Nina mozes li da mi objasnis tvoje vidjenje = "Vidim Neske i dalje trazi paznju..."
Sta trazenje paznje tacno znaci? Opisi mi bolje. Od te jedne recenice ja nemam nista. Ne razumem je dovoljno.
Moderator: sanela
Da da stolni nogac pravi ko sta bude na lunaparku ili kad je neki svetac. Kupio prosle godine nesto jeftin bio. Ma daj pa svi su jaki u stolnom. U cetvero ja igram samo obranu. Tesko bi prosla lopta sa tvojom tricom. Jak sam i ja al vidim da je moja cera moram priznati bolja. Ima reflekse a meni to izgleda fali. Starim jebiga. Uglavnom kad sam bija mlad rijetko sam gubio.StopBup wrote: ↑Tue Jan 07, 2020 5:55 pmNa koji stoni fudbal misliš? Onaj sa ručkama, što ima kec, dvojka, petica i trojka, i što se igra 1 na 1, ili može i 2 na 2, ako misliš na taj, taj sam objašnjavao, ozbiljno, jako retko sam gubio, ubajao sam kako sam to igrao, a i sad bih se vrlo brzo podsetio. Ako te put navede ovde kod nas, javi se da ti pokažem par fazona u stonom, za džabe, hahahah!licaninsasela wrote: ↑Tue Jan 07, 2020 5:51 pm A kad odigramo stolni i kad me ubije prelazimo svi cetvero na covjece ne ljuti se. To bude ludnica jer su svi troje nastrojeni juznoamericki i zajebani su do ibera. Ne vole gubiti pa bude zajebano.Mislim šalim se naravno, otkud ja znam kako ti igraš, samo znam da sam u mom kraju bio možda i najbolji u tome. Dvojkom sam razbijao, a trojkom skoro da nisam ni promašivao, i to u glavnom onako da grune glasno kad uleti u gol.
![]()
Jebo ga zivot ja taj monopol nisam nikad naucio igrati. Moji igraju a ja glup ko kurac, nista ne razumim. Al jak sam u sahu, stolnom tenisu, ajde i stolnom nogometu. U zatvoru sam udaro skroz po sahu. Nevjerovatno kako ljudi u zatvoru igraju jako dobro sah. Ma nema nista. Pokusavam ksanu dignuti iz mrtvih al neide nikako.Ninocka wrote: ↑Tue Jan 07, 2020 6:19 pmMi trenutno Monopoy igramo!!! Ja se vec za duzilalicaninsasela wrote: ↑Tue Jan 07, 2020 5:51 pm A kad odigramo stolni i kad me ubije prelazimo svi cetvero na covjece ne ljuti se. To bude ludnica jer su svi troje nastrojeni juznoamericki i zajebani su do ibera. Ne vole gubiti pa bude zajebano.
Kod banke!!
I zamisli ima crnogorski!! Kupujem Zablja, Budvi, a najskuplji Tivat
Pa dje steee ljudi??! Ima li sto novo bitno pomena, da se ne vracam pjeske u rikverc??!!
