O da! Hoce voz da skrene malo levo ili desno. Ali ne sme da ispadne iz koloseka. Tako mi rece jedan covek. I sada rece i ti.licaninsasela wrote: ↑Wed Jan 08, 2020 10:10 amto je to. Djeluje jednostavno al nije. Nama je to tesko jer smo to radili na dopu a tesko se tako postaviti normalan. Jer mi smo ljudi sa greskom i sve sta je normalnim ljudima lagano, nama je tesko i moramo to nauciti i ne ispadati iz kolosjeka nego imati cvrstu volju. Ne posustati.Nesa_neske_01 wrote: ↑Wed Jan 08, 2020 10:01 amHe he to care. Rekao sam ti, verujem u tebe. I eto bi tako!licaninsasela wrote: ↑Wed Jan 08, 2020 9:52 am Ne mogu ja vas popratiti jer sam uveo rezim ranog spavanja i lijeganja. Oko 10 navecer sam vec u krevetu a dizem se u sest ujutro. Sad mi opet pocinju grupe od danas pa lijezem oko 11 uvece. Da nina dobro se osjecam. Vjerovatno i ovaj forum djeluje pozitivno na mene ali i grupe. Dobar potez sam napravio. Ovako da recem, u grudima imam onu puninu, zadovoljstvo i bas sam ono sta se kaze cvrsto stojim ns nogama. Nema mjesta budalesanju, ma uopce ne razmisljam o dopu. Ne treba mi. Ono sta mi je on na pocetku lazno davao to sad imam ovako normalan. Takoder nisam vise sam sebi dovoljan sta od covjeka napravi i dop i sub. Dobar sam. Jebi ga bas se dobro osjecam. I nije to ona pocetna euforija nego bas zdravo sretan. Poceo sam doma a i prema dragim ljudima davati sebe. I to se onda meni dobro vraca onom ispunom zadovoljstva u prsima. I zena i djeca to vide i osjete. Kad bi se prije ja sjetio igrati nogomet i covjece ne ljuti se sa djecom i zenom?! Samo bi meditiro doma a dani bi prolazili i sta je najgore djrca su odrastala bez tate. Bija bi mjesecima na broduskinija.toidio ono najbitinije kod klinaca od prvog zubica, prve rici, prvog koraka. Sve sam ja to propustio radi posla a opet doma bi meditiro i sebicno gleda sebe pun dopa u sebi. Necu si to vise dozvoliti. Ocu da ucestvujem u odgoju dice i ocu da mi zena bude sretna i zadovoljna. Zelim ovu pozitivu preniti ns sb i ksanu i kad ovdi vidim da sam nekom bar malo ubacija bubicu da se pokrene, mene to cini sretnim. Bilo bi mi iznimno drago da za jedno godinu dana vidim da sb i ksana negog guraju da se iscupa iz govana i da su oni istinski na svojim nogama a i pomazu drugima. Zato nekad budem i bezobrazan jer to je za ksanu najbolji motiv da se pokrene. Volija bi da sta prijr baci to govno i bude cista i pozitivna. Ona to moze samo joj treba poticaja. Ako treba i svaki dan. Sb je lagano vec iznad vode i vjerujem da ce biti ok. Za mi jurketa ali jebi ga opet gledam da je on punoljetan i zna sta sebi i obitelji radi. Nema tu sentimentalnosti nego samo gledam ka covik da mi je opet ga za na neki nacin.
Za ovo mi je posebno drago: "Poceo sam doma a i prema dragim ljudima davati sebe. I to se onda meni dobro vraca onom ispunom zadovoljstva u prsima. I zena i djeca to vide i osjete."![]()
"Jer mi smo ljudi sa greskom" Da. I drugi su sa greskom. Ej, ne piju, ne puse, ne znaju sta je droga, zdrav zivot. Sve ful. A budale. Tako da, ono guraj svoj fazon.