Da strašni kič i ne normalne lobanje. Dobro je pa su se istrebili medjusobno dok još nisu napravili potomke... Što manje da ih je...licaninsasela wrote: ↑Sun Apr 19, 2020 10:43 am Da dobra ko statacija Frajla. Cemu suncane dozluke ok 200 eura na nosis ih na tintari mjesto na ocima. To ti je u splitu sa zenama tamo. Pa kupi si rajf mamu ti jebem pa ga nosaj na kosi. Ali ne. Suncane obavezno umisto rajfa i sta vece ono cudoviste od znaka versacea ili sta veci znak od firme to bolje. Padne mrak a svaka zena ili seljober na tikvi suncane. Pa di je tu pamet. Evo ja kupio sebi onaj stari model rejbanki sta su se u vrijeme prohibicije nosile u americi. One sta ne zastarjevaju po pitanju trenda. Uzeo sa slovom p. Polaroid. Dao 1400 kuna. I nosim ih u autu kad je suncano ili kad je vani sunce. Nikad ih nisam stavio na bundevu da mi sluze ka neki rajf. Pa zna se cemu sluze suncane. A i to za trenerke si u pravu ali tesko ces iz seljobera sa balkana izbiti seljobera. Jebote kad se sjetim sa tv onih beogradskih kriminalaca. Donji dio trenerke i koznajakna. Kako ono? Dizelasi. Ono je vrh seljoberizma bio i mislim da do danas nije nadjebena ta moda. To je strasno nesto bilo. I naravno jedno sest kila zlata oko vrata. Moro si nositi onaj pojas sta ga nose dizaci utega kad se sredis sa toliko zlata. Ono je teski kic i neukus bija. Strasno nesto
Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe
Moderator: sanela
Re: Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... 

-
.
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 2:22 pm, edited 1 time in total.
Od vere se krece pa onda i sve ostalo. Vas je zapad odvojio od nas i pokrstio i sad ima način da nas stalno zavadja i pali vatru kada god im se prohte.licaninsasela wrote: ↑Sun Apr 19, 2020 10:46 amZanimljivo sta su ti svecrnici napravili namjerno razdor medu istom vjerom.Jurke wrote: ↑Sun Apr 19, 2020 10:23 amUskrs i Vaskrs je isto, a i ovde biju glavu, a razlike nema Liko.licaninsasela wrote: ↑Sun Apr 19, 2020 9:35 am Zasto Vaskrs kod vas a kod nas Uskrs. Koja je to razlika u igri rijecima. Sta konkretno znaci Vaskrs? Ozbiljno pitam jer ne razumim pa zato pitam

A vera je vera po meni. Bitno je da se veruje, a razlike po meni na kraju ni nema. Drugi je traze da bi nas svadjali. Svi verujemo u svevišnjeg, bilo da smo pravoslavni, katolici, muslimani ili jevreji. Svi smo isti u biti...Jurke wrote: ↑Sun Apr 19, 2020 10:49 amOd vere se krece pa onda i sve ostalo. Vas je zapad odvojio od nas i pokrstio i sad ima način da nas stalno zavadja i pali vatru kada god im se prohte.licaninsasela wrote: ↑Sun Apr 19, 2020 10:46 amZanimljivo sta su ti svecrnici napravili namjerno razdor medu istom vjerom.
Normalni ljudi ne gledaju da traze razlike i razdor prave, ali dosta je onih drugih i tamo gde ima dosta različitih vera lako je krenuti varnicu...

Čak je i Sulejman Veličanstveni u svojem carstvu dozvoljavao jevreji a i hrišćanima da propovedaju svoju veru, a ovi naši sada nešto mese...