Vidim Neske i dalje trazi paznju...![]()
Prvo se treba rijesiti ovisnosti a to ide sporo pa tek onda uciti ziviti zivot kako treba. To neide preko noci. Puno krvi i znoja i suza treba proliti da se uspije. I uvik biti na oprezu jer imamo taj mehanizam linije manjeg otpora. Ja to govorim kroz sebe kako je meni. Jebeno je to sve a nosis taj kriz kroz cijeli zivot. Nije lako.StopBup wrote: ↑Tue Jan 07, 2020 5:11 pmJoš jednu stvar Like da razjasnimo, pa smo se onda skroz shvatili ja mislim. Ono što si ti meni govorio letos da nije problem samo droga, nego glava. To je meni uvek bilo jasno, samo ja onda u onoj konfuziji i svežoj apstinenciji nisam imao kad da se bavim glavom, tada mi je bio najveći problem droga. Tada sam bio opsednut drogom i skidanjem, vraćanjem u stanje da se ponovo osetim kao čovek, a ne da budem navučeni robot što sam bio. Naravno da je problem glava, uvek je problem glava. Naravno da nije normalno to što sam u drogi tražio da mi bude još bolje nego što jeste, u mesto u nekim normalnim, zdravim, ili bar ne štetnim stvarima. Naravno da nije normalno to što sam kroz alkoholisanje i drogiranje slavio neke svoje uspehe i postignute ciljeve. Naravno da nije normalno to što sam pucanje u glavu smatrao proširenjem svoje slobode. Isto nije normalno to što sam neke svoje normalne obaveze smatrao nepotrebnim teretom, čak i ugrožavanjem slobode. Budala sam bio komotno mogu da kažem.U glavnom ja sam shvatio da sam dugo bio u veeelikoj zabludi.
Sve u svemu, svima ovde je jasno da je u osnovi problem glava, i to više nema potrebe pominjati.
Ja uvredjena nisam, ali se nadam da se neces ni ti uvrediti ako ti kazem da sam procitala prvih par pasusa iz linka i da sam u svakom prepoznala tebe i te su mi reci nedostajale!Nesa_neske_01 wrote: ↑Tue Jan 07, 2020 4:41 pmLika rekao umesto mene. Ono sto ja ne vidim ili ne obratim paznju: "Ne shvacaju stvari tako duboko ko ti jer ih nema tko uputiti u srz problema. Ne razumiju jos uvik da je problem glava. Preko ovih poruka se ne moze covjeka uputiti na pravi put prvenstveno jer su jos uvik friski sa skidanjem ili se pokusavaju skinuti."xxxana wrote: ↑Tue Jan 07, 2020 3:22 pm Neske, ti ovde ne pricas o nama, vec o sebi, po tome meris, ne mozes meriti tezinu stvari po onome sto ti poznato nije..
Sad si iznad toga,pa ovde ocitavas propoved.
Sagledao stvari, uvideo svoje greske, koje sad prebacujes na nas ovde, ne mozes ti poznavati nas nacin razmisljanja, a pogotovo ne generalizovati misljenje i osobine 3-4 ljudi u datom momentu..
Da xxxana meni sve ovo zaista ne treba.
Nego sam covek. Svi ste vi meni pomogli koliko se moze preko foruma. Ja bih da se oduzim, a to ne mogu da uradim. Ovo sto ja vama pisem godinama traje, ti unutrasnji lomovi i ispravljanja. I nema garancije da li ce se uspeti u tome ili ne. Ja godinama da sedim na forumu, od toga nema nista - moje razmisljanje o tome.
Ne ja vas ne poznajem. Ja nisam narkoman pa vas ne poznajem he xxxana. Nije vazno. Ispravno si mi rekla.
------
Nema generalizacije, nego jedan tekst, ko se pronadje, pronasao se, ko ne nista.
Zašto su ljudi licemerni? https://www.danas.rs/zivot/zasto-su-ljudi-licemerni/
Zavrsio sam sa tom pricom. Ako ima uvredjenih izvinite.
