Raja ne da našu kaficu!!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
Luna

Post by Luna »

e pozdrav...
ujutro idem u skolu....da radim :P . Zamjenjujem profu u srednjoj skoli (computer science hehehe). Imala sam da biram to ili obdaniste cijeli dan :-D . hehe ovo je bilo bolje. ali moram ustati u pola 7. pola 7 aaaaaaaaaa......samo da me ne pocne nervoza drmati da se kao necu probuditi(to mi se uvijek desi i onda ni ne spavam)....zazelite mi srecu da me ne pojedu sutra hehe.
E ljudi gdje nam je Vlado?????
Omare, zvrks Mise...kako ste mi? ne zaboravljam ostale no njih troje su imali tesku sedmicu ;-) ...
pozdravvv

ps Mustafa javi se prije nego sto odes
pps kod mene je bilo hladno...vishe nije. danas je bilo nekih 15tak stepeni. a ja volim zimu. mada u BG kad kosava zapuse brrrr....a tek u SA ona hladna zima sto ti se u kosti zavuce....ali ja i dalje to volim. sta ces.
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
sanela

Post by sanela »

Ej Luna,

Nek je sa srećom... Je li to prvi dan ili si već radila?
Joj ja danas trebam isto u grad. Nakupilo mi se nekih stvari za završavati, pa sad sve moram. Lijepo se utoplim i u grad. A sinoć sam gledala na HRT-u neku emisiju gdje su govorili da kad se temperatura spusti na -10 ljudi imaju osjećaj da je -20. A još nam je hladnije ako puše vjetar.

Puno pozdrava i nek vam bude toplo...

Sanela
Fanatik

Post by Fanatik »

Aaaaa vidi him ,vidi himm sto su him zaledili i sad bi KAFU. Pa đeste rajoooo, sta mai rajooooo.Žao mi onog voza sa onom dijecom, duša hoče da me zaboli.Sta ces tako je to SUDBINA.Nego Sanela da tepozdravim kad neces ti mene, ZVRKY pozdrav, Luno cmokić samo naprijed.
NEGO DA JA PRISTAVIM ,HA SA KAZETE??? :smt044 :smt037
hurma

Post by hurma »

Luna wrote:e pozdrav...
ujutro idem u skolu....da radim :P . Zamjenjujem profu u srednjoj skoli (computer science hehehe). Imala sam da biram to ili obdaniste cijeli dan :-D . hehe ovo je bilo bolje. ali moram ustati u pola 7. pola 7 aaaaaaaaaa......samo da me ne pocne nervoza drmati da se kao necu probuditi(to mi se uvijek desi i onda ni ne spavam)....zazelite mi srecu da me ne pojedu sutra hehe.
E ljudi gdje nam je Vlado?????
Omare, zvrks Mise...kako ste mi? ne zaboravljam ostale no njih troje su imali tesku sedmicu ;-) ...
pozdravvv

ps Mustafa javi se prije nego sto odes
pps kod mene je bilo hladno...vishe nije. danas je bilo nekih 15tak stepeni. a ja volim zimu. mada u BG kad kosava zapuse brrrr....a tek u SA ona hladna zima sto ti se u kosti zavuce....ali ja i dalje to volim. sta ces.
Draga Luno,

Sretno ti na poslu.. mogu misliti da ti je frka, ali ne brini, vec imas takvog iskustva i sigurno ce dobro proci.. nego, reci mi kako mislis da se bojis da se neces ujutro probuditi, pa ne spavas cijelu noc? Od toliko mogucih budilica? Pa reci mami da te probudi i spavaj mirno, a i sto se tice tog ustajanja u pola 7, da te utjesim, evo, ja ustajem svaki dan, oko 6.
Elem, zelim ti stvarno da to odradis sto bolje i obavezno javi kako je bilo. Pozdrav iz Sarajeva i pusa!
hurma
DarkAngel

Post by DarkAngel »

Dobro jutro Spirit! Pozdrav iz zaledjenog Nisa od Erineje i mene! :lol:
Bunar želja ne postoji.
Da postoji skočila bih.
Jedem laž ko keks i ćutim.
Što da znam?I ko da ne znam.
To sam ja i tu je problem,
Silom neću da se menjam.
Fanatik

Post by Fanatik »

MIŠE BRATEEEEEEEEEEEE :smt026 :smt026 :smt039 , naravno za burazera FUKAŠ vazda i vazda i 100 vazda.
DarkAngel pozdrav i tebi, pozdravi Erineju od mene :smt039 :smt109 .
PRISTAVLJAM A MAZIJA JE VOPRA.Ufffff i u kuhinji mi se zaledio kiseli kupus, a taman sam htio da sveknem čašu rasola, heheheheh.
Spirit

Post by Spirit »

mmmmmmmm probudi me miris kafice :drinkers: dobro jutro svima.

Napolju sunceeee, dan ne moze biti lepsi, ali samo kroz prozor. brrrrrrrrr -10 :smt020 ne idem ja nikuda danas :lol:
Fanatik

Post by Fanatik »

oooooooooooo Morgen, morgennnnn.Kakvu kaficu nasa MAMA pije, gorča ili sladja, jaka ili tanka???
Spirit

Post by Spirit »

hehe crnu jacu i malo sladju od obicne

al sam zahtevna ovako u cik zore :lol:

juhu divota jedna kako danas radi internet, dva dana se vec vuce sacuvaj boze, a nocas srbija ispala potpuno sa mreze.
Fanatik

Post by Fanatik »

Pa vidim ja da je i kod nas konekcija bljakkkk, evo fukaš ,crna malo slađa i RAHAT da zasladimo na kraju.OBAVEZAN JE RAHAT!!! :D
Locked