Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe
Moderator: sanela
-
Re: Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe
.
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 3:11 pm, edited 1 time in total.
Hehe, Lika i druga dimenzija. Opravdavam to mićo. Zajebano je 10ak meseci na brodu. Moraš naci razonodu jebiga...
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... 

Naravno, samo flert sa ukusom. Onako kulturi a. Ne ono ko drvoseča ili gunj klasičan. Uostalom ja samo uputim prijatan osmeh i pogled za početak, a onda ako ima povratnih signala započne igru...Frajla wrote: ↑Fri Apr 24, 2020 7:37 amTreba umeti kvalitetno flertovati.... meni nije nikakav problem da budem krajnje neprijatna ako mi se salju direktni signali.licaninsasela wrote: ↑Fri Apr 24, 2020 6:58 amjjoj kebem vam sunce ispada sada jos samo da sam ja navjerniji svojoj zeni. I Nina i ti tnaci volis malo sa strane. Frajla naivna pa misli da se nemoze naci 15 minuta za zurno okidanje na brzaka negdje sa strane. Nina i Jurke su za sada tu najjaci. Frajla je isfurana cura ali s malo neke carolije moze se pretvoriti u zajebanu zenu. Znaci jedino ja ne varam zenu? Pih jebenti zivot a da znam kako se flertuje i da imam muda osa bi ovu moju zubnu tehnicarku sta oce da se razvede i sta mi je jebozovna, osa bi je okinit pa makar mi ova posli jaja odrezala. Pa ja gledam svi se jebu i svi imaju ljubavnica. Ja nikad. Ma idi u picku materinu vise. A nikad nevaljam.Ninocka wrote: ↑Thu Apr 23, 2020 9:49 pm
Ahahahhahahahaha... nadje nadje !!
Iskreno, ja zudim za nekim uzbudjenjima, zanosima...
Nisam vala neka gimnasticarka da se razumijemo, A ni preljubnica ali nije vala samo da buljim u muza cijeli dan i cekam da doje sa posla... i zivjecemo srecno do kraja zivota.
A pazi ti Jurketa on sve kuka o zeninoj prevari, a ovamo lijepo to upakuje kad je on u pitanju ...
Jurke sumnjiv si
Edit
Bachih jedan ril edit
Vice cenim osobe od akcije:)
I Liko nekada ne treba flert, nego “ufati” zubnu trhnicarku kad se bude najmanje nadala
Edit
Edit
Nisam više toliko za akciju, valjda sam se zamorio ovim skidanjem pa nemam mozga toliko da petlja trenutno...

Nisam ja Liko sakupljač trofeja, a i volim da to bude sa ukusom. Gledao sam da i ako padnem kod žene da to bude vredno toga, a ne da me pita šta ti je ovo trebalo sa ovom ili onom... Drugo, nikada nisam lagao da nisam oženjen. Burma je uvek na ruci i nikada je nisam krio...licaninsasela wrote: ↑Fri Apr 24, 2020 7:02 amNe seri Jurke. Jebac si i to ces uvik biti. Cim budes ima priliku jebi. Poslusaj ti. staroga naivnog Liku. Sve sta hoda na dvi noge baci pod jaja. Posli vidi sta si opalija. Ali deri i nema tu stajanja. Ka sta se u zivotumora radit tako se mora i jebat.Jurke wrote: ↑Thu Apr 23, 2020 10:18 pmHehe pa naravno da upakujem, jok sam cu na sebe drvlje i kamenjem... To sam njoj ostavio... HeheNinocka wrote: ↑Thu Apr 23, 2020 9:49 pm
Ahahahhahahahaha... nadje nadje !!
Iskreno, ja zudim za nekim uzbudjenjima, zanosima...
Nisam vala neka gimnasticarka da se razumijemo, A ni preljubnica ali nije vala samo da buljim u muza cijeli dan i cekam da doje sa posla... i zivjecemo srecno do kraja zivota.
A pazi ti Jurketa on sve kuka o zeninoj prevari, a ovamo lijepo to upakuje kad je on u pitanju ...
Jurke sumnjiv si
Edit
Bachih jedan ril edit
Edit
Znam da sam kučka jer sam očekivao da ona bude verna, a ja da bačam pogled sa strane jbg. Medjutim ja nisam ništa osim flerta imao dok nisam nju skontao šta radi. Nije da nisam što kažeš i ja imao žudnju itd
Tek onda sam prepustio mašti na volju jedno tri godinice i bogami nije da nije bilo lepo, ali i zahtevno..
Zato sam odustao da se cimam, a i nije vredno. Jednostavno mi nije to to. Ima tu uzbudjenja, ali...

