Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
licaninsasela

Re: Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe

Post by licaninsasela »

[quote=
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 3:15 pm, edited 1 time in total.
Jurke

Post by Jurke »

licaninsasela wrote: Fri Apr 24, 2020 11:26 pm
Jurke wrote: Fri Apr 24, 2020 10:26 pm Lože li tebe Liko specijalno zene srpkinje kao mene recimo hrvatice i njihov naglasak?
Pa sta ja znam iskreno su ti sad reci. Kad je bija rat prvo sam bio sa jednom curom iz vukovara. Pola pola je bila. Tata srbim mama nasa. Veza pukla radi dopa. Jako dobra cura i pricala je ekavicom . onda sam bija sa cistom srpkinjom isto iz vukovara. S njom sam bija par miseci i ostavio sam je radi dopa. Danas je vrhunska sportasica ustvari bila je. Sad je trenerica tog sporta. Isto je pricala ekacicom. Mislim da me i dan danas voli. Nise udavala i uvik je sama. Cesto se cujemo. Te cure su bile izbjeglice iz vukovara. E onda sam bija sa jednom beogradankom. Starija od mene tri godine bila. Dolazila je svake godine tu blizu mene na odmor. Bila je izuzetna cura. Studirala je japanski, volila je cugati, pomalo i drogirati ali samo umjereno i rijetko. Volila je u slobodno vrijeme tenis igrati. S njom mi je super bilo par godina. Ali to je trajalo sve kad zbrojis mozda pola godine da smo bili zajedno. Posli se udala za nekog kako je rekla debila koji ima lovu a njoj to treba jer nikad nije radila nego se bavila ucenjem japanskog, slikala je, upisala je akademiju..uglavnom cura za sve a pricala je beogradski. Uglavnom rado je se sjetim i cujemo se tu i tamo. Vidili smo se prije par godina i zabrijali to te mjere da smo zavrsili goli u moru ali ja nisam moga opaliti je. Mada smo odigralli predigru,ona cugnila, pusila je koks i hors ali ja jednostavno nisam moga radi toga sta sam ozenjen. Jako zgodna cura i dan danas. Dobre sise, guza , noge cilo tijelo , lipa jako u licu i dan danas. Jebiga nisam jebac doma. Da smo bili primjer negdi u srbiji ili vani opalili bismo se sigurno. Ovako nula bodova. Ne pali me jezik jer sam cuja sve jezike svita i bija sa svim zenama svijeta. Doslovno. Najvise me jos pali tamo oni norveski danski jer kurca .ne razumim a picke su boli glava jako jebozovne i vole se dobro jebati. U saune tamo idem pa se drobimo u saunama. Samo tu uglavnom ja zadovoljim sebe jer nisam jebac ka ti Jurke da mogu dugo jebavati. Ja ako 10 minuta izdrzim to je za mene puno. Jrbi ga Jurke. I to platim tamo po 300 400 eura. Al mi nije za za tih 10 minuta biti sa primjer norvezankom od 35 40 godina. Klinke ne dolaze u obzir.
Vidiš ja nisam imao nikada zenu druge nacionalnosti kraj sebe. Večito sam voleo kazem zrelije od sebe i iskusnije zene. Nisam voleo prodavati maglu klinkama kao što to vecina muškaraca radi, samo zarad toga da bi autoritet om i bajkama manipulisali njima... Gledam kolege svoje neke, čak i šef koji je klasična gunjčina se ostrvo na devojku koja bukvalno cerka moze da mu bude. On 76, a ona 98. Vikom i drekom je ko kozicu preplašenu sateruje u ćošak prvo, a onda na očigled svih nešto mrsi. Ono dete i dečka ima, ali boji se i za posao otprilike i kao i sve klinke se prima na starije muške od sebe. Dodje mi da mu kazem zeni i da ga zajebem. Zasluzio je ponašanjem. Ostale zene u firmi ga odjebale na prvu jer je govno i seljak neopevani, pa viče na njih po celi dan u prolazu. I na muške galami... Na mene ne sme jer sam ga izdigao davno još uza zid kada smo bili sami i trazio da me samo jednom udari da bi mi pukao film i da zaboravim gde sam i prebrojim mu rebra i zube... Kao pička je cutao i sada me zaobilazi u luku. Jedino se jede što mi ne sme reci ništa, a još riba na koju se prima isto i on i pola firme samo što me ne uzjaši na mom radnom mestu, a on popio korpetinu jer je gunj, klasičan. Ja necu ništa sa njom, ali očijukam da mi prodje brze radno vreme i sve oči uprte u nas i svi bi da doznaju sočne detalje, ali mogu se jedu samo jer ih nema. Čista zajebanciju izmedju mene i nje. Nju sam hteo da privedem zajedno sa zenom i pristala bila, ali ne vredi kada je zent od muža prevelik i ostalo sve na priči, a ja da se zavlačim sam sa njom negde posle posla ne zelim.
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... :D
Frajla

Post by Frajla »

A jeste se raspisali....
Jurke

Post by Jurke »

Frajla wrote: Sat Apr 25, 2020 8:39 am A jeste se raspisali....
Jesmo, meni zanimljiva ova diskusija sa Likom, mada me interesuje i vaše gledište?
Lika vam postavljao neka pitanja, ali vas nema se javite... .
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... :D
licaninsasela

Post by licaninsasela »

[quot
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 3:16 pm, edited 1 time in total.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

.
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 3:16 pm, edited 1 time in total.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

L
Frajla

Post by Frajla »

Liko ja sam u guzvi
Imam goste pa ne mogu da ti odgovaram
licaninsasela

Post by licaninsasela »

.
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 3:17 pm, edited 1 time in total.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

[quote
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 3:17 pm, edited 1 time in total.
Locked