Raja ne da našu kaficu!!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Fanatik

Post by Fanatik »

NISAM ZNAO!!!!, Nisam majke mi, znaš kako sam se iznenadio aaaaaaaaaaaa :smt118 :smt118 :smt118 \:D/ ,jaooooooooo kako sam se s..bo baaaaa.Hhahahahahah, odmah sam se otišo umit ba,hehhehhehe.E svasta.
zvrky

Post by zvrky »

E sad znas i ti ali nije to bila nikakva zavera nego ja nisam znala da ti ne znas ko je ko ovde,hehehehehe a tvoja reakcija uopste nije zacudjavajuca verovatno bi i ja tako odreagovala da sam na tvom mestu ali i dalje mi nije jasno da ti jedini nisi skonto!
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Fanatik

Post by Fanatik »

A jest i to hehehhehe, sve se nekako poklopilo.JA NE ZNAM A TI ISTO NE ZNAS DA JA NE ZNAM.AHHAHAHHAHAZHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH :smt082 :smt082 :smt026 :smt026 ajjjjjjj suze mi krenuše od SMIJEHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
zvrky

Post by zvrky »

E i meni kad sam saznala da ti nemas poima o tome,a ja nemam poima da ti ne znas i sad mi jos pises sta sam ti uradila ja u totalnom zbunu,razmisljam boze sta sam to coveku uradila...
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Fanatik

Post by Fanatik »

Hhhehehhehehheehheh kakoo sam se ismijo, ajjj ženo božija kako sam se ismijooo, evooo opettttt ahahhahahhahahahhahahahahahhahahahhahahahahahahhaaaaaaaaaaaa :smt026 :smt026 :smt026
JEL TO DINELA DOŠLA,JUPUIIIIIIIIIIIIIIIIII, DINELAAAAAAAAAA,DINELAAAAAAAAAAAA TRALALALALALALALALALL :smt041 :smt041 :smt041
zvrky

Post by zvrky »

Vidim omare vec dva dana se smejes znaci bolje ti je,sto mi je izuzetno drago!!!! a ja sam srecna kad vidim da sam nekome osmeh na lice stavila!!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Erineja

Post by Erineja »

Vidi, vidi!!! Vi to pravite zurku bez mene!!!! Omare, kuvaj tu kafu!
Slobodna sam da promenim mišljenje i izaberem drugaciju budućnost ili drugačiju prošlost.
Fanatik

Post by Fanatik »

Hhheheh, pa mogla si ti fino do jutra ,izlasci folovi -golovi hahhaahha.FUKA,FUKAAAAA,FUKAAAAA :smt026 :smt026 :smt037 :smt036 :smt043 :smt042
Fanatik

Post by Fanatik »

Pa i treba da ti bude drago i trebas da budes sretna, jer lijepo je kad osoba zna da je nekom pomogla.Kada zna da njeno prisustvo znaci nekom nesto, a tek savjeti,podrska,druženje i razgovaranje .Eeee tada svatis kako je lijepo biti voljen i cijenjen i poštovan.
Erineja

Post by Erineja »

Ma ja retko izlazim, ali kad izadjem ..... ali obicno ne ostajem do jutra. Ne rekoh ti, fuka bez secera i sa mlekom. :D
Slobodna sam da promenim mišljenje i izaberem drugaciju budućnost ili drugačiju prošlost.
Locked