Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
StopBup

Re: Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe

Post by StopBup »

Frajla wrote: Sun Jun 14, 2020 10:22 pm
StopBup wrote: Sun Jun 14, 2020 10:17 pm
Frajla wrote: Sun Jun 14, 2020 10:03 pm
A tek tvoj i Likin odnos što se menjao. Samo nešto kenjaš (kad ti moram tako reći) svom bivšem Stopiću/Stopiliju, hahaaha. :D

Ja inače tebe i dalje ovde jako poštujem i cenim kao starijeg, iskusnijeg i ozbiljnijeg sagovornika od mene.
Znas koliko mene interesuju ti odnosi kao i da li me ti cenis ili ne?
Ne bavim se time, to ostavljam tebi seoskoj strini
Hahahah, baš si neka tetka tračara postala. Izmišljaš stvari koje nikad nisam rekao. 2 i po metra si ti lupila. Piše sve lepo na temi, čuj ja napisao da sam 2,5m visok, jesi ti krštena?

Onda si još dok sam bio u recidivu jednom napisala kako sam ja napisao pa obrisao da ste mi vi što ste se skinuli smor, a to nema veze sa mozgom, ja nisam tako nikad razmišljao, još manje pisao.

Ne znam Frajla, malo me i buni tvoje pisanje meni u zadnje vreme, ali znaš da kažeš i šta treba.

Dodah ovo jer tek sad videh ovaj komentar, aj pozzz do sledećeg puta.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Frajla

Post by Frajla »

2,5 metra je bila sprdnja na tvoj racun i koliko si hvalio sebe a relanost je neato drugo. Samo sto nisi skapirao

Post si obrisao, ja ne izmisljam stvari, nemam tu potrebu

I ne gnjavi vise sa glupostima, samo volis da napises bilo sta da bi ti se davalo prostora i pisalo.

Pisi nesto konkretno a ne uvek iste price i gluposti
Frajla

Post by Frajla »

StopBup wrote: Sun Jun 14, 2020 11:17 pm
Frajla wrote: Sun Jun 14, 2020 10:22 pm
StopBup wrote: Sun Jun 14, 2020 10:17 pm

A tek tvoj i Likin odnos što se menjao. Samo nešto kenjaš (kad ti moram tako reći) svom bivšem Stopiću/Stopiliju, hahaaha. :D

Ja inače tebe i dalje ovde jako poštujem i cenim kao starijeg, iskusnijeg i ozbiljnijeg sagovornika od mene.
Znas koliko mene interesuju ti odnosi kao i da li me ti cenis ili ne?
Ne bavim se time, to ostavljam tebi seoskoj strini
Hahahah, baš si neka tetka tračara postala. Izmišljaš stvari koje nikad nisam rekao. 2 i po metra si ti lupila. Piše sve lepo na temi, čuj ja napisao da sam 2,5m visok, jesi ti krštena?

Onda si još dok sam bio u recidivu jednom napisala kako sam ja napisao pa obrisao da ste mi vi što ste se skinuli smor, a to nema veze sa mozgom, ja nisam tako nikad razmišljao, još manje pisao.

Ne znam Frajla, malo me i buni tvoje pisanje meni u zadnje vreme, ali znaš da kažeš i šta treba.

Dodah ovo jer tek sad videh ovaj komentar, aj pozzz do sledećeg puta.

Nema sta da te buni
Mene smaras sa istim praznim pricama
Ali to sam ti vec napisala sto puta ali ti prihvatas samo ono sto zelis
Mislim sa ti ni sada nece biti jasno
StopBup

Post by StopBup »

Frajla wrote: Sun Jun 14, 2020 11:26 pm 2,5 metra je bila sprdnja na tvoj racun i koliko si hvalio sebe a relanost je neato drugo. Samo sto nisi skapirao

Post si obrisao, ja ne izmisljam stvari, nemam tu potrebu

I ne gnjavi vise sa glupostima, samo volis da napises bilo sta da bi ti se davalo prostora i pisalo.

Pisi nesto konkretno a ne uvek iste price i gluposti
Nisam to napisao, niti brisao. Pa ja sam u zadnje vreme najzadovoljniji sam sa sobom i generalno mi je do sad bilo najbolje otkad se upustih u borbu, onda kad sam nagurao prvih 2 meseca bez bupa, i naredna 2 meseca strejtiranja.

