Raja ne da našu kaficu!!!!!
Moderator: sanela
Jeste ne pijem kafu ali ovde sam rekla da cu da pocnem i nju da pijem pored svih vas kafedzija,ja pijem sokove,cajeve ne podnosim,alkohol takodje osim ponekad
i pijem energetska pica eto to je sve sto ja pijem,a fakat sam na ovoj temi zbog dobrog drustva koje me opusta nekad nasmeje nekad rastuzi ali ovo je nasa mala kafica i ja je dozivljavam kao nase malo drustvo,za zezanje! na drugim temama se moze raspravljati o svemu i svacemu ali moje misljenje je da ovu temu ostavimo za opustanje...

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
-
- Sagitarius
sunce,more
Evo i u mene uključili sunce,uz neizostavnu buru,pa sam si priuštio šetnjicu kraj mora s bratom,čisto da se malo svježeg zraka nadišem.
Uz more,idila.Parovi,majke s djecom,kafići izbacili štekate(terase)...Ni ne sjećam se kad sam zadnji put uživao srčući cappucino bez ikakvih downera ili uppera.
Opet,iskreno govoreći,od sve te mase ljudi,uspio sam primjetiti i dvoje "sređenih".Odma je crv,majmun ili što već proradio.
Ma,ljudi,idem da odradim tu komunu,hoću da uživam u životu,da se borim sa svojim problemima,umjesto da ih potapam dopom.Neću da mi više dani počinju znojem,povraćanjem,prolivom.Hoću da ljeti mogu da se kupam,da nosim kratke rukave....
"Spucalo" me ovo sunce danas,pa sam malo euforično-depresivan.
Život je lijep,ako se živi...
Uz more,idila.Parovi,majke s djecom,kafići izbacili štekate(terase)...Ni ne sjećam se kad sam zadnji put uživao srčući cappucino bez ikakvih downera ili uppera.
Opet,iskreno govoreći,od sve te mase ljudi,uspio sam primjetiti i dvoje "sređenih".Odma je crv,majmun ili što već proradio.
Ma,ljudi,idem da odradim tu komunu,hoću da uživam u životu,da se borim sa svojim problemima,umjesto da ih potapam dopom.Neću da mi više dani počinju znojem,povraćanjem,prolivom.Hoću da ljeti mogu da se kupam,da nosim kratke rukave....
"Spucalo" me ovo sunce danas,pa sam malo euforično-depresivan.
Život je lijep,ako se živi...
- katarinadimedici