Raja ne da našu kaficu!!!!!
Moderator: sanela
Pozdrav, pozdrav i od mene :smt006
Ja sam polusmrznuta maloprije došla kući. Cijeli dan hodam tamo-vamo po gradu, završavam milion stvari. Šta ću, mora i to neko. Dok vi ovdje ispijate kafice i dangubite hehehe
Ja vam ko čistačica dođem - briši ovo, briši ono hehehe
A kod mene DSL radi ko sat. Ne znam kako bih sad na dial up prešla... katastrofa!!!!
Pozdravljam sviju, da nekog ne bih izostavila
Sanela
Ja sam polusmrznuta maloprije došla kući. Cijeli dan hodam tamo-vamo po gradu, završavam milion stvari. Šta ću, mora i to neko. Dok vi ovdje ispijate kafice i dangubite hehehe
Ja vam ko čistačica dođem - briši ovo, briši ono hehehe
A kod mene DSL radi ko sat. Ne znam kako bih sad na dial up prešla... katastrofa!!!!
Pozdravljam sviju, da nekog ne bih izostavila

Sanela
Pozdrav Saneli iz zaledjenog Nisa. Ovde je samo -15
Sto se ciscenja tice, plasim se da ces imati jos posla. Srpski provajderi ne rade bas najbolje. I to oni kablovski. Dial up necu ni da komentarisem.
Nego, gde nam je Omar. Ko kuva kaficu?

Sto se ciscenja tice, plasim se da ces imati jos posla. Srpski provajderi ne rade bas najbolje. I to oni kablovski. Dial up necu ni da komentarisem.
Nego, gde nam je Omar. Ko kuva kaficu?
Slobodna sam da promenim mišljenje i izaberem drugaciju budućnost ili drugačiju prošlost.
ma ne mogu probala sam.... nista do veceras. do tada se gubim.......
blahhhh.
ps bila sam u osnovnoj skoli(preschool)-radila sam sa autisticnom djecom. cijeli dan. eto super je bilo ....bolje nego da sam u srednju. nisam za to danas bila.
kod mene je vrijeme superiskaaa....sorry
blahhhh.
ps bila sam u osnovnoj skoli(preschool)-radila sam sa autisticnom djecom. cijeli dan. eto super je bilo ....bolje nego da sam u srednju. nisam za to danas bila.
kod mene je vrijeme superiskaaa....sorry
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
- mise en place