Sad sam čist blizu 2 meseca, i mnogo mi je već sad bolje nego onda kad sam jeo govna i nisam znao šta hoću.

Čuj da napišem da su mi smor strejt ljudi. A ja takav želeo da budem. Nisi to u pravu, desila ti se neka omaška u zapažanju.
Ono si totalno u pravu kad si me opominjala za ona prepričavanja istorije. I kao što vidiš, to više ne pišem, niti ću pisati.

Što se tiče visine. Samo ti si, i to sad, ne znam zašto pisala da sam ja pisao svoju visinu u drugim veličinama, evo:
Frajla wrote: Sun Jun 14, 2020 10:20 pm

Pocevsi od toga kako si sebe predstavljao, ako me secanje dobro sluzi : telo izvajano, misici nabucani, 2,5 metra visok, trening redovan blabla a od toga ispade 1,9 visina a ostalo necu da komentarisem
Malo si krivo upamtila stavri. Ja sebe nisam tako opisivao. Samo sam napisao da sam zgodan. :) Jbg, to je bilo u nekom periodu mog prvog euforičnog stanja u apstinenciji prošle godine.
Izvajano "Apolon" telo mi je prikačio Jasuđiro. :D
licaninsasela

Post by licaninsasela »

[quote
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 6:12 pm, edited 1 time in total.
StopBup

Post by StopBup »

licaninsasela wrote: Mon Jun 15, 2020 12:01 am
StopBup wrote: Sun Jun 14, 2020 10:54 pm Dešava se često da potonem, samo tad ne pišem, nemam volje ni potrebe da tada pišem, sad otkad se čistim.

Uđem na forum u glavnom kad se dobro osećam...

Rekoh ti, jako čudno se osećam. Nekad se osećam kao da sam sasvim blizu rešenja svih problema, a nekad, ali sve ređe dosta suprotno se osećam...

Hvala dr Frajla ozbiljno, sad si me naterala da ozbiljnije pratim svoje stanje, tok misli, pa i šta pišem na forumu.

Generalno, nema nikakve grandioznosti. Sad se držim isključivo poljoprivrede. Rada na zemlji, i prodaje robe. Sad ništa ne trgujem.

