O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

StopBup

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by StopBup »

licaninsasela wrote: Wed Jan 08, 2020 7:52 pm
edy wrote: Wed Jan 08, 2020 7:27 pm
StopBup wrote: Wed Jan 08, 2020 6:01 pm

Komuna za nju nikako nije. Psihoterapija je za nju prava stvar, kakva crna komuna. Ona treba sto Lika kaze da se zblizi sa svojima, i da pocne sto vise da se krece menju normalnim ljudima, da se aktivira, u pocetku na silu, pa ce krenuti sve polako, ponavljam, komuna za nju nije ni pod takcom razno.
Na.osnovu cega ti tako kategoricki tvrdis da komuna nije za nju?

Komune imaju najbolje procente (dugo)trajnog apstiniranja..
Nemaju. Uglavnom vecina pada na dugorocno. Jos ako komuna nema resocijalizsciju ima da padne ko kruska onako izgubljena u vremenu i prostoru za mjesec dana. Znam sta pricam. Volija bi vidit da se skupe svi koji su zavrsili programe i koji nisu i da vidim koliko je njih ok. Mozda na sto ljudi njih par nisu pali. I sta je koji kurac plasite sa komunom kad cura uopce nije u velikom problemu. Izmedu ostalog sama se iskontrolirala i odjebala izleze u dop i bijelo i presla na sub koji jako dobro kontrolira. To sta ja njoj pisem ne znaci da ona ne radi dobro nego joj samo dajem motiv da se sta prije otkaci sa suba a ona bi to i bez mene i ostalih ovdje napravila. Daleko je ona od dankija i uopce tako ne razmislja. El ti sad sta jasnije. Ako nije ajd ti do komune da ces joj za par godina pricati kako je prosla avantura a ona ce tada biti apsolutno cista i ok. Samo izvoli. Nije lose u komuni. Ja sam opuco dvi godine. Jebote koji ste ti i neske likovi. Gledajte vise sebe a manje druge.
Neške je totalni antitalenat da nekome pomogne. On kad lupi nešto, to je lupljeno. :)
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
StopBup

Post by StopBup »

Naravno, ne kažem da Neške ima loše namere, ali prosto ne oseća druge ljude i ne doživljava ih kako treba.
xxxana

Post by xxxana »

Mozda ne umem da se snadjem, ali sebe u komuni prosto ne vidim..
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Wed Jan 08, 2020 5:26 pm

Jes ;)
Ksanči, evo Neške kaže da bi te strpao u komunu, šta ti misliš o tome? Evo Like i ja mislimo da je to totalni promašaj za tvoj slučaj. :)
xxxana

Post by xxxana »

StopBup wrote: Wed Jan 08, 2020 8:00 pm

Jes ;)
Ksanči, evo Neške kaže da bi te strpao u komunu, šta ti misliš o tome? Evo Like i ja mislimo da je to totalni promašaj za tvoj slučaj. :)
Odgovorila
xxxana

Post by xxxana »

Ninocka izv. lupim, pa shvatim..
licaninsasela

Post by licaninsasela »

xxxana wrote: Wed Jan 08, 2020 8:01 pm

Jes ;)
Odgovorila
Ne daj se i samo pici. Sve je ok.
StopBup

Post by StopBup »

Jes ;)
Odgovorila
To snalaženje čeć najbolje naučiti vremenom i sa dobim psihoterapeutom, ti za komunu prosto nisi. Imamo ovde starog komunca Liku, od koga dosta možemo čuti. I on sam kaže da ti nisi za komunu, i da ti on može sve reći što bi u komuni naučila, što je ja mislim sto posto tačno. :)
xxxana

Post by xxxana »

licaninsasela wrote: Wed Jan 08, 2020 8:06 pm

Odgovorila
Ne daj se i samo pici. Sve je ok.
Malo se pogubih kad videh sve ovo, ali ok,svako gleda iz svog ugla..
licaninsasela

Post by licaninsasela »

StopBup wrote: Wed Jan 08, 2020 7:55 pm
licaninsasela wrote: Wed Jan 08, 2020 7:52 pm
edy wrote: Wed Jan 08, 2020 7:27 pm

Na.osnovu cega ti tako kategoricki tvrdis da komuna nije za nju?

Komune imaju najbolje procente (dugo)trajnog apstiniranja..
Nemaju. Uglavnom vecina pada na dugorocno. Jos ako komuna nema resocijalizsciju ima da padne ko kruska onako izgubljena u vremenu i prostoru za mjesec dana. Znam sta pricam. Volija bi vidit da se skupe svi koji su zavrsili programe i koji nisu i da vidim koliko je njih ok. Mozda na sto ljudi njih par nisu pali. I sta je koji kurac plasite sa komunom kad cura uopce nije u velikom problemu. Izmedu ostalog sama se iskontrolirala i odjebala izleze u dop i bijelo i presla na sub koji jako dobro kontrolira. To sta ja njoj pisem ne znaci da ona ne radi dobro nego joj samo dajem motiv da se sta prije otkaci sa suba a ona bi to i bez mene i ostalih ovdje napravila. Daleko je ona od dankija i uopce tako ne razmislja. El ti sad sta jasnije. Ako nije ajd ti do komune da ces joj za par godina pricati kako je prosla avantura a ona ce tada biti apsolutno cista i ok. Samo izvoli. Nije lose u komuni. Ja sam opuco dvi godine. Jebote koji ste ti i neske likovi. Gledajte vise sebe a manje druge.
Neške je totalni antitalenat da nekome pomogne. On kad lupi nešto, to je lupljeno. :)
Jebote djevojku koja je stabilnija u glavi od njih dva u komunu. E svasta cu se ja ovdi nacitati.
Post Reply