Što se mene tiče Ličke nisam pao i držim se još. Malo sam odmorio glavu od foruma jer me opterećuje. A plus me stigle i obaveze oko posla, tako da sam kad ne radim većinu vremena odmarao.
Nakon 3 meseca nerada jedva sam pregurao ovu nedelju. Iz nekog razloga iako sam bio istrošen nisam uopšte lepo spavao. Sve u prekidima i buđenjima 20 puta u toku noći. Sinoć sam tek zaspao kao čovek i spavao u komadu celu noć. Verovatno se psiha opteretili oko svega i podsvesno sam nanio sebi neku bespotrebnu tenziju.
Nadam se da će sledeća nedelja biti bolja. Umoran sam od ovih konstantnih promena raspoloženja i nesanice. Bio sam siguran da će sa poslom leći sve na svoje mesto međutim za sada baš i nije tako. Borba se nastavlja i još uvek mi ne pada na pamet da pokušam da se poguram sa nekom supstancom. A ovaj kod period mora proći, neće trajati večno.
Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe
Moderator: sanela
Re: Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe
To od čega bežiš ti!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
-
.
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 6:26 pm, edited 1 time in total.
Hahahah, "mazga foruma" sam pretpostavljam ja. Hahaha, daj Like ne prdi, nisam ja aludirao na to da se Xxxančica devojčica uda za mene.licaninsasela wrote: ↑Thu Jun 18, 2020 11:28 pm
Budi samo pozitivna i nemoj se bedirati. Neces ti naletiti na dankija. Jedino ako te "mazga "foruma nekako osvoji u sta cisto sumnjam jer onda ste osudeni na propast svakako. Izbjegavaj danere u sirokom luku. Poslije ti nece to toliko smetati koliko ti sada smeta.

Nisam ti ja govorio burazeru da ideš na antidepresiv, nego ako si voljan, probaj čaj od kantariona. Dobar je za san, to ti i Lika može potvrditi, i dobar je prirodni antidepresiv. Ne stvara zavisnost nikakvu, i nema nikakvih problema kad prestane da se pije, kao što se javljaju problemi nakon izbacivanja farmaceutskih antidepresiva kod mnogih ljudi. Meni je pomogao, a i sad ga neretko pijem uveče, ranije sam ga pio dva puta dnevno.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Lepo si to rekaoStopBup post wrote:
Hahahah, "mazga foruma" sam pretpostavljam ja. Hahaha, daj Like ne prdi, nisam ja aludirao na to da se Xxxančica devojčica uda za mene.Mada i mogla bi, ja nisam imao zavisnost od brzina, niti sam bio na pajdu, tako da bi i mogla. Hahaha, šalim se. Ali iskreno, kroz neko vreme, kad budemo stabilni, voleo bih da upoznam Xxxanu, a i tebe Boga mi, takođe i Ninočku bih voleo da upoznam. Možda ako budem išao na more, pa se navatam jedan dan sa Ninočkom.
Frajla je daleko, a i ne voli me više.
Ja sam sad za Frajlu, zatucana seljacina, zatucani seljober, brđo, čovek na krivom putu i ako sam 2 meseca čist, čovek bez perspektive, mama's boy.
![]()
Ej Frajlo. Danas pre jedno sat i po, popravih i utegnuh fest moj bajs. Promenio sve ležajeve/lagere, stavio novo sic, popravio menjače, dotegao svaki šraf, popravio kočnice, još ima one najtanje gume koje idu na bajseve, ide kao metak, sad ga provozah. Sad neću ići svugde kolima kao neki đed. Zdrav život, kondicija, ovo, ono. Setih se kad ste Lika i ti razgovarali o bajsevima, pa reko' da se pohvalim.Frajla wrote: ↑Sat Jun 20, 2020 8:30 pmLepo si to rekaoStopBup post wrote:
Hahahah, "mazga foruma" sam pretpostavljam ja. Hahaha, daj Like ne prdi, nisam ja aludirao na to da se Xxxančica devojčica uda za mene.Mada i mogla bi, ja nisam imao zavisnost od brzina, niti sam bio na pajdu, tako da bi i mogla. Hahaha, šalim se. Ali iskreno, kroz neko vreme, kad budemo stabilni, voleo bih da upoznam Xxxanu, a i tebe Boga mi, takođe i Ninočku bih voleo da upoznam. Možda ako budem išao na more, pa se navatam jedan dan sa Ninočkom.
Ja sam sad za Frajlu, zatucana seljacina, zatucani seljober, brđo, čovek na krivom putu i ako sam 2 meseca čist, čovek bez perspektive, mama's boy.
![]()
Ofarbao sam ga kompresorom u crveno crno, baš lepo izgleda.

Ej Frajlo. Danas pre jedno sat i po, popravih i utegnuh fest moj bajs. Promenio sve ležajeve/lagere, stavio novo sic, popravio menjače, dotegao svaki šraf, popravio kočnice, još ima one najtanje gume koje idu na bajseve, ide kao metak, sad ga provozah. Sad neću ići svugde kolima kao neki đed. Zdrav život, kondicija, ovo, ono. Setih se kad ste Lika i ti razgovarali o bajsevima, pa reko' da se pohvalim.StopBup wrote: ↑Sat Jun 20, 2020 8:49 pm [quote=Frajla post_id=153142 time=<a href="tel:1592677814">1592677814</a> user_id=12211]Lepo si to rekaoStopBup post wrote:
![]()
Ofarbao sam ga kompresorom u crveno crno, baš lepo izgleda.

[/quote]
Aj sutra 30 km raspali, javi vreme i avg speed
Zatucana seljacina
Nema Stopa, raspao mu se bajs u nekoj nedodjiji..

Nema Stopa, raspao mu se bajs u nekoj nedodjiji..
Ne mogu Frajlo, pada kiša, pa nije vreme za bajs, a da ga điram pod kabanicom, ne bih baš. 
Xxxana, nije ovaj bajs za nedeođije, ovo je gradski bajs sa onim najtanjim mogućim gumama za bajs. Znači isključivo za asfalt. Hteo sam danas da opičim iz sela u grad na glasanje bajsom, čisto da podržim neke koji nemaju šanse.
Ne mogu tako, jer pada kiša.
Morao bih u grad, pošto mi je adresa prebivališta u gradu. Hoćeš ti glasati?:)

Xxxana, nije ovaj bajs za nedeođije, ovo je gradski bajs sa onim najtanjim mogućim gumama za bajs. Znači isključivo za asfalt. Hteo sam danas da opičim iz sela u grad na glasanje bajsom, čisto da podržim neke koji nemaju šanse.

Ma najjace da hocu..
Za koga si glasao? Znala sam da si neki sendvicar
Za koga si glasao? Znala sam da si neki sendvicar
Hahahah, ma nemam pojma ni ko je u ponudi sem SNS i sps, htedoh sprdnje radi da glasam za neke za koje nisam ni čuo, koje vidim na listi

P.s. politička situacija nam je najblaže rečeno katastrofalna. Nemaš za koga ni glasati, čak nema ni one varijante da od više zala izabereš manje...