Kompjutere sam sklapao tako što sam od jedne firme otkupljivao polovne delove, matične ploče, procesore, kućišta, ram memorije, a grafičke kartice na drugom mestu, pa od njih kompletirao kompove. Nije neka velika mudrost, ali to većina ne zna da radi. Moraju delovi da budu kompatibilni naravno. Moraš da imaš termalnu pastu za montiranje procesora, diskove za instaliranje operativnoh sistema i drajvera... Ostade mi još dva kompletirana, i još nekih delova...
Ja kad slusam tebe stopac meni to sve djeluje nestvarno. Pitam te za traktore i to veze nemas da objasnis, pitam te sta proizvodis nisi nikad reka sta. Kompjutori? Moj sin ce to sve isto napraviti ka i ti mozda i bolje posto mu je izborni informatika a daj meni koji sam laik i ja cu ga sastaviti. Svaki dek ide u musko zenski i ne mozes se zajebati oko nicega. Tako da ne kaki. Uletas u poslove. Covik bi pomislija jebote ovdje se milijuni kuna okrecu. On autom dostavlja papriku i lubenice i dva pileta. Imam onaj tupavi osjecaj kad sam svjestan da moja kuca koja ima 110 kvadrata i toliko dvorista sa nus prostorijama vrijede ko pola tvoga sela. Ako ne i jace. Pricas o naftnoj industriji. Zasutio si ka pile kad ti se objasne neke stvari. Moj odnos sa bilo kime ovdje se tebe ne tice niti malo. Bila ksana neske yasu ili frajla. To su moje stvari i ja procjenjujem ljude kako znam i kako hocu a to da li sam se zajebo se tebe niti malo ne tice. Znaci sta god konkretno sam te pita na nista mi nisi dao odgovor. Cak nevezano za gudru.. Jucer te nesto pitam ti lupetas pizdarije oko te poljoprivrede. Jel tesko ili ne znas objasniti i uopce se zemljom niti ne bavis. Poceo sam se voditi mislju da si onaj masni geek koji zdere hambice u svojoj sobi i jedino je na netu " uzivo" vidio zivot i picku. Sta ti sve nalupetas da ti 10 dnevnika nece biti dosta da to popises. A bitno da si strpa 34 godine u dupe i ajde imas macice. A femili. Koja femili kad si uvik na planinama oranicama sa musterijama popravljas iprodajes stare kante za cvanciku eura. Ujutro u 4 se dizes. Neki dan u pet. Pa je bilo u sest. Poceces i nocnu na zemlji raditi. Sezona zlatica kazu. Ubija krompir. E moj stopili da mi je na papiru vidit te poslove i silne poslovne poteze. U vojvodini. Znaci ima progresa tamo. Neka. Onda naustri moziku i bateriju dobru i lupaj i navecer po zemlji.
Ja ni u najludim filmovima vudi alena ne mogu spojiti stopilija i ksanu. Dva svijeta totalno drugacija ka i dva mozga. Znaci Dr Frajla opet dala dobar putokaz za novo preispitivanje. Super. Vidis kako ona zna tebi pomoci kad si konjina pa ne znam i ne zelis sam. Zena se smilovala valjda. Jojoj bebac. Treba tebe neka treba dobro izjebati i skinuti junf. Nisi ti izgleda jos prco do sada pa oni kurcevi spermici poceli do mozga dolazit.
Neće san kad treba. Hajde da ti napišem. Za tu zemlju što pominješ, za tu površinu, dosta ti je jedan mali Torpedo 45, ili IMT 539. Rekao sam ti da se ne razumem baš u to zemljište kakvo je tvoje, jer je ovde kod mene ona čista crnica. Uz taj traktor, treba ti jednobrazni plug, drljača i setvosoremač (kultivator). Šta bi sejao? Od toga zavisi kakva ti sejalica/sadilica treba. Daj detalja još, pa ću ti objasniti. Mi proizvodimo krompir, luk, kupus, karfiol, ječam, kukuruz, soju, pasulj (grah), ponekad brokoli i cveklu i još po nešto. Ako bi radio nešto od toga, onda bih mogao dobro da ti objasnim. Stoku si pominjao, u to se ne razumem, to su radili pokojni dede i babe moji.

'bem li ga, novajlija sam u odnosu na vas, tebe i Fraju, što se tiče čistog života, i preživljavanja perioda rane apstinencije, pa pisah svašta nepotrebno. Mada novajlija u odnosu na sve vas generalno što se tiče oporavka, jer ja još nikad uživo nisam pričao sa nekim o zavisnosti, apstinenciji, oporavku tako detaljno.

Frajla zna dobro da ubode, ali u zadnje vreme zna i da pogreši, što mi je konkretno danas, baš i drago, mada bio je isti promašaj i ranije. Mislim na ono kad napiše da bih pričao o radu. Ti ga često mašiš, i preterano sereš. :D No, ipak si mi dobar. :) Iskreno, zabole me za rad, zanima me život, a ne jebena varka, laž i virtuelna stvarnost koju diživljavaš na dozi. Ne mislim o radu, jebe mi se za rad, mislim o životu.

Jest', malo sam i konfuzan, ubacih u priču i babe i žabe, no skrenuta mi je pažnja, i ja to prihvatih.

Ono, polako, pitaću kad budem imao neku nedoumicu...

Uh, valjda ću uspeti da zaspim uskoro, ustajem u 4. :(
xxxana

Post by xxxana »

Ne mase ljudi,narocito ne Lika i Frajla, ali ti si ukalupljen covek i dobro ti je tako,zajeban stadijum..
Sa kim ces pricati o zavisnosti ovde posle svega, a izmedju ostalog i dela gde su se svi digli da ti pomognu na temu psihologa, a ti kazes da si zavaravao sebe sa psihologom da bi se jos drogirao? Bar meni vredjas inteligenciju..
Ne treba ni zameriti ljudima onda kad ti stvarno bude trebao savet,ignorisanje dobijes kao odgovor..
licaninsasela

Post by licaninsasela »

[q
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 6:12 pm, edited 1 time in total.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

[quote
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 6:13 pm, edited 1 time in total.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

[quo
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 6:13 pm, edited 1 time in total.
Locked