Raja ne da našu kaficu!!!!!
Moderator: sanela
Ovako ču ja , poslacu kako znam i umijem.Što da moja raja daje pare da bi dobio pismo i CD, joookkk ,ne dolazi u obzir.Ja sam to os srca uradio tj uradiču od srca i nema tih para da ne bude tako.Inace kako ste danas ,jel vam hladno, pada li kod vas snijeg.Ovde u Sarajevu nekakva magluština ,fuujjj.Hhhrehheheehh, ja pristavio FUKAŠ u ovo doba ,sta me briga.HOČE LI KO KAFU????
- pepeljuga84
Hhahahahahhaha
, ma nisi duša moja ništa stršno uradila.Hhaha, ali si na jedan jako simpatičam način htjela da mi pomogneš i pomogla si mi.DALA SI MI JOŠ JEDNOG JAKO,JAKO,JAKO VRIJEDNOG PRIJATELJA.OSOBU KOJA SIGUIRNO I ZNA VIŠE I STARIJA JE I NIKADA ME NE BI VRIJEĐALA, USMJERAVALA NA KRIVI PUT,ISKORIŠTAVALA ITD,ITD,ITD.
Ja ču ti sada pred svima reči, IZNENADILA SI ME I SAD TE VOLIM KAO MOJU SESTRU MELIKU, VOLIM TE!!!!!!!!!!!!! PDT_Love_12 PDT_Love_12 PDT_Love_12

Ja ču ti sada pred svima reči, IZNENADILA SI ME I SAD TE VOLIM KAO MOJU SESTRU MELIKU, VOLIM TE!!!!!!!!!!!!! PDT_Love_12 PDT_Love_12 PDT_Love_12
Sad sam saznala ustvari o cemu se radi Omare ja nisam znala da ti ne znas ko je ta starija,stvarno nisam to znala pa to ceo forum zna covece ti si propustio bitan deo mog zivota nisam ja nista propustila,ovako idi na suovisnike i procitaj pismo zvano draga zvrky tako se tema zove, autor spirit i procitaj sve pa ce ti stvari biti jasnije a kako je to tebi promaklo ja ne znam posto svi to osim tebe znaju a sad znas i ti,hehehe,nesporazum...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!