Ok sam, radim dosta ovih dana, evo sad dodjoh sa sljake, u stvari pre pola sata, evo samo sto sam jeo. Nemam neku inspiraciju za pisanjem... Ej, da.

Hahah, ja sam se ovih dana razbijao od višanja i trešanja.

Moderator: sanela
Ok sam, radim dosta ovih dana, evo sad dodjoh sa sljake, u stvari pre pola sata, evo samo sto sam jeo. Nemam neku inspiraciju za pisanjem... Ej, da.
Hahah, ja sam se ovih dana razbijao od višanja i trešanja.
licaninsasela wrote: ↑Fri Jun 12, 2020 7:22 pmI neka si napravila totru od visanja i ananasa. Mogla si i ledeni vjetar od svega, ali uglavnom mi to djeluje smisljeno. Ananas i visnje ne propadaju u dva dana dok ove jagode i tresnje sigurno. Znaci danas sve stuci pa kako bude. Mozda to i je bio krajnji ciljFrajla. Na more? Nemoj kod nas. Odi dva tjedna u neke toplice i bit ce bi bolje nego na bilo kojem moru. Toplice su zakon ako su luksuzne. Welnes masaze saune komadi muski te masiraju...topla voda..cuda nevidena.. Nema kera bar kod nas . A cijene osle u kaficima u nebesa. Zalim sve koji idu u hr na ljetovanje jer je sve to teska prevara. Jedino u istru ako imas dovoljno para ili tamo zupa dubrovacka di je sve luksuz ali i dan 600 eura. Odi u grcku. Tamo za pristojnu cijenu imas tri tjedna hotel puni pansion. Tako moji teta i tetak. Stariji ljudi. A tamo di sam ja imaju kucu i nece ni prismrditi guzice nego djecu gone iz njemacke tamo. U grcku. Znaci dva dobra filma i spucat jagode i tresnje. I onda naravno na sudoku. Idi na tezu i ponesi kemijsku. Trebat ce ti.Frajla wrote: ↑Fri Jun 12, 2020 4:18 pm Ja sam tu, samo naleti guzva kod mene pa ne pisem...
A i sta da vam pisem? Da sam juce isla da berem tresnje i jagode, ubila se od istih, dosla kuci i napravila toru od ananasa i visanja
Ne valja mi ta rabota, nisam se dobro organizovala
Dumam gde cu na more, Pratim situaciju gde se otvaraju granice i trenutnu situaciju sa koronom.
Nisam pametna, sta vi mislite?
Jagode i tresnje su davna proslost, sudoku je jutros radio:)licaninsasela wrote: ↑Fri Jun 12, 2020 9:12 pm nturizma.neznam za taj kolac. Prvo ime. Kazes ananas i visnje? A sta je sa jagodama i cresnjama?