sve naopako.... Ovde toplo kod vas hladnoo. Mislim u cijeloj Americi je toplije nego inace....A tamo hladnije. pobrkalo se sve....ode zemlja u pm....
nema nikoga gdje ste ljudiiii???
idem na posao ujutro...opet ranom zorom ahhhhh....
laku noc!!!!!!!!!!!!
Raja ne da našu kaficu!!!!!
Moderator: sanela
- mise en place
Dobro jutro dzank i ono polovno i doljeceno.
Veliki pozdrav ,evo pijem kafu-bez kofeina,kao struja sam pa se mali kontrolishem.
Danas je cudno vrjeme,hladnoca u Evropi osjeti se i ovde,ne tako ali vjetar rastura i nocu je ko u Sahari.
Samo poziitivno,evo vec jutros sam bio ohrabren kod doktora,bice ok,popushio sam onu iglu jeb....u jetru i vadili mi krv,naravno po mojim upustvima.
Sve moze da se sanira!!!!!!
pozdrav
mise
Veliki pozdrav ,evo pijem kafu-bez kofeina,kao struja sam pa se mali kontrolishem.
Danas je cudno vrjeme,hladnoca u Evropi osjeti se i ovde,ne tako ali vjetar rastura i nocu je ko u Sahari.
Samo poziitivno,evo vec jutros sam bio ohrabren kod doktora,bice ok,popushio sam onu iglu jeb....u jetru i vadili mi krv,naravno po mojim upustvima.
Sve moze da se sanira!!!!!!
pozdrav
mise
Posle 3 dana problema sa netom meni je nestala struja!!! U cetvrtak je nije bilo ceo dan, a od cetvrtka uvece imam po jednu fazu! Trenutno imam fazu na kojoj mi je racunar + internet. Da ne poverujes! Ljudi, dajte malo struje!!! Hladno mi je, dosadno mi je, mracno je, pije mi se vruca kafica ... I zasto ovde nema nikoga?! 

Slobodna sam da promenim mišljenje i izaberem drugaciju budućnost ili drugačiju prošlost.
- mise en place
- mise en place
E ljudi pa ja sam stvarno nezahvalna stoka,e hladno,sjedim u duksu i malo je svjeze,pustinjski ali su dnevne cak i do 25c,pa jebote stvarno treba da budem srecan zbog toga,uostalom turisti vise po plazama,ja malo po malo...
O.K. to sam i htio da nema toga ,mislio da vjecno sunce skida sa horsa,jebiga zezno se malo,a kafa?
dobro jutro svima
O.K. to sam i htio da nema toga ,mislio da vjecno sunce skida sa horsa,jebiga zezno se malo,a kafa?
dobro jutro svima