Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
licaninsasela

Re: Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe

Post by licaninsasela »

R
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 2:31 pm, edited 1 time in total.
Jurke

Post by Jurke »

licaninsasela wrote: Mon Apr 20, 2020 9:57 am I pa ovo je stranica o glupostima i ovdje neces dobiti pomoc u vidu kako se skidati ili pricati o drpgi. Ovdje mozes drobiti sta dot ti padme na pamt a ne se praviti pametan. Ako ti teba pomoc u vidu skidamja ili nekavdruga pomoc ovdke imas hrpu kvalitetnoh savjeta sta da radis i kako da se postavis prema problemu. Ovdje mozes pisati kako promatras kako trava raste i koji tip zivotinjavte nakvise pali. Koza, babuni, zmije itd. Lobodno bez osudivanja mozes da pises o svpjim nakgorim nocnim morama, fetisoma ili sta ti vec dapne na pet. Samo ne trazi pomoc kako se skiniti jer stranica tome nije ni napravljena mi predvidena . kuzis? Ima ovdje likova koji pomazu ljudima i ima ovdje hrpe takvoh stramica
Ova to nije i ja kao ofoitelj nje ne zelim ovdje rijevi tipa dop trava sub ili treba mi pomoc. Ova stranica to nije i nemoj me radi toga osudivati. Ako ti stranica ide na jetru ili na kurac jednostavo je izbjegni jer ovdje neves cuti i procitati nista pametmno. A ako se imas potrebu slidati sa necega imas hrpe tih mazerijala di je sve ma u najsitnnije tocjlke sve razradeno. Eto oxo izvini ali na krivoj si tebi cini mi se
Al vec kad si tu imam jednu dilemu koja me muci cili zivot. Tice se knjizevnosti i pravilnog izgovpra pa akp zmas ili znas nekog ko bi to moga znati pitanje glasi. Dal se knjizevni kaze npr. Dobio sam po picki ili se kaze dobio sam po picci. E sad dobro zvuci i po picci i po pocki ali meme zanima sta kazu lektori i profesori hrvvatskog ili srpskog jezika. U dilemi sam jer nekad kazem ponpicci a nekad kazem po picli. Ni sam neznam sta je isprabbno. Jebiga oxo. Ako te stranica nervira stvarno ti ne mogu pomoci. Imas mogucmmost otvprit sta ti mislis da je ok i da ces ljudima na taj nacin pomovi. Ovo je stranica uglavnom za odmaganje pa zamoli Sanelu da ju jednostavno obrise tak te toliko jebe i stvar rijesena. I sta koji kurac na ovpj stranici spominjes esbe a i sta te on sad jebe u zivotu. Nema on veze za ovom stranicom i nemoj covjeku davati zasluge za nesto sta nijevzasluzio. Omas milijum stramica di se covik.spominje a ova je iedu tga otvorena da gase malo rijesim jer mi je pun kurac i dopa i suba i cendramja radi pada.
Ok oxo? Zamolu Sanelu da stranicu uline a do tada ce teme biti od babuna propalih sportasa, zmija, dobre klope, pitanja tipa tasto uskrs a zaso vaskrs i tako. Uglavnpm cisti intelektilarizam ako sam dobro reka. Znaci dilema. Po picci ili po picki? Ako znas odgovor reci ako ne znas onda ajde kod Sanele pa se zali jer je ovo ipalnforum za pomaganje narkomamnima
Inace za tvoju infoacinu svi.kpji su na ovpj stranici su za sada cisti i pobojedili su svoju guzicu po tom pitamju. Zato o nema mjesta za Sb dok se ne ocistinpa moze ka d se sredi ovamo jer i on ima kapacitet da zna dal se ispravno kaze po picci ili.po.picki. kuzis?
I jedno i drugo je pravilno Liko. I po pičci i po pički. Ahahshahaa... Vidim ja da su tebi ti babuni i njihova nudistička sloboda zapali za oko hehe... Nego me brineš sad sa tom matorim švabicom. Juče ona kod tebe na šnaps, jutros joj ti nosiš burek i jogurt... Nemoj te mazne baba čuvaj se... 😜 Nego skup vam kruh bre! Kod nas kleb 40 dinara ni pola eura. Vama kruh 12kuna ili je to za dva kruga. Koliko sam skontao, 7.5kuna je euro?
Last edited by Jurke on Mon Apr 20, 2020 10:27 am, edited 2 times in total.
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... :D
licaninsasela

