Raja ne da našu kaficu!!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
Luna

Post by Luna »

sve naopako.... Ovde toplo kod vas hladnoo. Mislim u cijeloj Americi je toplije nego inace....A tamo hladnije. pobrkalo se sve....ode zemlja u pm....
nema nikoga gdje ste ljudiiii???
idem na posao ujutro...opet ranom zorom ahhhhh....
laku noc!!!!!!!!!!!!
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
zvrky

Post by zvrky »

Ljudi pa gde ste ovih dana nigde nikog nema? DOBRO JUTRO SUNCANO I JOS NE ZNAM DAL JE HLADNO ALI LEPO IZGLEDA KROZ PROZOR GLEDANO! :smt026 :smt113
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
mise en place

Post by mise en place »

Dobro jutro dzank i ono polovno i doljeceno.
Veliki pozdrav ,evo pijem kafu-bez kofeina,kao struja sam pa se mali kontrolishem.
Danas je cudno vrjeme,hladnoca u Evropi osjeti se i ovde,ne tako ali vjetar rastura i nocu je ko u Sahari.
Samo poziitivno,evo vec jutros sam bio ohrabren kod doktora,bice ok,popushio sam onu iglu jeb....u jetru i vadili mi krv,naravno po mojim upustvima.

Sve moze da se sanira!!!!!!

pozdrav

mise
zvrky

Post by zvrky »

Pa sta ce ljudi moraju po tvojim uputstvima kad sami ne znaju,samo te izbuse najstrasnije! Kako je jetra?
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
zvrky

Post by zvrky »

Nigde nikog ceo dan ,pustos zavladao forumom....zasto...? Da li neko zna...zasto...?
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Erineja

Post by Erineja »

Posle 3 dana problema sa netom meni je nestala struja!!! U cetvrtak je nije bilo ceo dan, a od cetvrtka uvece imam po jednu fazu! Trenutno imam fazu na kojoj mi je racunar + internet. Da ne poverujes! Ljudi, dajte malo struje!!! Hladno mi je, dosadno mi je, mracno je, pije mi se vruca kafica ... I zasto ovde nema nikoga?! :(
Slobodna sam da promenim mišljenje i izaberem drugaciju budućnost ili drugačiju prošlost.
mise en place

Post by mise en place »

ma tu smo ,daj hladno je u cjelom svjetu skoro......haos
nisi sama
Erineja

Post by Erineja »

Ha stiglo drustvo! Kafica u ranu zoru! Samo nam jos nema Omara. :D
Valjda ce moj jadni komp preziveti ovo ... ako ne prezivi odoh ja u Elektrodistribuciju da im otmem i komp i struju! :evil:
Slobodna sam da promenim mišljenje i izaberem drugaciju budućnost ili drugačiju prošlost.
mise en place

Post by mise en place »

E ljudi pa ja sam stvarno nezahvalna stoka,e hladno,sjedim u duksu i malo je svjeze,pustinjski ali su dnevne cak i do 25c,pa jebote stvarno treba da budem srecan zbog toga,uostalom turisti vise po plazama,ja malo po malo...
O.K. to sam i htio da nema toga ,mislio da vjecno sunce skida sa horsa,jebiga zezno se malo,a kafa?
dobro jutro svima
Erineja

Post by Erineja »

Mise, malo ti zavidim ... Moj termostat na terasi pokazuje -9 a o tvojih 25C mogu samo da sanjam ...
Locked