licaninsasela wrote: ↑Thu Jan 16, 2020 8:12 pm
edy wrote: ↑Thu Jan 16, 2020 8:03 pm
licaninsasela wrote: ↑Thu Jan 16, 2020 12:23 am
Ma ne mogu ja s njim. Nisam kapacitet za njega. A da budem iskren uopce ne kuzim sta baljezga. Te stavi neku pjesmu, te nekr clanke pa nesta na jutubu neke nazovi relaksacije,, pa sere tu o nekoj boli pa podjebava pa sektaske price.. Previse za moj mozak a posebno za zivce. E da, treba se kontrolirat sta nije lako pogotovo ako si kratak na okidacu a ja jesam. Sto se kaze jebenica. Ko kaze da nije jebeno taj laze. A borba, jebes joj mater trajat ce dok smo zivi. Sad sam dugo dobar ima neznam ni ja koliko mjeseci. To moze vec sutra da sve padne u vodu tako da sam oprezan.
ma daj ne zamaraj se s njim uopce, jel ti treba to, ne treba (moje misljenje)..
kad vidis njegov post, samo ides dalje na sljedeci, uopce ne citas, a kamol da razbijas glavu sta je ,,filozof" htio rec, barem ja tako radim i rahat.
Ok. U pravu si.
sve si rekao sa onim obitelj, to ti je blago i za to se isplati boriti i na to trosi energiju , a ne na neke anonimuse.
Ne moze se porodica usporediti nikako sa ovim forumom, ovdje samo razmjenjujemo misljenja, jer smo svi u slicnim govnima, al ako ti neko ili nesto ovdje pravi stetu, pa nisi lud, a ni djete da se s tim zamaras, lijepi ignore i block, opcenito u ovom
www.cyber.com, a ne mogu te ja npr. voliti ili bilo ko koga ovdje kao porodica.
nije sramota pasti,sramota je ne ustati..