StopBup wrote: ↑Tue Apr 14, 2020 5:15 pmMa neee, nego sam te pitao da li to stvarno negde pise, misleci na knjige, ti si pominala da sam napisao to po knjizi, a ja to nisam nigde procitao, vec samo tako razmisljao. Naravno da znam sta sam napisao, mislio sam da li to stvarno pise u nekoj knjizi, to je bilo moje pitanje, no nebitno...Frajla wrote: ↑Tue Apr 14, 2020 4:51 pmPitao si me : da li sam stvarno to napisao... evo ti i to jutrosStopBup wrote: ↑Tue Apr 14, 2020 10:57 am
Priznas sebi poraz, prihvatis to gde si sada u potpunosti, i da moras odatle da izadjes, ali ne precicama, nego polako i da pazis na svaki naredni korak, pa ce stvari poceti da se razjasnjavaju, povratices ili otkriti sebe.
Da, dok je toga "jos samo jednom", od izlaska iz kruga/izlecenja/pobede/uspeha, nema nista.
Drzim palceve vama dvoma, stvarno ste mi dragi, ne posustajte.
Doci ce to sve na svoje, mislim nece samo, nego uz veliki trud, napor i odricanje, pa ce se isplatiti!
U ostalim vestima, bas mi nije dobro, nije da kukam, samo kazem da sam bas rastojen danas. Ne secam se kad sam se gore osecao, i treba tako, pa radih juce na tome da mi danas bude tako.
Osecao si se gore pre par dana kada si suze pustao i sve to lepo opisivao.
Bas mi te je zao! Posebno mi te je zao sto ostajes preko vikenda zakljucan, sto nisi posao uspeo da razradis kada svi zatvaraju poslove kako si planirao,a suzu sam i ja pustila kada si platio kaznu za vreme policijskog casa
Mislis da je samo tebi tako mamas boy?