-
[.
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 2:22 pm, edited 1 time in total.
To su nakaze i upravo zato što ni sami ne znaju šta su, dal hrvatskog ili srpskog porekla, što je po meni jedno te isto, mrze prvo sebe, a onda i sve ostalo. Mnogo je protivrečnosti u njima i njih bi ja strpao u celije zajedno sa pedofilima da ne vide svetla dnevnog više.licaninsasela wrote: ↑Sun Apr 19, 2020 10:58 amAha dizelasi. Ma sljam najveci od raspada drzave. Dobro da je bilo dovoljno oruzja pa se gamad istrijebila. Kockoglavi. A u istom su rangu i oni skinsi. Tih kod nas ima ko govana. Mrze sve sta hoda na dvi noge a od onih steroida svi redom picka do picke jer vise ni nemaju jaja od silnih steroida. Cuj mrze srbe zidove cigane ma sve sta nije hrvatsko a kad sam malo zagrebo ispid povrsine oni se kod nas pojavili ka produkt tata oficira jna a mame su im razlicite. Gledam ima ih i po srbiji. Samo tamo mrze hrvate zidove i cigane a garantiram da su ista mjesana govna ko i kod nas. Da i pedere ne vole a uvjeren sam da se polovica njih guzi medusobno prvenstveno jer su to likovi koje nikad nisam vido u zenskom drustvu. A sta kazem nemaju jaja od tih silnih steroida. Pa koji to mozak moras imati da si kukasti kriz tetoviras na prsa a pola obitelji mu njemci satrli za vrime drugog svjetskog rata. Kako to?Jurke wrote: ↑Sun Apr 19, 2020 10:47 amDa strašni kič i ne normalne lobanje. Dobro je pa su se istrebili medjusobno dok još nisu napravili potomke... Što manje da ih je...licaninsasela wrote: ↑Sun Apr 19, 2020 10:43 am Da dobra ko statacija Frajla. Cemu suncane dozluke ok 200 eura na nosis ih na tintari mjesto na ocima. To ti je u splitu sa zenama tamo. Pa kupi si rajf mamu ti jebem pa ga nosaj na kosi. Ali ne. Suncane obavezno umisto rajfa i sta vece ono cudoviste od znaka versacea ili sta veci znak od firme to bolje. Padne mrak a svaka zena ili seljober na tikvi suncane. Pa di je tu pamet. Evo ja kupio sebi onaj stari model rejbanki sta su se u vrijeme prohibicije nosile u americi. One sta ne zastarjevaju po pitanju trenda. Uzeo sa slovom p. Polaroid. Dao 1400 kuna. I nosim ih u autu kad je suncano ili kad je vani sunce. Nikad ih nisam stavio na bundevu da mi sluze ka neki rajf. Pa zna se cemu sluze suncane. A i to za trenerke si u pravu ali tesko ces iz seljobera sa balkana izbiti seljobera. Jebote kad se sjetim sa tv onih beogradskih kriminalaca. Donji dio trenerke i koznajakna. Kako ono? Dizelasi. Ono je vrh seljoberizma bio i mislim da do danas nije nadjebena ta moda. To je strasno nesto bilo. I naravno jedno sest kila zlata oko vrata. Moro si nositi onaj pojas sta ga nose dizaci utega kad se sredis sa toliko zlata. Ono je teski kic i neukus bija. Strasno nesto

-
[
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 2:23 pm, edited 1 time in total.
-
K
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 2:23 pm, edited 1 time in total.
Mentalitet nam je takav, ali smo gostoljubivi ljudi generalno. I umemo uživati u malim stvarima i napraviti sebi gušt i u nemogucim situacijama. Isto kao i ti smatram muslimane za jako časne ljude i sticajem okolnosti sam imao prilike se u to uveriti mnogo puta. Njihova je reč zakon. I ja to cenim. Jer i sam smatram da nešto što obecam i nekome se obavežem da cu uraditi ja to i uradim. Makar i na svoju štetu. Odgajan sam da ne trazim razliku izmedju vera a i u ljudima, osim na dobrog i lošeg čoveka, dobar i loš karakter. Tako učim i svoju decu.licaninsasela wrote: ↑Sun Apr 19, 2020 11:27 am Balkan je leglo zla zato sta ima previse sirotinje a sa sirotinjom se najlakse manipulira. Kako se npr ljudi hrvati i srbi i siptari u njemackoj super slazu i svako svakog postuje? A ovdje susjed susjeda ne moze ocima pogledati. Nema vece srece nego kad komsiji krepa krava. Kako su prije stari ljudi govorili. Sta veca nesteca zadesi susjeda veca radost je u kuci krajem. I moz ga jebat. Podneblje ko stvoreno za izazvat svadu ili rat. Bas smo sirovine od ljudi generalno gledajuci.