Raja ne da našu kaficu!!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
Fanatik

Post by Fanatik »

A što ne može i što je pretjerano???Ne kontam ,meni je pravo super.KAFA U 3 UJUTRO, SUPERRRRRRRRRRR :smt103 :smt103 :smt101 :smt101
Luna

Post by Luna »

aaaa ne ne...emocije...ja sam od secara istopicu se. bjezim. nope-necu da rizikujem :-D
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Luna

Post by Luna »

ja na chat tamo niko...hmmm....
Omare-ne veselje i to je ok...al odose ljudi u drugu krajnost ljubav i to...pa reko bjezim odavde....opasno je hehehe.....
kafa ujutro je superrrr!!!!
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Fanatik

Post by Fanatik »

Hočeš,hočeš,hočeš ti si naša nema tu rizikovanje ili ne rizikovanje a ustvari dusa moja Lunić sekić moj, to i nepita,samo to dođe. :-D :-D :-D
Erineja

Post by Erineja »

Fanatik wrote:,meni je pravo super.KAFA U 3 UJUTRO, SUPERRRRRRRRRRR :smt103 :smt103 :smt101 :smt101
Pa pricam ja vec par meseci da treba uvesti nocnu kaficu. Dosadilo mi da budem sama ovde po celu noc.
Slobodna sam da promenim mišljenje i izaberem drugaciju budućnost ili drugačiju prošlost.
zvrky

Post by zvrky »

Jeste ne pijem kafu ali ovde sam rekla da cu da pocnem i nju da pijem pored svih vas kafedzija,ja pijem sokove,cajeve ne podnosim,alkohol takodje osim ponekad :wink: i pijem energetska pica eto to je sve sto ja pijem,a fakat sam na ovoj temi zbog dobrog drustva koje me opusta nekad nasmeje nekad rastuzi ali ovo je nasa mala kafica i ja je dozivljavam kao nase malo drustvo,za zezanje! na drugim temama se moze raspravljati o svemu i svacemu ali moje misljenje je da ovu temu ostavimo za opustanje...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Fanatik

Post by Fanatik »

Slažem se i ja sam za to.Ja sam to i uvijek govorio, i eto Sanela i Mustafa su i pristali da jedna tema ostane ostvorena ono za nas i kaficu i druzenje.Ja ovo ne bi dao nizašta a pogotovo ne ljude u njemu.
ime nije vazno

Post by ime nije vazno »

evo nama danas poslije nekoliko sedmica ukljucili sunce pa milina prava iako je pravo zima. sad sam prosetao pored zaledjeni jezera i jedan od najdrazi osjecaja je kad je zima a ja se zasuskam u jaknu a sunce ubi ko cumur kako prasi.
zelim vam svima super nedelju
Sagitarius

sunce,more

Post by Sagitarius »

Evo i u mene uključili sunce,uz neizostavnu buru,pa sam si priuštio šetnjicu kraj mora s bratom,čisto da se malo svježeg zraka nadišem.
Uz more,idila.Parovi,majke s djecom,kafići izbacili štekate(terase)...Ni ne sjećam se kad sam zadnji put uživao srčući cappucino bez ikakvih downera ili uppera.
Opet,iskreno govoreći,od sve te mase ljudi,uspio sam primjetiti i dvoje "sređenih".Odma je crv,majmun ili što već proradio.
Ma,ljudi,idem da odradim tu komunu,hoću da uživam u životu,da se borim sa svojim problemima,umjesto da ih potapam dopom.Neću da mi više dani počinju znojem,povraćanjem,prolivom.Hoću da ljeti mogu da se kupam,da nosim kratke rukave....
"Spucalo" me ovo sunce danas,pa sam malo euforično-depresivan.
Život je lijep,ako se živi...
katarinadimedici

Post by katarinadimedici »

Baš vam zavidim! Ja sam stvorena za život pored mora, negde gde je uvek toplo! Mrzim zimu, ne znam kako Ime može živeti u jednoj takvoj hladnoj zemlji, ja bih tamo umrla?!Omare, šta si uradio?
Locked