Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
licaninsasela

Re: Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe

Post by licaninsasela »

.
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 5:29 pm, edited 1 time in total.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

.
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 5:29 pm, edited 1 time in total.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

N
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 5:30 pm, edited 1 time in total.
Nesa_neske_01

Post by Nesa_neske_01 »

licaninsasela wrote: Mon Jun 08, 2020 9:46 am Ljudi padam ko kruska od lijekova. Razmisljam da im kazem da to malo uspore ili smanje ili ukinu i da me stave na brufene ili tako nesto. Navucu se ovdje garant ako ovako se nastavi. Klikeri proradil pa padam u depru uopce sta sam tako nafilovan. Sta da radim? Mozda bolje trpit bol, nije to da su mi odrezali nogu pa da je grozota. Moze se podnijeti. Osjetim kad popuste lijekovi. I ranu kuka i unutra da boli ali psiha mi pada pa sam u banani. Di je Frajla i Yasu da mi daju savjet. Ja se ne ustrucavam traziti pomoc ij nije mi bed.
Slusaj lekare. Prosto. Nisam video kakav je problem sa nogom, koliko je ostecena. Ti bezis od samog sebe. Hoces da ides na brod a lezis u bolnici pod jakim lekovima i povredjenom nogom.
Citao sam i par postova pre ovoga.

Jedna prica mozda se pronadjes:
Moreplovac kao i ti, bio je jedan stariji covek od tebe. Imao je porodicu. Sa tim sto taj moreplovac nije imao problem zavisnosti i bio je zdrav.
Umro je na brodu. Samo umro. Od istrosenosti. Iza njega je ostalo dvoje dece. Odrasla deca srecom. I zena.
On je to zvao "idem na brod" To je fraza kada ode po 6 meseci ili godinu dana na more. Imao je visu skolu vodio neko odeljenje za elektroniku na brodu.
Medju tim porodicama koje sam poznavao bilo je kapetana, oficira, podoficira. Nasi ljudi sa primorija. Ne razumem se tacno u njihove poslove samo ti prenosim.

Nemas ti mira sa sobom. Uvaljujes se iz problema u problem.

Razmisli kakvo ti je stanje sada? Gde ces, gde juris? Znas li?

Da li mozes da premostis sve sto zelis oko odlaska na brod i lutanja po belom svetu? A da prezivis sa porodicom kuci za sada?
Frajla

Post by Frajla »

licaninsasela wrote: Mon Jun 08, 2020 9:46 am Ljudi padam ko kruska od lijekova. Razmisljam da im kazem da to malo uspore ili smanje ili ukinu i da me stave na brufene ili tako nesto. Navucu se ovdje garant ako ovako se nastavi. Klikeri proradil pa padam u depru uopce sta sam tako nafilovan. Sta da radim? Mozda bolje trpit bol, nije to da su mi odrezali nogu pa da je grozota. Moze se podnijeti. Osjetim kad popuste lijekovi. I ranu kuka i unutra da boli ali psiha mi pada pa sam u banani. Di je Frajla i Yasu da mi daju savjet. Ja se ne ustrucavam traziti pomoc ij nije mi bed.
E kako ne znas da uzivas jebate ahahahag

Pa cuj u bolnici si,probaj ili da ti smanje ili nesto drugo, ako boli uvek mogu da te dorade, al se ne igraj ipak je bio ozbiljniji zahvat

Par dana u bolnici nije tolika frka, samo ne nosi kuci nista od tih lekova.
Tako mora sada i izdrzi,ne sjebavaj se sada zbog toga a tek te operisali.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

.
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 5:30 pm, edited 1 time in total.
Frajla

Post by Frajla »

licaninsasela post wrote:

Idem sad razmisliti pola sata da Neletu objasnim te crnjake koje on voli citati. Necu se upecati nego malo objasniti ovako nadopingiran. Imam sad dar govora i sve volim. Sad bi i sa bebacem nasim naso zajenicki jezik ali bi mu na kraju opet reka da ssere i jede govna. Znas na koga mislim. Sad ce i on se naci prozvan pa da cujem opet jedan dnevnik ka i prije. Zanimaju me traktori i ta mehanizacija da vidim ja sta on sve to ima kad zive od toga. I drogira se dopom. Uvjeten sam. Makar vikedom se sukne. A hebate moram se smijati ka ga se sjetim.
Jurke je ok. Jos da se sa lirike pomalo pocne skidati onda ce biti pitpuno ok.
Za mladog vojnika nista ne mogubreci jer mi sve to izgleda predobro i lagano. To mi je cudno. Ali moguce je sve. Djeluje da ia mocnu volju. Bar za sad.
Sta je sa crnogorkom? Ta od dice ne moze ni cigaru i kavu popiti.
Idem razmisljati.
Hvala Frajlice. Idemo tako kako kazes. I Yasu je jucer reka onako pi svome. Znas njega.

Opet si u svome elementu :)
licaninsasela

Post by licaninsasela »

[
Nesa_neske_01

Post by Nesa_neske_01 »

licaninsasela wrote: ...
al ove sestre ovdje, jebiga, jebozovne su do zla boga. Pa di ih nadu take. Noge dobre, giza jos bolja, o sisama da ne pricam, a dvije sam skuzio koje nose naocale za vid. Te me ubijaju kad ih vidim. Padam na naocale. Volim take zene i mozes ga jebati. Uh da je bocniti jednu kad bi moga. Pitat cu ja za par dana da mi malo da jedna od njih. Ne stidim se ja pitati. Onako lagano ali direkt bez okolisanja. Vole se one sve kidati. Pa ko i mi i vi. Jebiga ljudi smo. Ko se ne voli malo mazniti. Jos ak je onako nepredvidivo na brzaka.... Ma pusti me u picku materinu Frajla sad sam se samo napalio. A kateter izvaden. Pitat cu sigurno. Ko pita taj ne skita. Nas bebac bi se prvo zaljubio pa mjesec dana bario pa bi se nacugo ili dopiro da skupi hrabrost i onda sce ujebe. 34 godine nije naucio da su zene ka i mi. Daba mu objasnit kad nema to u sebi. Al ja bi volija da nade neku dobru curku koja nije sponzorusa i koja voli raditi u plasteniku, raniti svinje, cistiti crijeva za kobasice, naravno voziti traktor i konbajn i kuhati, cistiti a ne lakirati nokte ili umjetne da ima i specijalno da ni slucajno nema umjetne trepavice. Hehe
hahah
Lika idi u p.m. :mrgreen:
Bebac je StopBup! aaaa Kladim se...
Nesa_neske_01

Post by Nesa_neske_01 »

Za jednu forumasicu. Ti se pravi da ne vidis ovo, kao nije za tebe ;)
Image
Verovatno sam pogresio...
Locked