Ma stara si ti kajla, samo nisi trebao telo seci i nagraditi ga. Šta si tetovirao mićo?licaninsasela wrote: ↑Fri Apr 24, 2020 10:19 am Ma kad sam picio djecjim kolicima to nije bilo normalno. Nisam se mogo otarasiti zena. A nije mi ni palo napamet da njima nije do bebe nego do mene. Koji sam ja naivac. A i nisam nikad doma bio u filmu da prevarim zenu. Ma ni sada. Al zubarka mi bas vadi mast. Ostat ce to na prici samo. Znam ja sebe. Ne mogu ja to napraviti doma nikako. Brodove ne racunam jer to je nekavdruga dimenzija i to je tamo tako kako je. More zeljezo izolacija monotonija i jos milijun drugih problema al nisu to izgovori. Svjestan sam ja toga itekako. Al evo, uvik sam se vratio kuci zeni i dici i o tim zenama niti ne razmisljam. Ok nekad se sjetim neke ili mi se koja javi. Ali se sve sada svodi na frendovski razgovor. A i da ocu sa svima njima reci samo cao potrajalo bi cijeli dan. Nazalost bilo ih je na nekoliko stotina. Ko to zna koliko. Imam jednu kutiju za dinde. Tu svega ima. Ogrlica, prstenja, kamenja, njihovih svetaca, krizeva, krunica. .. Nema cega nema.. Sve sitni pokloni za mene od njih. Stotine toga. A id nekih nisam dobija nista osim gacica. To je pomorska tradicija. Doniti na brid gacice od gospodice koji si opalija. Al to ostane na brodu ili na kraju zavrsi u moru. Ima dileja koji su i gacice nosili doma pa zene nadu pa ajmo razvod. Dada znam ih dosta di je rastava kumovala zbog takvih srvari. A bilo je i onih sta su hiv donili kuci. Pa zenu zarazili pa se djeca rode bolesna. I takve znam. Evo ja cim dodem doma prije kuce odem izvaditi krv i cekam da me nazovu. Prije se cekalo tjedan dana. Sada tri dana. Ali sam i pametan pa zadnjih par mjesec broda nema nista od gimnastike. Upravo radi inkubacije virusa. Ima nesto i mozga u mojoj glavi. Jako pazim na ti. Ubija bi se kad bi zenu zarazija.ustvari ubila bi ona mene ka macica. Sto posto. Znaci Frajla imam predispozicije da budem kurvar? Kako cu ja ti kad neznam ni kako a i bojim se zene da ne sazna. A i najljepse je meni s njom. Samo da je malo normalnija i da ne moram toliko cijepati po njenoj ribici koliko ona oce. A oce non stop. Odu djeca na 15 minuta van i eto ti vraga. Ajde brzinski skok i ubod. Pa navecer, pa joj se ne spava u 4 ujutro pa me probudi. Pa ujutro. Ma uzas jedan. Neko misli blago meni. Ma kurac. Pa to je ziva pokora toliko se jebavati.

-
.
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 3:11 pm, edited 1 time in total.
-
[quot
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 3:12 pm, edited 1 time in total.
-
.
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 3:12 pm, edited 1 time in total.
-
.
-
[quo
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 3:13 pm, edited 1 time in total.