Post by licaninsasela »

T
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 2:32 pm, edited 1 time in total.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

A
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 2:33 pm, edited 1 time in total.
Jurke

Post by Jurke »

licaninsasela wrote: Mon Apr 20, 2020 10:32 am
licaninsasela wrote: Mon Apr 20, 2020 10:18 am
oxo wrote: Mon Apr 20, 2020 9:10 am savet (prvenstveno za stopbupa i licaninasasela, ali i za ostale)

kada napises post i hoces nesto da dodas, za to imas edit dugme u gornjem desnom uglu u obliku olovke. ne pises 5 postova jedan za drugim

kada neko dodje ovde da mu treba neka informacija ne moze da se snadje od gomile gluposti koje pisete

za chatovanje treba da postoji jedan topic, a ne da to radite na svakom topicu (on vec postoji i zove se 'nasa vesela jutarnja kafica' ili recimo 'o bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima').
Uopce te ne razumim sta sibtija reci tim editom. Mi se ovim sluzimo kako se sluzimo i nakd nikome do sada nije smetalo da li stiscemo edit ili ne. Dal cu nesto pametnije reci ako stisnem edit. Ajd moli te editiraj negdje druge anas seljobere koji ne znamo editirati ostavi nas da se snalazimo ka i do sada. Di je problem oxo? Mobi edit? Not claim to be not me. Zanima. Nisam u gidini pana ni jefan smajlic stavio zato sta ih neznam staviti i ti meni sada pgricas o nekom editu psa da se tek onda nista ne kuzimo. Reks sam ti ako ti je mrsko citati nase kilometarske postove otvori svoju szranicu pa se redovito edotuj i citaj smisleno i pomazi drugima. Inace mi smo ovdje uglavnom govna koja uzivaju u tudoj muci i ne znamo dati niti jedan kvalitetan savjet nikome. Jelnikonovdje zna editirati te pistove i da li budu onda sta pametmniji kad ubacis taj edit.
Jurke kakav si danas edit?
Frajla jel sta bolje tamo kod tebe edit?
Jasu za tebe samo edit.
Nonocka kako klinci miz i ti edit?
Ja idem caj napraviti edit.jel to to sad oxo? Edit
Poz ljudi edit.
Oxo meni se cini da ti mene namjerno zajebavas. Kazes ima steanica nasa jutarnja kavica pa se tu lhudi lipi ispricaju. Oxio. Ja kavu ne pijem samo caj. Da otvorim stranicu nas veyeli jutarnji caj i gledanje stare svabice u toplesu. Baba nosi badic jos od vrimena titanika. Spustibga do picica da joj sise dodu do izrazaja. Do koljena joj visevalnto je svabica ona to moze a ja da se skinem eto ti odmahbmurije radi gludnog ponasanja. Baba kad se skine svi cvrci preskoce suhozid kad izbaci sise, parbon koljena.
Jurke ti sad mene zajebavas. Ne moze biti knjizevni i po picci i po picki. Treba to pitat nekog mudrijeg i starijeg od nas. Izgleda da smo zeleni jos za takve misaone stvari. Mozda bi to dorde balasevic zna. Almkako doci do njega. Imam osjevaj da bi on zma odgovor na ovo pizanje
Edit.
Jurke jel.se danas radi? Edit.
Ne radim ni danas divnog li čuda heheh. Književno sto posto tačno u srpsko hrvatskom pravopisu i po pički i po pičci. Bitno je da se po istoj daje... Jutros sam se probudio ukočen od spavanja u predelu krsta. Uzassss
Danas mi je cerkici 9. rodjendan, a juče je moja ljubav postala punoletna. To jest od juče je 18 godina od kada sam smutio i smuvao moju dragu...
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... :D
licaninsasela

Post by licaninsasela »

U
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 2:34 pm, edited 1 time in total.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

V
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 2:34 pm, edited 1 time in total.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

I
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 2:35 pm, edited 1 time in total.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

J
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 2:36 pm, edited 2 times in total.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

E
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 2:36 pm, edited 1 time in total.
Locked