pm
xxxana wrote: Sat Jul 11, 2020 5:44 pm

Sta pricas bre Ksanci? Sestra od tetke i zet prave poridicnu kucu, pa im danas pomazemo oko ograde, a sestri juce bio rodjendan. Stvarno ti je bez veze ovaj komentar, pametnice moja... Frusku goru sam naglasio zbog lepog ambijenta. Nisam ja bogat, ako na to ciljas, a ne verujem da bih se hvalio i da jesam, nisam debil...
Jbg..Razmisljala da ti budem udovica, ali nista,imas srece
StopBup

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by StopBup »

Kuca u izgadnji(koja nije moja) je pomenuta zbog ambijenta u prostoriji od cigala, neomalterisana soba, u kojoj se dete probudilo, pa uplasilo. 'ladno si mislila da se proseravam kucom.
xxxana

Post by xxxana »

StopBup wrote: Sat Jul 11, 2020 6:08 pm Kuca u izgadnji(koja nije moja) je pomenuta zbog ambijenta u prostoriji od cigala, neomalterisana soba, u kojoj se dete probudilo, pa uplasilo. 'ladno si mislila da se proseravam kucom.
E da sam nesto mislila Stope, ne bih ni bila ovde ;)
Nauci da se ne pravdas, narocito ne ovde
licaninsasela

Post by licaninsasela »

StopBup wrote: Sat Jul 11, 2020 5:48 pm
licaninsasela wrote: Sat Jul 11, 2020 4:58 pm
StopBup wrote: Sat Jul 11, 2020 2:18 pm
Haha, legendice moja. Podjebavaš, podjebavaš. :lol: Rekoh da je profi sportistkinja, i to sport koji baš zahteva snagu, a još ona oko 180cm visoka. Ne smem reći koji sport, jer bi mogao da bude provaljen njen identitet. ;) Ona je bila svesna da je jaka naravno, sportistkinja 15-ak godina, i ona je insistirala da ja njoj sednem u krilo, i vrhčina nam je bilo. :D
Jedi govna i ti i njen identitet. Nije valjda da je jedina u tom sportu sa visinom meter 80. A sta ga znas srati. Pri upoznavanju si ti njoj objasnio da si ti SB sa narkomanije.ba. Cuj sjedio joj u krilu. A isusati dragoga da mi je to vidit kako macan od 90kg misica sjedi bedeviji od 1 80 i takoder 90 kila u krilu. Neprocjenjivo. I da mi je znati ko je tu koga izjeba.
Slabo sam se ja tada gudro. Skoro celu 2017.-u sam ja bio prilicno cist od gudre, u odnosu na 2018.-u, kad sam najvise zasrao. Tacnije, vec pred kraj 2017.-e sam vec prilicno ponovo jeo govna. Tako da tada nisam bio SB sa narkomanije.ba. :D To je bio maj 2017.-e...

Haaahaah, a dobar si, ona 90kg, hahahh,.care! :mrgreen:
90 kila nije puno za olimpisku pobjednicu u rvanju!
Loki

Post by Loki »

Stope zar zadnja riba nije bila ona klinka, ono dete od 19-20 god na moru prošle godine???

Nešto ti se ne poklapa u priči.
To od čega bežiš ti!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
StopBup

Post by StopBup »

Loki wrote: Sat Jul 11, 2020 6:23 pm Stope zar zadnja riba nije bila ona klinka, ono dete od 19-20 god na moru prošle godine???

Nešto ti se ne poklapa u priči.
Da, ova je bila dve godine pre nje. Ma to su obe bile avanture, kakve veze. Sta se ne poklapa? 20 godina, cuj dete, moja sestra je sa 20 imala 2 sina. :)
Last edited by StopBup on Sat Jul 11, 2020 6:45 pm, edited 1 time in total.
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Sat Jul 11, 2020 6:18 pm
StopBup wrote: Sat Jul 11, 2020 6:08 pm Kuca u izgadnji(koja nije moja) je pomenuta zbog ambijenta u prostoriji od cigala, neomalterisana soba, u kojoj se dete probudilo, pa uplasilo. 'ladno si mislila da se proseravam kucom.
E da sam nesto mislila Stope, ne bih ni bila ovde ;)
Nauci da se ne pravdas, narocito ne ovde

A jebi ga, zajebu se ljudi, pa se podignu. Samo pici Ksanci, bez opterecivanja, bitno je da sad mislis. ;)

Ne pravdam se ja u zivotu, ovde to “pravdanje”, gledam kao objasnjavanje. Tesko je nekad preko zice da se razumemo odmah, pa ja objasnim, jer kad se ovde tako reci druzimo vise od godine dana, onda volim da su nam nekako ciste relacije. :) No, ipak cu obratiti paznju na to sto mi rece. ;)
Post Reply