haha Liko ti si car!licaninsasela wrote: ↑Tue Jan 07, 2020 5:42 pm Normalno da smo svi mi licemjeri. To je jedan nacin obrane a sve jos pokriveno manipulacijom. Svi mi to znamo jer smo na taj nacin prezivljavali. To se s vremenom mijenja kad covjek ostavi dop i shvati da je to krivi put bio. To neide preko noci nego treba godina i godina da sva ta govna izbaci iz sebe. Tesko je ovdi pricati o tome jer se ljudi jos bore sa ovisnosti neko uspjesnije neko sporije ka npr ksana koja se zacementcirala doma i misli da je to ok. Kaze zato sta joj je tesko. Nisu za nju sada takve price kad je u govnima do grla. Umisto tih prica oli dubioza njoj treba neki kliker ubaciti da se pokrene. Znaci ostro direktno jednostavno da se napokon pokrene. Reci ovakp, picka mu vise strina oces ti napoko nesto napraviti od svog zivota ili i dalje zelis biti mamina i tatina mezimica i jebati ih svaki dan u zdrav mozak. Tu je vec pola godine i vise i samo se vrti u krug i zajebava prvenstveno sebe a i druge sa svojom neodlucnoscu. Pokreni se vise boga ti dragog. Treba biti dosadan i uporan i gadati je rijecima koje je zabole. Nikakve sad dubioze jer to nije sad za nju. To ce doci s vremenom kada i ako se uopce skine. Poceo sam polako sumnjati u nju a i jurketa. Sb kolko got prica pizdarije najbolji je od njih a i on je labilan jer pada svako malo. Jednostavno to sad nije vrijeme za njih da se ide tako duboko. Igram nogomet sa kceri pa sam ovo nabrzaka sve reka. Ne uzivo da igramo nego peglamo stolni nogomet doma. Ubija me sa onom dvojkom ako neko kuzi od vas stolni nogac.
Tvoj je problem kako ces sta shvatiti, lakse je shvatiti kao salu, ja sam tu nameru imala, a ti ode dalekoNesa_neske_01 wrote: ↑Tue Jan 07, 2020 4:41 pmLika rekao umesto mene. Ono sto ja ne vidim ili ne obratim paznju: "Ne shvacaju stvari tako duboko ko ti jer ih nema tko uputiti u srz problema. Ne razumiju jos uvik da je problem glava. Preko ovih poruka se ne moze covjeka uputiti na pravi put prvenstveno jer su jos uvik friski sa skidanjem ili se pokusavaju skinuti."xxxana wrote: ↑Tue Jan 07, 2020 3:22 pm Neske, ti ovde ne pricas o nama, vec o sebi, po tome meris, ne mozes meriti tezinu stvari po onome sto ti poznato nije..
Sagledao stvari, uvideo svoje greske, koje sad prebacujes na nas ovde, ne mozes ti poznavati nas nacin razmisljanja, a pogotovo ne generalizovati misljenje i osobine 3-4 ljudi u datom momentu..
Nego sam covek. Svi ste vi meni pomogli koliko se moze preko foruma. Ja bih da se oduzim, a to ne mogu da uradim. Ovo sto ja vama pisem godinama traje, ti unutrasnji lomovi i ispravljanja. I nema garancije da li ce se uspeti u tome ili ne. Ja godinama da sedim na forumu, od toga nema nista - moje razmisljanje o tome.
Ne ja vas ne poznajem. Ja nisam narkoman pa vas ne poznajem he xxxana. Nije vazno. Ispravno si mi rekla.
------
Nema generalizacije, nego jedan tekst, ko se pronadje, pronasao se, ko ne nista.
Gde ja da nadjem tvoje prve poruke, eee Frajla. Verovatno mislis na... Ne znam! Eto ne znam.Frajla wrote: ↑Tue Jan 07, 2020 7:18 pmJa uvredjena nisam, ali se nadam da se neces ni ti uvrediti ako ti kazem da sam procitala prvih par pasusa iz linka i da sam u svakom prepoznala tebe i te su mi reci nedostajale!Nesa_neske_01 wrote: ↑Tue Jan 07, 2020 4:41 pmLika rekao umesto mene. Ono sto ja ne vidim ili ne obratim paznju: "Ne shvacaju stvari tako duboko ko ti jer ih nema tko uputiti u srz problema. Ne razumiju jos uvik da je problem glava. Preko ovih poruka se ne moze covjeka uputiti na pravi put prvenstveno jer su jos uvik friski sa skidanjem ili se pokusavaju skinuti."xxxana wrote: ↑Tue Jan 07, 2020 3:22 pm Neske, ti ovde ne pricas o nama, vec o sebi, po tome meris, ne mozes meriti tezinu stvari po onome sto ti poznato nije..
