Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe
Moderator: sanela
-
Re: Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe
H
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 5:21 pm, edited 1 time in total.
-
.
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 5:21 pm, edited 1 time in total.
Pa dje ste ljudiii, nidje vas nema!!
Mene ovaj virus ( i koji vise i ne vjerujem u potpunosti, i imam gomilu sumnji) skroz unazadio u svakom smislu sem u mentalnom
Jedina dobra stvar u svu ovome sto sam prestala mislit kako se osjecam, i cini mi se da mi je mentalno zdravlje nikad bolje.
Ima li vise zavisnika ovdje sem Suba??
Mene ovaj virus ( i koji vise i ne vjerujem u potpunosti, i imam gomilu sumnji) skroz unazadio u svakom smislu sem u mentalnom
Jedina dobra stvar u svu ovome sto sam prestala mislit kako se osjecam, i cini mi se da mi je mentalno zdravlje nikad bolje.
Ima li vise zavisnika ovdje sem Suba??
-
.
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 5:22 pm, edited 1 time in total.
-
N
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 5:22 pm, edited 1 time in total.
Kad je neko svez, treba da izbegava forum, narocito tebe, puno mracis.

Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
-
E
Liko, jesi spreman?
Jurke gde si nestao?
Jurke gde si nestao?
Meni je juče i danas bilo ekstremno truba, praznina, crnilo, bedaci neki, evo popusti pre nekih 2 sata. Nemam baš neke volje za pisanjem, nego videh da me je Loki pomenuo, pa reko' da se ulogujem. Kad me popustilo to stanje, naterah se na trening i turu trčanja, to mi je značilo, sad sam prilično ok, ali nekako konfuzan.
Mene živo zanima kako su Xxxana i Jurke...
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Mislim da si mu odgovorio na temi gde te je i pitaoStopBup wrote: ↑Fri Jun 05, 2020 10:15 pm Meni je juče i danas bilo ekstremno truba, praznina, crnilo, bedaci neki, evo popusti pre nekih 2 sata. Nemam baš neke volje za pisanjem, nego videh da me je Loki pomenuo, pa reko' da se ulogujem. Kad me popustilo to stanje, naterah se na trening i turu trčanja, to mi je značilo, sad sam prilično ok, ali nekako konfuzan.
Cemu isto pisanje na razlicitim temama?