xxxana wrote: ↑Wed Mar 04, 2020 5:22 pm
Da još ovo htedoh da te pitam, pa sam zaboravio. Jesi ti krenula na psihoterapije? Ako nisi, kad ćeš?
Ej, ma samo se stabiliši što je više moguće dok još imaš lufta da ne radiš, posao je SPAS u ovoj našoj borbi! Samo ne treba lenčariti. Ja sad radim privatno, ali jedva čekam da se zaposlim u firmi, treba mi disciplina, ustajanje u 5, pola 6 svako jutro, i određeno radno vreme. Imam opcije za 2 radna mesta, mogao bih odmah da počnem da radim u firmi, ali neću, još sam svež sa dopom smrdljivim, pa neću toliko da glumim karakter i stabilnog lika, da ne bih zasrao, ali od aprila ću već krenuti sa poslom u firmi.
Brljao sam jebi ga mesec dana, ispao teška majmunčina, ali hvala Bogu, brzo se osvestih. Bio sam baš u teškoj konfuziji prvih 5-6 dana, od zadnje doze,ali zadnjih 2 dana kreće osetno na bolje. Sad predstoji konstantan rad na sebi do zaposlenja, a naravno i posle, konačna bitka je počela!
Srećno draga moja Ksanči, isplivaćeš ti vidim ja, uvek sam verovao u tebe, i ti si mi i dalje omiljena forumašica.