------
To je to sto sam ti na pocetku rekla...pokusaj ponovo procitati moje prve poruke ali hladne glave
Jebo ga zivot pa sta je to? E si ti stvarno zatreskan onako djecacki u frajlu. Koji ti je bog.Nesa_neske_01 wrote: ↑Tue Jan 07, 2020 7:25 pmGde ja da nadjem tvoje prve poruke, eee Frajla. Verovatno mislis na... Ne znam! Eto ne znam.Frajla wrote: ↑Tue Jan 07, 2020 7:18 pmJa uvredjena nisam, ali se nadam da se neces ni ti uvrediti ako ti kazem da sam procitala prvih par pasusa iz linka i da sam u svakom prepoznala tebe i te su mi reci nedostajale!Nesa_neske_01 wrote: ↑Tue Jan 07, 2020 4:41 pm
Lika rekao umesto mene. Ono sto ja ne vidim ili ne obratim paznju: "Ne shvacaju stvari tako duboko ko ti jer ih nema tko uputiti u srz problema. Ne razumiju jos uvik da je problem glava. Preko ovih poruka se ne moze covjeka uputiti na pravi put prvenstveno jer su jos uvik friski sa skidanjem ili se pokusavaju skinuti."
------
To je to sto sam ti na pocetku rekla...pokusaj ponovo procitati moje prve poruke ali hladne glave
Molim te, ako zelis iskopiraj mi to, sto si mi pisala ranije. Moze?
Ajde pokazi vise taj korak naprijed. Cim si ovdje na forumu ima jos neke male nade da ces se iscupati. Zainati se. Pokazi da nisam u pravu. Jebemu zivot. Pa neces biti danki cijeli zivot. Cupaj se i rukama i nogama. Nema drugo.xxxana wrote: ↑Tue Jan 07, 2020 7:22 pmhaha Liko ti si car!licaninsasela wrote: ↑Tue Jan 07, 2020 5:42 pm Normalno da smo svi mi licemjeri. To je jedan nacin obrane a sve jos pokriveno manipulacijom. Svi mi to znamo jer smo na taj nacin prezivljavali. To se s vremenom mijenja kad covjek ostavi dop i shvati da je to krivi put bio. To neide preko noci nego treba godina i godina da sva ta govna izbaci iz sebe. Tesko je ovdi pricati o tome jer se ljudi jos bore sa ovisnosti neko uspjesnije neko sporije ka npr ksana koja se zacementcirala doma i misli da je to ok. Kaze zato sta joj je tesko. Nisu za nju sada takve price kad je u govnima do grla. Umisto tih prica oli dubioza njoj treba neki kliker ubaciti da se pokrene. Znaci ostro direktno jednostavno da se napokon pokrene. Reci ovakp, picka mu vise strina oces ti napoko nesto napraviti od svog zivota ili i dalje zelis biti mamina i tatina mezimica i jebati ih svaki dan u zdrav mozak. Tu je vec pola godine i vise i samo se vrti u krug i zajebava prvenstveno sebe a i druge sa svojom neodlucnoscu. Pokreni se vise boga ti dragog. Treba biti dosadan i uporan i gadati je rijecima koje je zabole. Nikakve sad dubioze jer to nije sad za nju. To ce doci s vremenom kada i ako se uopce skine. Poceo sam polako sumnjati u nju a i jurketa. Sb kolko got prica pizdarije najbolji je od njih a i on je labilan jer pada svako malo. Jednostavno to sad nije vrijeme za njih da se ide tako duboko. Igram nogomet sa kceri pa sam ovo nabrzaka sve reka. Ne uzivo da igramo nego peglamo stolni nogomet doma. Ubija me sa onom dvojkom ako neko kuzi od vas stolni nogac.
Mali koraci, rekao si, pravim ih!